icon

Oznámenie tehotenstva mamine

beatrixx123
17. mar 2021

Žienky ako oznámiť mojej mamine že idem mat male nemáme bohvie aky vzťah, a ani nechce aby som bola s tím priateľom čo som ( mám 24 rokov)

Bojím sa jej to povedať lebo viem že prídu nehorázne kázne ale o 2 mesiace rodím a chcem už nejako nech to vie ale tak neskutočne sa bojím 🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
magaret7
17. mar 2021

@beatrixx123 o 2mesiace rodis a mama si to nevsimla? Alebo ta tak dlhy cas nevidela?

maud13
17. mar 2021

moja mama tiež ani jedno svoje tehotenstvo mojej babke neoznámila. vždy to musela spraviť jej sestra... a keď tam mama nebola.

mariska1989
17. mar 2021

No už je neskoro sa báť mala si to oznámiť omnoho skôr .to si nebola s mamu asi od vianoc podľa mňa alebo si silnejšia a nevšimla si nič ? .prvom rade čím skôr to už povec .skôr budeš mať kázne že si jej to nepovedala skôr tak šup šup aspoň jej sms napíš ak sa necitiš ísť povedať osobne alebo jej pošli zabalené papučky ,cumlík a čakaj

miriam11
Odpoveď bola odstránená
beatrixx123
autor
17. mar 2021

@magaret7 teraz cca 3 týždne ale bruško ja mám malinké takze preto si to nevšimla

beatrixx123
autor
17. mar 2021

@miriam11 áno áno sami bývame už 4 roky

andreatytler
18. mar 2021

@beatrixx123 Urob to rychlo a hned... ako ked odtrhnes naplast. Cim viac odkladas, tym viac sa trapis.
Povedz jej to osobne... nie telefonom alebo sms. Mozno chodte na verejne miesto ak sa bojis ze zacne kricat alebo nieco take a poziadaj priatela aby ti zavolal o 15 minut s vyhovorkou ze musis ist domov aby si nemusela pocuvat kazen 2 hodiny.

sirka9
18. mar 2021

šak normálne k nej dojdi a povedz: "Ahoj babi". a ak začne kázať, s kľudom jej povedz, že by sa s tebou mala tešiť a ak nie, otoč sa a choď do preč. nech to predýcha. potom jej zavolaj či si to rozmyslela a podľa toho sa zariaď.

licc
24. mar 2021

Alebo poziadaj niekoho ineho okolo, nech jej to povie. Ak nemate najlepsi vztah, tak by som to tak spravila

misa11111
12. apr 2021

@beatrixx123 prečo nechce aby si bola s priateľom???