Pôrod, tretia vlna a sebeckosť (hlúposť) ľudí
Ja uz neviem, co robit, som strasne nahnevana a zaroven sa citim uplne bezbrane.
Mozem hocikedy porodit, chodim uz druhy tyzden na poradne do nemocnice. Nehovoriac o tom, ze v cakarnach su zbytocne aj muzi ako doprovod, samozrejme rúško pod nosom, ani tie zeny nemaju tolko chochmesu dat si tie ruska spravne. Ked uz kvoli sebe nie, tak kvoli druhym? Ja stale nosim ffp2 aj presne kvoli tomuto.
Ja napominam zdravotnicky personal, ked maju rúško pod nosom, stane sa aj, ze ho nemaju vobec. Bojim sa ist rodit do nemocnice, lebo ani ti doktori nemaju rozum asi uz.
Vrchol bola upratovacky bez ruska, ktora sa bavila s robotnikom bez ruska, ako ma podozrenie na covid. A sestricky, co chodili okolo ich ani raz neupozornili. To uz ludom uplne dr*e?! Ziaden respekt ani voci tehotnym, ani voci tym nenarodenym detom.
Zenska sa na mna pri vytahu osopila, ze k novorodeneckom neberie, ale svoju kolegynu (asi) s jej dcerou (obe bez ruska) do vytahu k tomu chudakovi novorodenecovi vzala.
@ivik4 ona nepochopila pointu, a preto to potrebuje pretočiť😂🤦♀️ a stále sa hrať na najväčšie ukrivdene chúďatko, ktorému len zle chceme😂 lebo to my sme začali útočiť,,, dopriali'' sme jej imaginárne pár faciek, to my sme rozprúdili diskusiu kde sme si dovolili nadávať, dehonestovať a ponižovať tehotné v čakárni s rúškom pod nosom🤦♀️ toľká nehanebnosť!!! 😂😂😂 Ale tak sebeckej arogantnej fu... Nevysvetlis, ona ma silné,, reči' ' len na anonymnej stránke😂😂 v čakárni je zosr.... Až po uši... Ale správne si to napísala- trafila si klinec po hlavičke, a tak si jej stúpila na otlak😂😂👍🏻 kašli na ňu a neber si ju k ♥️, ona si to ani nezaslúži 👍🏻♥️

@mey8 vies, ja mam este rada ze ked taketo chudiatka nevedia co odpisat lebo trafim klinec po hlavicke tak najlepsie si prekrutit komentar tak aby vyhovoval 😄😶