icon

Predpôrodný smútok a obavy

27. jan 2026

Mám pocit , že v poslednej dobe mi to príde všetko veľmi ľúto 😞 že sa nám zmení celý svet a ja kvôli tomu len plačem:( či budem dosť dobrá,či budem všetko zvládať atď....je to normálne? Či len ja to tak mám

mullerova46
27. jan 2026

@anonym_autor je to veľa hormónov naraz, treba sa odreagovať ísť na kávu, stretnúť sa s dulou ktorá ťa povzbudí a vyvráti možno tvoje obavy 🙂 mať dieťa je krásne 🙂 na začiatku možno ťažké ale potom keď sa na teba bude usmievať tak sa všetky ľady roztopia a bude dobre 🙂 zmení sa toho veľa ale budeš mať rodinu a bezhraničnu lásku

anjelicek26
27. jan 2026

Tak hormony robia kadeco... mame kopu deti a jedno je asi to najdolezitejsie - dieta nema "meritko" dobreho kvalitneho idealneho rodica... ma tu svoju mamu a svojho otca a nekonecne ich miluje... staci robit to iste... vsetko ostatne sa naucite spolu... krok po kroku, den po dni... ano zivot sa zmeni, bude bohatsi.. iny, ale bohatsi.

simca115
27. jan 2026

@anonym_autor absolútne nemáš , aj ja mám niekedy také chvíľky či to zvládneme , či bude všetko v poriadku , či mala je v poriadku , aj slzy mi vyhrknu ale to potom prejde poviem si že musím pozitívne myslieť a zaženiem také myšlienky 🍀🍀🍀

beckinka
27. jan 2026

Ja som mala to iste. Celé tehotenstvo v pohode a pred pôrodom má rozplakal aj pes v reklame na psie konzervy. Ale ako píše @anjelicek26 naučili sme sa. Deň po dni, noc po noci. A čím bude tvoje bábätko väčšie tým lepší parťák bude. Počkaj ako sa roztopís keď ti prvýkrát sa pusu a usmeje sa na teba.