Oznámenie tehotenstva
Je priskoro oznamiť tehotenstvo v 9 tyždni?
Ja som tak plánovala, bohužiaľ nevyšlo
@kniznicocka ja čakám do vianoc, kedy budem mat aj tehotensku knižku a prvu fotku snad tiež 😀 ale je to boj, nekonečny boj, a hlavne mam pocit že sme tento tyzden (10) narastli 😀
Je to len a len na tebe..ja som vzdy oznamila az po prvom velkom morfologickom sone, ktore sa robi okolo 13tt..a to tiez len uplne najblizsej rodine...manzel samozrejme vedel hned..
Ja som tiež čakala do 12 , ale každý ako cíti
Mne žena oznámila hneď ako jej vyšiel pozitívny test. No a rodine sme to oznamovali tak ako prišlo najskôr rodičom, súrodencom a potom potom ďalej. Ani tak nezáleží, v ktorom týždni. Bližšia rodina to mala vedieť skôr a vzdialenejšia neskôr.
Ja som priateľovi oznamovať nemusela, v podstate to oznámil on mne 😂 (test sme robili spolu). Budúcim starým rodičom sme to povedali v podstate hneď. V práci som oznámila, keď som mala tehotenskú knizku, cca v 13tom týždni. Ak by to bolo lepšie kvôli povahe prace (zdvihanie bremien, chemikálie…), oznámila by som skôr.
Skor ako po 3m by som neriskovala.. teda partnerovi hned ale rpdine a peiatelom nie..
@kniznicocka oznamili sme po 20tt..predtym bola MA v 10tt takze som chcela mat ako taku istotu..
Zalezi komu to chces oznamit.
Ja som posielala rodine a blizkym fotku zo sona v 6.tt nakolko presne vtedy sa dozvedeli cele dve nemocnicne oddelenia kde posobim, ze som tehotna 😀 presne dva dni po tom ako som to ja sama zistila na teste…
Zalezi len a len na tebe, ci to chces oznamit, alebo este nie. Urcite to nijako neovplyvni priebeh tehotenstva 🙄
Ja to beriem tak, ze ak by som potratila, tiez to tymto ludom poviem, tak preco nie? 🤷🏻♀️
@kniznicocka po tom, ako nám zomrela dcéra v 38.tt, a predtým MA v 7., kde sme nestihli ani nikomu povedať - sme naše nové dieťa a radosť z neho zdieľali v podstate okamžite, tuším 5. či 6. týždeň. Lebo bez ohľadu na to, koľko bude s nami, už v tej chvíli bola ďalšou súčasťou našej rodiny a práveže sme chceli, aby sa vedelo, že naša rodina má ďalšieho vzácneho člena 🙂

@kniznicocka minimálne otcovi dieťaťa nie