icon

Predpôrodný smútok a obavy

Dnes o 07:53

Mám pocit , že v poslednej dobe mi to príde všetko veľmi ľúto 😞 že sa nám zmení celý svet a ja kvôli tomu len plačem:( či budem dosť dobrá,či budem všetko zvládať atď....je to normálne? Či len ja to tak mám

mullerova46
Dnes o 08:13

@anonym_autor je to veľa hormónov naraz, treba sa odreagovať ísť na kávu, stretnúť sa s dulou ktorá ťa povzbudí a vyvráti možno tvoje obavy 🙂 mať dieťa je krásne 🙂 na začiatku možno ťažké ale potom keď sa na teba bude usmievať tak sa všetky ľady roztopia a bude dobre 🙂 zmení sa toho veľa ale budeš mať rodinu a bezhraničnu lásku

anjelicek26
Dnes o 08:13

Tak hormony robia kadeco... mame kopu deti a jedno je asi to najdolezitejsie - dieta nema "meritko" dobreho kvalitneho idealneho rodica... ma tu svoju mamu a svojho otca a nekonecne ich miluje... staci robit to iste... vsetko ostatne sa naucite spolu... krok po kroku, den po dni... ano zivot sa zmeni, bude bohatsi.. iny, ale bohatsi.

simca115
Dnes o 17:58

@anonym_autor absolútne nemáš , aj ja mám niekedy také chvíľky či to zvládneme , či bude všetko v poriadku , či mala je v poriadku , aj slzy mi vyhrknu ale to potom prejde poviem si že musím pozitívne myslieť a zaženiem také myšlienky 🍀🍀🍀

beckinka
Dnes o 19:28

Ja som mala to iste. Celé tehotenstvo v pohode a pred pôrodom má rozplakal aj pes v reklame na psie konzervy. Ale ako píše @anjelicek26 naučili sme sa. Deň po dni, noc po noci. A čím bude tvoje bábätko väčšie tým lepší parťák bude. Počkaj ako sa roztopís keď ti prvýkrát sa pusu a usmeje sa na teba.