icon

Otehotnela som v maturitnom ročníku

19. aug 2021

Som zufala!
Otehotnela som v maturitnom ročníku. Škola neponúka nic okrem odkladu.
Čo mam robiť?!!😥😩

Strana
z2
katulik123
21. aug 2021

Tam nemá čo povolovat, či? Neviem detaily, že či tehotná absolútne nesmie byť na praxi alebo ako.. A odklad nechceš?

nistika
21. aug 2021

vies mna este napadlo nieco ale neviem ci je to zrealizovatelne na ss. ak by si sa zamestnala, mozno by si dostala moznost dialkoveho ci distancneho alebo externeho studia, pricom by si zmluvu z prace podkladala ako prax. potom by si normalne sla z prace na matersku ale zmluvu stale mas. a aj ked nechodis do prace, mozes ju stale dokladat k studiu viem ze to tak robilo par bab na vyske zdravotnickej...mozno by si sa mohla spytat.

autor
21. aug 2021

Skúšala som sa spýtať na gymku lenže tam odomna chcu komisiolnalky+2 roky...

autor
21. aug 2021

@katulik123 vieš cim viacej budem odkladať tym tazsie sa mi bude vracať.
Chcem to mat z krku

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nistika
21. aug 2021

ozaj pocas tejto situacie musite chodit vlatne na prax? ved ak nie mas vyhrate

autor
21. aug 2021

@evamarek77... Ktora skola? Ja som hladala a nic nikde.. Ani neviem ci vôbec ma niekto taku skúsenosť.

autor
21. aug 2021

@nistika.. Všetci očkovaní, cela škola tak ešte nevedia ze co bude ale v septembri normlane prax začína a nevie ze co bude. Ale keby ze zatvoria skolu mam vyhraté lenže vies istota není.

borkavan
21. aug 2021

prečo tak strašne to chces mať za sebou? veď chces byť asi zdravotna sestra a tá má tiež zodpovednosť, tak kľudne porod, uži si bábätko a v sep. 2022 nastúp do školy a budeš sa riadne venovať vzdelaniu aj bábätku. Si uvedom , že to nie je gympel...kde stačia nadupané vedomosti ...Ty sa učíš dôležité veci, kde ide o pacientov ...

monkasponka
22. aug 2021

@borkavan popravde , zdravotna škola mi dala asi tak 20% z toho čo som v nemocnici potrebovala vediet. Po x rokoch som si uvedomila kolko mi škola nedala praktickych vedomosti.

autor
22. aug 2021

@borkavan.. Moj odbor konci tohto roka.. Ptm by som musela mať ešte rozdielove skúšky

autor
22. aug 2021

@monkasponka...to som si vsimla aj ja pocas praxe

borkavan
22. aug 2021

chápem, troška sa viac učiť,, ale povedzme, že to tak blbo vyšlo. Ono, inak sa na to pozerá v tvojom veku a v mojom. Tiez som si vtedy nevedela predstaviť, že bych maturovala až v septembri....Ale teraz vidím, že zbytočne som sa vo veľa veciach strachovali a tlačila dopredu...Proste naozaj sa nič nedeje, že teda skončíš neskôr aj keď to už chceš mať za sebou. Ja osobne bych ako tehotná do nemocky na prax nechodila. Bola som tam so synom a stále sa dezinfikovať....no nič slávne....Ale držím palce nech sa ti ľahko dokončí škola . Hlavne ju treba dokončiť a je jedno kedy už, keďže teraz budeš cca 3 roky doma.

Strana
z2