icon

Rozprávanie s bábom v brušku

lenjaaon
20. jún 2018

Tehulky, maminky 😉 aj vy sa rozpravate so svojim babom v brusku? Ci to len ja mam taky pocit, ze mi drobec rozumie? Mozno to niekde na verejnosti vyzera vseliako ale nemozem si pomoct. Skratka, babo ideme hajat. Babo, ideme papat, co by si si dalo....ideme na prechadzku, babo?pod babo, ideme za tatom 😃 A samozrejme pohladenie bruska nesmie chybat.

evittam
20. jún 2018

@najinka Kde sme ju urazili?

najinka
20. jún 2018

@evittam sak komplet od zaciatku ste ju vysmiali..

evittam
20. jún 2018

@najinka Nevysmiali, neurazili. Len sme sa zasmiali. Ale niekto to nepochopil.....

najinka
20. jún 2018

@evittam no vyznelo to inak, pochopila som to tak ja a ocividne aj ona..

evittam
20. jún 2018

@najinka Ocividne ste obe moc precitlivene. Lebo zatial ste len dve....

najinka
20. jún 2018

@evittam nepovazujem sa za precitlivenu, skor empaticku..

alchemilkazltozelena
20. jún 2018

@mondolina si zabila sa smejem 😅👏🤣👌

Mne staci pozriet pravopis a vidim o aku osobu ide 😎

mondolina
20. jún 2018

Už len založenie príspevku.Budem sa riadiť odpoveďami žien na MK? Keď sa niekto nerozpráva s bábom, nebudem sa ani ja?
Trošku vlastného rozumu a hlavne úsudku by nezaškodilo.

thoughtfulweirdo
20. jún 2018

Bože no tak sa rozpráva s bábom, a čo. Ja som sa malej v bruchu tiež občas prihovárala a dokonca som sa jej aj pýtala, či chce sladkú večeru. Mne by síce nevadilo, keby si zo mňa niekto za to uťahoval, ale tak keď vidím, že dotyčná tú srandu nechápe a reaguje zle, nebudem v tom predsa pokračovať, čo sme v škôlke, že just?

mondolina
20. jún 2018

@thoughtfulweirdo
Tak ale nemohla čakať len pozitívne komenty.

thoughtfulweirdo
20. jún 2018

@mondolina Veď ja nevravím, reagovala ozaj jak keby ju niečo štiplo do zadku, ale neviem, aký malo význam smiať sa z toho ďalej.

siska53
20. jún 2018

@lenjaaon trochu som sa,ale nie na verejnosti a brusku sa prihovarali aj moja sestra a mama.

dzulik_
20. jún 2018

V poslednom čase majú niektoré členky MK potrebu neustále si robiť srandu z ostatných a pri nezhode názorov idú vyvolať pomaly občiansku vojnu.. tolerancia a akceptovanie názoru iných ľudí im zjavne nič nehovorí.. ide stále o tie isté osoby, ktoré sa zapájajú do všetkých diskusií zjavne len s cieľom čo najviac si do niekoho kopnúť a hladkať si tak svoje ego

blackcat8885
20. jún 2018

Ja som 32tt a s malym v brusku sa rozpravam ked kope. Aj manzel sa mu prihovara nevidim na tom nic divne babo pocuje hlasy. A veru sa mi zda,ze aj reaguje a viac kope ked nas pocuje

sonicka96
20. jún 2018

Ako čítam tie komentáre tak ste ročné harpie poniektoré! Otras hnus!
Ja som v 39tt a už dosť dlho komunikujem s babom aj mu spievam 🙂

evittam
20. jún 2018

@sonicka96 Ale ved tu nikto nepise,ze nekomunikuje. Jasne,ze som komunikovala a prihovárala sa. Ale urcite nie ako pise zakladatelka. To je cele.😉 Ako som už napísala mame tu tiez typ mamiciek čo od narodenia pokakaju-pocikaju denne par plienok, koja sa, ....

lindusss2016
20. jún 2018

@beky1813 ale ved aj ja sa rozpravam vonkubso psom, ale hovorim mu: slahaj okamzite domov, nebudem ta vkuse cakat!!! 😂😂😂

sonicka96
20. jún 2018

@evittam tak mi vysvetlite či je na tom zle ked sa matka (zakladatelka temy) takto prihovára svojmu bábätku?

lindusss2016
20. jún 2018

@sonicka96 ale ved nic, ale keby vedla teba v cakarni sedi tehotna zena a zahlasi brusku, ze babo, teraz sa napijeme 😂 no ja ti nvm, je to cudne, ja som sa tymto stylom nerozpravala s bruskom ani doma

evittam
20. jún 2018

@sonicka96 Ja niekde pisem, ze je na tom nieco zle? Pytala sa, dostala odpoved.

beky1813
20. jún 2018

@lindusss2016 ved aj ja sa rozpravam s kocurom 😂😂😂😂 ale toto bol iny level 😂😂😂

lubik87
20. jún 2018

@montemotherone coooo hladkanie.moze spôsobiť akože.porod ??? To je dáky dríst nezdá sa ?🙂
@lenjaaon a ty sa kľudne zo svojim bábätkom rozprávaj je to.tvoj prístup ..určite krajšie ako.matky.ktore sa len na bábo sťažujú že kôli nemu.nemozu spať, jesť ,chodiť atď
....užívajte si tehotenstvo obaja a mojkajte sa 🙂

lilyianka
20. jún 2018

@lenjaaon a veď sa hneď za všetko nehnevaj a neurazaj....to, či babu rozprávaš je tvoja vec, čo ťa po iných, nech si každý robí ako uzná za vhodné...keď je to niekomu proti srsti, nech nerozpráva a kto chce nech s babom komunikuje ...
A tiež sa hneď nevytacaj na to tykanie, veď si mladá tak čo staršia osoba ti potykala A? Myslím, že horšie veci sa stávajú....
Takisto netreba posielať ľudí do riti...to tiež ž tvojej strany nebolo moc pekné
Takže kľud a netreba byť príliš precotliveli

katusikkk
20. jún 2018

Pomoooooc

sticker
katharines
20. jún 2018

@lenjaaon je uzasne, ze sa babu prihovaras. Babo vnima viacej, ako si ludia myslia. A o tom hladkani bruska si myslim, ze je ok, vobec netusim, kde k takejto teorii gynekologovia prisli.

michaella94
20. jún 2018

@lubik87
@katharines ano je to pravda s tym hladkanim...mam zasebou 2 tehotenstva kedy mi od 20 tt tvrdlo brucho...pri prvom som skoncila v nemocnici kde mi to prvy krat povedala sestricka dokonca radila nosit nocnu koselu bez nohaviciek...maternica na podnet ci uz kopanec z vnutra alebo chytanie z vonku reaguje stahom co je vlastne tvrdnutie a kazde tvrdnutie je ,,kontrakcia,, ktora sposobuje otvaranie krcka maternice...ja som vtedy sestre neverila ale nedalo mi to a skusila som si zatlacit na brucho a ono hned stvrdlo...cize hladkanie som musela obmedzit ale uplne som nerestala lebo som to nedokazala nehladkat si brucho...pri druhom to iste otvaranie a tvrdnutie od 20tt a v 35tt sa spustil porod...ak zena nema prblemy tak myslim ze hladkanie je uplne v poriadku ak je ale rizikova urcite by som to obmedzila trosku...

lubik87
20. jún 2018

@michaella94 sranda odpadnem čo všetko telo vyvádza....och no.musi to byť ťažké nechytat sa brucha :/tak sa teda ospravedlňujem za nevedomosť .

eru331
21. jún 2018

No možno ma budete tiež považovať za divnú ale tiež som sa rozprávala s mojou malou keď bola ešte v brušku. Na verejnosti nie ale tak doma som jej rozprávala čo sa deje, čo nás napríklad čaká na ďalší týždeň a tak

katharines
21. jún 2018

@eru331 vobec to nie je divne. Dietatko citi uz v brusku, ci je lubene. Dokonca sa vie ku mamininej dlani pritisnut uz ked je v brusku.