Partner sa po oznámení tehotenstva správa inak
Baby, normalne nechapem. Ked som priatelovi povedala, ze som tehotna, necakala som sice, ze bude hned skakat meter dvadsat od radosti, ale jeho spravanie sa totalne zmenilo. Nie je ani zly, ani hadky nemame, ale je taky… odtazity? Menej ma objima, viac pozera do telefonu, niekedy mam pocit, ze sa mi vyhyba. Predtym sme boli stale spolu, tulili sa, ale teraz ho musim pomaly prosit o pozornost. Stretli ste sa s tym niektora? Ako ste to riesili? Je to normalne, alebo sa mam bat, ze nieco nie je v poriadku?
niekedy to opytanie nestaci, niekedy sa partneri boja alebo hanbia povedat ze maju "second feelings"
No Ja som pocula uz aj pripady kedy na tom padol cely vztah... neuvazene orzhodnutia
Koľko máte rokov a ako dlho ste spolu? Bolo tehotenstvo plánované? Veď sa vám zmení život od základov, asi to stále ešte v sebe spracováva. Chcelo by to rozhovor
ďalšia tehotná s priateľom 🙈 gratulujem k tehotenstvu 👍
Aj ja som to zazila, moj priatel sa po tom, co som mu oznamila tehotenstvo, tiez odtisol. Mozno ma len obavy, ale nasledne to bolo v poriadku po mesiaci
@zuzanka.zuzu myslis, ze keby boli manzelia, tento problem by nevznikol, kedze autorka tvrdi, ze predtym to bolo ok?
@ellastrela nie nestretla, nikdy som neotehotnela iba s priateľom. Keď som otehotnela s manželom tak sa veľmi tešil.
@mandzula možno by vznikol ale je to menej pravdepodobné, že by sa manžel začal inak správať, lebo keď sa muž rozhodne vziať si ženu, zvyčajne je rozhodnutý, že chce s ňou ostať. Keď ostane frajerka neplánovane tehotná…🙃
ale to je len môj uhol pohľadu.
@ellastrela no, musi to spracovat- a ci to zvladne, no, mozno ano a mozno nie. Ak je takyto "zakriknuty" , tak takyto krok vo vztahu vobec neplanoval a musi spamatat.....teda nemusi, ale normalny chlap, ktory miluje svoju partnerku, ano🙃🙃🙃🙃
Priklanam sa k tomi co tvrdia baby. Tymto sa navzdy k tebe priviazal a to sa mu nepaci. Musi to spracovat. Muz ktory svoju zenu miluje a chce s nou prezit cely zivot je stasty po oznameni tehotenstva
@denkabemommy @koniarova ano, mate pravdu, ja som si ani neviem preco domyslela, ze dieta bolo planovane.
nenapísala si základnú informáciu: či ste tehotenstvo plánovali obaja, či len ty alebo či sa len šmyklo. Lebo to je diametrálny rozdiel
Nepises vas vek, zazemie, kolko ste spolu, co je to zac... Ktoreho chlapa nadchyna uvrestany exemplar, aj ked jeho, aj ked sa urodia aj babence, o ktorych clovek ani nevie a 20. rocny financny zavazok minimaone. My nevieme, co mu chodi hlavou, ty mzsus vydedukovat, kde to drhne. Aby ta este nevyprovadil na UPT, na to borci. 🥀
U nas to isté… zahlásil “misia splnená” a akoby sa prestal snažiť ? Riešila som to hend ako mi bolo lepšie v 2trimestry pretoze ten prvy som ajtak cely pregrcala a teda vyhybala som sa vsetkym aj suchemu chlebu nie to este sexu…😅 S nastupom energie sme znovu zacali spolocne aktivity viac sa túlili… chce to niekedy čas naskočiť na nový vibe vo vzťahu 😳

Veď sa ho na rovinu opýtaj, či? ... komunikácia je vo vzťahu základ, ako nič v zlom, veď keď viete sexovať, porozprávať sa hádam tiež viete, či?