Oznámili by ste tehotenstvo rodine na Vianoce?
Ahoj
Presne 24.12 by som mala byť 10tt
Oznámili by ste rodine tehotenstvo? Jedná sa o to že by som to skôr dcérke chcela povedať ale až na Vianoce . Ono keby to aj nepoviem rodine,mala by to povedala i tak každému .
No mám pco bábätko sme plánovali cez car .
Išli sme prirodzenou cestou ale samozrejme neviem čo mám robiť . Ako by ste to riešili vy ? Ďakujem
@kamagma u nás doma bude celá rodina . Vždy po štedrej večeri k nám príde mama sestry s deťmi
A rozdávame si darčeky .
A malej by som dala to tričko
A rozbalila by ho keď už každý u nás bude .
A na druhý deň svokra príde
A mala by už mala tričko na sebe 🙂
@mariska1989 ale ja na PN nejdem .ja sa nemám na čo vyhovárať. Ja budem normálne pracovať .
Čiže v práci keď to poviem tým pádom sa to rozšíri
Super
Nemusi to povedat každému. Moje nepovedali dlho nic. Az nedavno sa preriekli... v mojom 15tom tyzdni. ;D
Na PN ťa môže aj gyn dať kvôli práci . Už je na tebe
@mariska1989 ale ja nechcem ísť PN
Pokiaľ je všetko ok nemám dôvod . A zas prišla by som o nehorázne peniaze
My tym ze sme sli ivf tak zakazdym vedeli kedy bol vklad ..podporovali nas ...podarilo sa na 11 krat... najbližšia rodila vedela tešili sa s nami ...Ja to beriem tak stat sa nedajboze moze hocico ... takto keby si im to nepovedala a nedajboze sa nieco stane tak vidia na tebe ze sa nieco deje ... preco si hned brat myslienky ze sa musi nieco stat ... Ano stalo sa aj v mojom pripade v 8tt masivne krvacanie ale tym ze vedeli ze som tehu tak ma len podporovali a zatial klop klop okrem toho ze musim iba lezat je vsetko v poriadku 🙏🏻🍀Neviem je to na tebe ale urcite by to bol krasny darcek pre nich ... a je to uz vasa súčasť ci sa nedajboze nieco stane alebo nie ...
@martaatram áno dakujem , ja sa bojím skrz toho hnusneho pco. Ale zas mám obrovskú radosť že sa nám to podarilo prirodzene iba za pomoci liekov ☺️
Takže už som rozhodnutá
Ak o 2tyzdne bude všetko v poriadku na sone
Na Vianoce im to oznámime ☺️
Sproste komentare su bohuzial stale... Este som necitala temu, kde by neboli... Uzivaj si krasne chvile❤️
Ahoj,aj ja som v tej situacii ako ty. Na Vianoce budem mat po 11tt,ak teda dufam,ze všetko pojde ako ma🙏 zatial mam len potvrdenu hladinu HCG v krvi a krasnu hodnotu. 30.11.idem na ultrazvuk. A ano, najradsej by som este nikomu nehovorila nic,ale budu Vianoce a myslim,ze to neutajim. Dokonca buduci tyzden bude oslava v rodine a isto bude kazdemu podozrive,ze si nedam pohar vinka s nimi. Ked sa mi to podarí nejakou vyhovorkou utajit,tak presne,budu Vianoce a tam co si vymyslim? A dokonca dovtedy vychadza este jedna oslava. Cize tiež mam dilemu 🤷
@ivi222 ja by som Aj počkala ,ale vravím ako náhle bude mať potvrdenu akciu srdiečka ,musím to v práci povedať a to pôjdem extra rýchlo von 😁
No tak načo sa pýtaš, či máš oznámiť, keď aj tak sa to podľa teba dozvedia? Jednoducho im to teda povedz a máš po "probléme ". Či čo akože riešiš?
@domka222 jezis keby si si čítala všetko tak by si vedela že som nebola rozhodnuta či to mám vôbec povedať .
Nevedela som ani to či to v robote poviem .
Ale budem musieť keď že som v takej práci kde to tajiť nemôžem
Je to riziko .
Aj tebe pekný deň
Ale však ako píšeš, máš robotu,kde to musíš oznámiť. To si vedela predsa už od začiatku, či to si zistila až teraz,že je to riziko? Rado sa stalo 😀

No tiež som na Vianoce bola v takom týždni .povedané si čerstvo tehotná . Môže aj nemusí sa nič stať ale my sme to oznámili a po novom roku som o bábo prišla . Samozrejme nič s tým spoločne nebolo . Na tvojom mieste by som sa vyhovorila na PN potom že si chorá alebo niečo také a je a už ako to a kedy oznamiš bude na tebe