Oznámenie tehotenstva na Facebooku
Ahojte baby chcela by som oznámiť moje tehotenstvo na Facebooku ale neviem ako 😁 chcela by som niečo originálne a niečo pekné môže byť aj vtipné 😊 dáte mi nejaké inšpirácie prosím ? Ďakujem 🙏❤️
Také veci nemajú na fb nemajú čo robiť 🙈 ľudia bože 👏
Treba oznamovat aj kazdy sex, pripadne aj s podrobnostami?
Boli sme dvaja teraz budeme traja na vine sú gumarne prvého mája.
A nechceš to oznámiť cez verejnoprávnu televíziu? 👎
Bože ženy aké ste niektoré hlúpe 🤦 tak asi je to moja vec keby aj roznesiem plagáty po dedine 🤦 nechápem načo sa tu niektoré vyjadrujete....ja som sa pýtala na inštaláciu a niesom zvedavá na vaše blbé komenty. V poslednom čase ide Koník dolu vodou lebo človek potrebuje poradiť a namiesto toho hejt 😕 kde je ľudskosť do prdele ? Normálne som z toho smutná 😔
@diaszoky naše mŕtve deti sú tiež súčasťou nášho príbehu, našej rodiny, takže napríklad ja nie, nevymazávala som ani som sa netvarila pred sebou ani pred inými, že nikto nebol.
A práve po tom, ako sme prvé dieťa nestihli ani nikomu povedať, a druhé zomrelo v 38.tt, sme ďalšie chceli, aby akokoľvek krátko či dlho bude s nami, bolo aj pre našich priateľov a známych známe hneď, aby vedeli, že je (a kto chce, aby sa tešil s nami). Čiže presne FB, hneď po oznámení najbližším osobne. Možno je to o prijatí reality, nemať stále stres žiť, lebo čo ak ... Tých čo ak je a bude veľa, ale život nezačne keď bude jasné, ako všetko dopadne (myslím všetko, až po maturitu či dôchodok :D )... Je už teraz 🙂
Ja tiež nerozumiem. Ja sa vždy teším, keď niekto z mojim blízkych hocijakú významnú vec takto oznámi. Či sú to zásnuby, dokončené školy atď , však preto ich mám na Fcb lebo chcem s nimi zdieľať veci 🙈🙈🙈. Hádam nemám na Fb ľudí len tak, aby som mala
Nie kazdy ma na FB 500+ priatelov a kazdy si tam moze dat co chce.
Ja by som dala foto z utz s nazvom - vidime sa v mesiaci kedy sa ma narodit (TP).

Nikoho nezaujíma tvoje tehotenstvo,svet je dosť preludneny