Oznámenie tehotenstva mamine
Žienky ako oznámiť mojej mamine že idem mat male nemáme bohvie aky vzťah, a ani nechce aby som bola s tím priateľom čo som ( mám 24 rokov)
Bojím sa jej to povedať lebo viem že prídu nehorázne kázne ale o 2 mesiace rodím a chcem už nejako nech to vie ale tak neskutočne sa bojím 🙈
@beatrixx123 o 2mesiace rodis a mama si to nevsimla? Alebo ta tak dlhy cas nevidela?
moja mama tiež ani jedno svoje tehotenstvo mojej babke neoznámila. vždy to musela spraviť jej sestra... a keď tam mama nebola.
No už je neskoro sa báť mala si to oznámiť omnoho skôr .to si nebola s mamu asi od vianoc podľa mňa alebo si silnejšia a nevšimla si nič ? .prvom rade čím skôr to už povec .skôr budeš mať kázne že si jej to nepovedala skôr tak šup šup aspoň jej sms napíš ak sa necitiš ísť povedať osobne alebo jej pošli zabalené papučky ,cumlík a čakaj
@magaret7 teraz cca 3 týždne ale bruško ja mám malinké takze preto si to nevšimla
@miriam11 áno áno sami bývame už 4 roky
@beatrixx123 Urob to rychlo a hned... ako ked odtrhnes naplast. Cim viac odkladas, tym viac sa trapis.
Povedz jej to osobne... nie telefonom alebo sms. Mozno chodte na verejne miesto ak sa bojis ze zacne kricat alebo nieco take a poziadaj priatela aby ti zavolal o 15 minut s vyhovorkou ze musis ist domov aby si nemusela pocuvat kazen 2 hodiny.
šak normálne k nej dojdi a povedz: "Ahoj babi". a ak začne kázať, s kľudom jej povedz, že by sa s tebou mala tešiť a ak nie, otoč sa a choď do preč. nech to predýcha. potom jej zavolaj či si to rozmyslela a podľa toho sa zariaď.
Alebo poziadaj niekoho ineho okolo, nech jej to povie. Ak nemate najlepsi vztah, tak by som to tak spravila
@beatrixx123 prečo nechce aby si bola s priateľom???