icon

Povedal vám niekto, že na vás vidí, že ste tehotná?

5. okt 2023

Ahojte😃, mozno cudna otazka, ale stalo sa vam ako tehotnym - v ranom stadiu tehotenstva, kedy na vas fyzicky nebolo badat podla bruska, ze ste tehotne a nemali ste nijake priznaky, no proste nic nasvedcujuce tehotenstvu (mozno ani same ste este nevedeli..), ze vam zrazu niekto povedal, ze na vas vidi, ze ste tehotna?😃Lebo vraj vyzerate „inak”… Alebo ak cita niekto, kto to takto na zenach vidi/citi, podla coho?😃

Strana
z2
1mina
6. okt 2023

kolega mi cely den v robote hovoril ze vyzeram divne :D vedela som ze uz som tehotna ale este som im to neoznamila.... aj ked divne neni najlepsie ale co uz :D

martinkatinka
6. okt 2023

Ano, bola to pravda a ja som o tom este ani nevedela.

veronikaszabova
6. okt 2023

Mne to povedali dvaja kamosi - ze urcite som tehotna. Test o 3 dni mi to potvrdil 😂 doteraz sa na tom smejeme.

stellarstar
6. okt 2023

@sofia1979 mne sa to stalo, sesternica bola tehotná my sme o tom ešte nevedeli, sme sa stretli a ako sme sa objali a pozdravili som dostala taky " prievan " pocitu že je tehotná a ze to bude dievčatko a o pár týždňov sme sa dozvedeli že je tt a ze to bude dievča

lenicka298
6. okt 2023

Mne to vravela nadšene mamina, že sa jej snívalo, že som tehotná, a že to bude dievčatko, bude mať svetle vlásky... (jej sa často sníva to, čo sa neskôr aj stane). Ja som si len pohladila bruško, že keby tak vedela, že už som tehotná naozaj😀 bol to úplný začiatok, este o tom nikto nevedel okrem mna a partnera. A áno, mám svetlo vlase dievčatko 😊

misulka22
6. okt 2023

Ja som vedela,ze je tehotna mamina aj manzelova sesternica prv ako to niekomu povedali.u seba som to vedela tiez hned. Ja som ako chodiaci tehotensky test 🤣 ale neviem presne definovat podla coho to viem.proste viem 🤷‍♀️

zorana999
6. okt 2023

Áno, kolega. V momente, keď vošiel do kancelárie a pozrel sa mi do očí. Som sa mu zasmiala..
A o dva dni som si urobila tehotenský test - pozitívny.

tanyan
6. okt 2023

Bola som asi v 5 alebo 6 tt. Pár dní predtým so si urobila test a vedeli sme o tom len ja a manžel. Išli sme si objednať pizzu. Povedali sme čašníčke "ako obyčajne" a ona sa na mňa pozrela "ale tebe bez nivy, keď si tehotná." 😂
S tou čašníčkou sme sa stretávali 1-2x za mesiac, keď sme si prišli pre pizzu.

ivkav5
6. okt 2023

@tanyan akoo si reagovala?🙏🤣

banalu
6. okt 2023

Moj dedo to vedel, odhadol tak 90% tehotnych, pohladom, ale ako to vedel, netusim.

tanyan
6. okt 2023

@ivkav5 Skoro mi oči vyliezli z jamôk a onemela som. Manžel sa zasmial a povedal "áno, bez nivy." Neskôr po pár rokoch som sa s ňou rozprávala a priznala sa, že ona to vidí / cíti.

ivkav5
6. okt 2023

@tanyan je to zvláštne, ja to neviem opísať, tiež to tak mám…už som tak pár kamoškam pokazila radosť a teraz keď to viem, tak si to už radšej nechávam pre seba🙈 a zasa keď som teraz tehotná ja, tak mám paranoje, že to určite každy vie🤣🤣🤣

andrejka_oo
6. okt 2023

Áno , moja kozmetička 😂

vkatush
6. okt 2023

@natalienka12 tak to by mi hovorili niekoľko rokov už, keby šlo len o to, že mám chlapa..
To bola dovolenka veľkonočné sviatky, nie že sme šli niekde k moru skúšať ako mnoho žien chodí. A navyše sme mali mesiac pred svadbou, naozaj sme nečakali, že budem 😁

ziarifka
6. okt 2023

Menzes mi meškal 4 dni, test som mala pozitívny. Stretla som bývalého a on na mňa vybehol: "Ty si tehotná! Zväčšili sa ti prsia." 🤦‍♀️

zuzinabila
12. okt 2023

nie, presne naopak. bola som v 6.mesiaci a kolegyna skoro odpadla,ked som oznamila tehotenstvo😂

gaborka28
12. okt 2023

Ano, moja babka vedela, že som tehotná, keď sa len na mna pozrela - cca v 8-9tt. Jej veta, keď ma zbadala (mala som tričko s výstrihom do v): ej, ale máš riadne ceciska, ty si cehotna, dzieca moje. Vtedy mi to prislo divne, aj som sa rozčuľovala 🙈, teraz uz len s láskou spominam 🤭

jablkovastrudla
12. okt 2023

Videla som na kolegyni ze je tehotna, este to nikomu nehovorili. Kamoska sa vratila z dovolenky tehotna, tiez som to na nej videla. A to sa snazili 12 rokov, takze nic take co by clovek ocakaval. Vidno to na tvari, neviem to presne popisat- ziadne ine priznaky ako vacsie prsia este neboli 😀
Moja segra vedela ze som tehotna skor ako som si urobila tehotensky test 😀

aalt
12. okt 2023

Ja som par kamosiek odhalil. Zena viac "opeknie" a sa "zjemni", je taka "zenskejsia" neviem ako inak by som to opisal. Jedna mi to oznamila, ale ze mam si este nechat pre seba, tak som sa jej priznal ze uz som to povedal manzelke, tak nechapala. Ale musim poznat, na cudzej by som asi nevidel.

lizwer
12. okt 2023

Ja som bola v 6.mesiaci a keď som známej povedala, že som tehotná, tak mi povedala, že si z nej určite iba srandu robím, lebo, že by to bolo vidno na mne a ja som bola štíhla, žiadne brucho, nič na mne nebolo vidno v 6 mesiaci 🤷

tramtada31
12. okt 2023

Mne môj šéf povedal, lebo si vraj vsimol, ze mám vacsie prsia 😀 tak som sa mu priznala a on sa tesil, obijmal má, ze on to hneď vedel 🤣🤣

danielahamar
22. okt 2023

Mne malý 10r. cigán 😁, obsluhovala som ho v obchode ako zakaznika. Ale ja som už vedela, keďže mne býva zle úplne hneď ako spravím test 😂

Strana
z2