Oznámenie tehotenstva
Ahojte ako by ste oznamili ze ste tehotny a cakate dvojicky strasim/cudzim ludom Dvojicky v rodine nemame takze sme sli tazsou cestou a jedno embryjko sa rozhodlo rozdelit taka je pravda ☺️ ale starym rodicom netusim co povedat odkial sa vzali pripadne cudzim ked sa budu pytat 🙄 prosim o napady Zaklad rodiny vedia co sme podstupovali ale nepotrebujem to rozoberat s dalsimi.
som sa v zivote s takou primitivnou otazkou nestretla 😀 odkial sa vzali dvojicky? co zijete v dobe kamennej? 😂
Ja by som ešte tresla, že lebo sme 2x mali sex🤣🤣 alebo ze to z dvojnásobného orgazmu máš dvojicky🤣🤣🤣🤣
@1angelika
@viky173 uplne suhlasim je to divna otazka ale zial realna dokonca ja sama ked nam kamarati oznamili ze cakaju dvojky tak hned padali otazky z koho strany 🙄😟 ale tam to mali v rodine a normalne aj patrali....hanbim sa teraz za to proste ludia su hlupy a kym si to nezaziju tak proste....mozem vam potom napisat ze kolky boli hlupy😉
@alex5896 len aby od základu rodiny, ktorý ako píšeš "vie," neboli poinformovaní aj ostatní ešte skôr ako ti stihnú položiť zvedavé otázky, pri ktorých sa už teraz potíte. Za nikoho ruku do ohňa dať nemôžeš. Správy o tehotenstve sa šíria (a ešte k tomu na dedine) kozmickou rýchlosťou.
@alex5896 aj tak mi celkom nie je jasne preco to tak riesis. Hanbis sa za to alebo o co ide? Lebo inak si to neviem vysvetlit. Byvala spoluziacka ma 2 deti z umeleho, normalne to povedala a nikto to dalej neriesil. V dnesnej dobe je to uz celkom normalne. A viem aj o dvoch zenach, ktore maju deti adoptovane. No a?
@nelca84 vies preco to riesim ....nehanbim sa za to kazde druhe dieta je pomaly z umeleho...nechcem tie pohlady ludi a hlavne moje uz teraz dieta aby sa mu deti nevysmievali ze je zo ,skumavky, uz aj take som pocula ....neviem preco sme taky zly 😟🤔 a deti toez vedia byt to je vsetko ....a ako pisu aj ostatne vela napadou aom si zobrala z toho a prestavam to riesit asi som chvela aj taku podporu vies...ktoru som vlastne dostala ❤️☺️🙏
Dakujem vsetkym normalnym komentom za podporu a za napady ❤️ 🙏☺️ ste top
@alex5896 odhliadnuc od toho, ze nemusis nikomu nic vysvetlovat, ja naozaj nemam pocit, ze okolie toto riesi. V dnesnej dobe, ked je plno neplodnych parov a na umele oplodnenie sa pomaly chodi ako na klavir. Skor ty s tym nie si stotoznena. Mala by si sa o tom s niekym porozpravat, lebo ta to zjavne trapi. Vela stastia a nech su deticky zdrave ✌️
@nelca84 zial riesi toto okolie 🙄 a davaji aj hlupe otazky ako pisala vyssie baba....kamarati a najblizsi neriesia vies ale cudzi ludia hej.... ja som s tym stotoznena ved len vdaka tomu tejto moznosti mam dietatko a cakam dalsie takze martin zo mna spravil stastni zenu a rodinku 🥰len je pravda ze ma zaujimaju nazory inych coz je veelmi zle mala by som to mat na haku co si iny myslia ale pracujem na tom aa dakujem ☺️

na čo sú už len ľudia zvedaví.... že odkiaľ máte dvojičky - odpoveď z akcie...
my sme nikomu s manželom neoznamovali že čakáme bábo - ani svokrovcom, však videli že mám brucho - brali sme to že je to vec naša....