icon

Oznámenie tehotenstva

alex5896
26. máj 2023

Ahojte ako by ste oznamili ze ste tehotny a cakate dvojicky strasim/cudzim ludom Dvojicky v rodine nemame takze sme sli tazsou cestou a jedno embryjko sa rozhodlo rozdelit taka je pravda ☺️ ale starym rodicom netusim co povedat odkial sa vzali pripadne cudzim ked sa budu pytat 🙄 prosim o napady Zaklad rodiny vedia co sme podstupovali ale nepotrebujem to rozoberat s dalsimi.

Strana
z2
deti95060810
26. máj 2023

na čo sú už len ľudia zvedaví.... že odkiaľ máte dvojičky - odpoveď z akcie...
my sme nikomu s manželom neoznamovali že čakáme bábo - ani svokrovcom, však videli že mám brucho - brali sme to že je to vec naša....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miriam11
Odpoveď bola odstránená
alex5896
autor
Autor odpoveď zmazal
alex5896
autor
26. máj 2023

@nelca84 dufam v to teda ☺️ ale chcem sa pripravit aj na taketo situacie ludia su zly

viky173
26. máj 2023

som sa v zivote s takou primitivnou otazkou nestretla 😀 odkial sa vzali dvojicky? co zijete v dobe kamennej? 😂

nelca84
26. máj 2023

@alex5896 skus si pozriet ake su dovody, ze sa narodia dvojicky. Dedicnost a umele oplodnenie su len dva z mnohych... Pride mi absurdne, ze toto vobec riesis. Jednoducho sa podarili.

erosmal
26. máj 2023

@viky173 mna sa s kamennou pravidelnostou niekto opýta že: a vy KEDY budete mať deti? - ako to mám vedieť? ale ludia sa špárajú v blbostiach ako keby to bola ich vec alebo ako keby to ovplyvňovalo ich životy.. ja odpovedám len výrazom tváre 😒

mogaa
26. máj 2023

@alex5896 a čo chceš komu vysvetlovať? veď dvojičky sa rodia aj normálnou cestou....vôbec to nemusíte mať v rodine....

zojanka
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viky173
26. máj 2023

@erosmal to Ti verim, s touto otazkou sa stretavam velmi casto aj ja odkedy sme sa vzali a to normalne aj od cudzich ludi, minule sa ma postarka opytala, ci uz som tehotna, no skoro ma vykotilo 😂 ale teda otazka, odkial sa vzali dvojicky zatial vedie u mna ako top divnosti

1angelika
26. máj 2023

@viky173 človek by si myslel,že už je iná doba , aj ľudia uvedomelejší ale hold smola ...

lamonita
26. máj 2023

Ja by som ešte tresla, že lebo sme 2x mali sex🤣🤣 alebo ze to z dvojnásobného orgazmu máš dvojicky🤣🤣🤣🤣

alex5896
autor
26. máj 2023

@1angelika
@viky173 uplne suhlasim je to divna otazka ale zial realna dokonca ja sama ked nam kamarati oznamili ze cakaju dvojky tak hned padali otazky z koho strany 🙄😟 ale tam to mali v rodine a normalne aj patrali....hanbim sa teraz za to proste ludia su hlupy a kym si to nezaziju tak proste....mozem vam potom napisat ze kolky boli hlupy😉

alex5896
autor
26. máj 2023

@lamonita tak toto poviem kamaratom 😂😂😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzliq
27. máj 2023

@alex5896 mňa sa raz opýtali, prečo sme sa rozhodli mať dvojičky. Júla dom s otvorenými ústami a nič som na to nepovedala.

fineta
27. máj 2023

@alex5896 len aby od základu rodiny, ktorý ako píšeš "vie," neboli poinformovaní aj ostatní ešte skôr ako ti stihnú položiť zvedavé otázky, pri ktorých sa už teraz potíte. Za nikoho ruku do ohňa dať nemôžeš. Správy o tehotenstve sa šíria (a ešte k tomu na dedine) kozmickou rýchlosťou.

alex5896
autor
27. máj 2023

@fineta rodicom doverujeme a je to vec co sa nehovori toto isto horsie je ze sestry v nemocniciach si kukaju karty hocikoho a mame z rodiny zvedavu co tam robi ....vedela skor ako ja ze idem rodit 😂

fineta
27. máj 2023

@alex5896 práve to... Alebo stačí keď vás na špecializovanej klinike niekto zazrel a už to ide... Ľudom oči nezalepis a ústa nezatvoris... 🙆‍♀️

nelca84
27. máj 2023

@alex5896 aj tak mi celkom nie je jasne preco to tak riesis. Hanbis sa za to alebo o co ide? Lebo inak si to neviem vysvetlit. Byvala spoluziacka ma 2 deti z umeleho, normalne to povedala a nikto to dalej neriesil. V dnesnej dobe je to uz celkom normalne. A viem aj o dvoch zenach, ktore maju deti adoptovane. No a?

alex5896
autor
27. máj 2023

@nelca84 vies preco to riesim ....nehanbim sa za to kazde druhe dieta je pomaly z umeleho...nechcem tie pohlady ludi a hlavne moje uz teraz dieta aby sa mu deti nevysmievali ze je zo ,skumavky, uz aj take som pocula ....neviem preco sme taky zly 😟🤔 a deti toez vedia byt to je vsetko ....a ako pisu aj ostatne vela napadou aom si zobrala z toho a prestavam to riesit asi som chvela aj taku podporu vies...ktoru som vlastne dostala ❤️☺️🙏

alex5896
autor
27. máj 2023

Dakujem vsetkym normalnym komentom za podporu a za napady ❤️ 🙏☺️ ste top

nelca84
27. máj 2023

@alex5896 odhliadnuc od toho, ze nemusis nikomu nic vysvetlovat, ja naozaj nemam pocit, ze okolie toto riesi. V dnesnej dobe, ked je plno neplodnych parov a na umele oplodnenie sa pomaly chodi ako na klavir. Skor ty s tym nie si stotoznena. Mala by si sa o tom s niekym porozpravat, lebo ta to zjavne trapi. Vela stastia a nech su deticky zdrave ✌️

alex5896
autor
27. máj 2023

@nelca84 zial riesi toto okolie 🙄 a davaji aj hlupe otazky ako pisala vyssie baba....kamarati a najblizsi neriesia vies ale cudzi ludia hej.... ja som s tym stotoznena ved len vdaka tomu tejto moznosti mam dietatko a cakam dalsie takze martin zo mna spravil stastni zenu a rodinku 🥰len je pravda ze ma zaujimaju nazory inych coz je veelmi zle mala by som to mat na haku co si iny myslia ale pracujem na tom aa dakujem ☺️

Strana
z2