Sklamanie z pohlavia dieťaťa, mám výčitky
Ahojte,
viem že ma teraz viaceré odsúdite a máte na to právo... Mám doma 9 mesačného chlapca. Keď sme sa rozhodli po šestonedeli a nejakej dobe s manželom znova spolu spávať, nečakala som, že hneď v ten deň znova otehotniem. Moja prvá reakcia bola, že idem na potrat, lebo dve také malé deti nezvládnem. Manžel má utesoval tým, že tentokrát to vyjde a budem mat svoje vysnívané dievčatko. Každú noc sa mi snívalo o dievčati, všetky,, babské metódy " na určenie pohlavia naznačovali, že to bude dievča a ja som sa nechtiac na to tak strašne namotala... Nechcela som si to priznať, stále som si hovorila, že keď to aj bude chlapec, všetko bude OK...ved aj svojho prvorodeneho ľúbim... A dnes na sone som sa dozvedela, že moja princezná ma gule a vtáka. A tak som vyšla von a hovorila som si, že nevadí, veď aspoň budú kamoši... A teraz tu už 4 hodiny plačem a neviem prestať, hnevám sa na seba, že som si nemala nechať to dieťa, keď som to tak cítila už na začiatku, že vlastne už nechcem byť tehotná, nechcem mať znova taky ťažký pôrod, keď si ani nemôžem priviesť na svet svoje dievčatko, nechcem nič... Len aby to bol omyl ale tie gule som videla na vlastné oči a viem, že to dieťa za to nemôže, vlastne mám výčitky ako to prežívam, ved som si hovorila, že to zvládnem a teraz fakt neviem ako sa stým zmieriť. Ako sa mám ukludnit?
Neviem či ste si to všimli, ale téma má 2 roky a autorka pred rokom písala, že sa majú dobre a oboch synov ľúbi rovnako ❤️
@eluveitie31 to je pravda ze dcery su take opatrovateľské typy. Syn sa ozeni a vsetko sa zmeni
@angelsue712 moja kamoska nemohla chlapceka donosit, vsetkych potratila, len dievcata 🤷🏻♀️ este aj z toho jedno ma nevidiace. Vaz si co mas doma 😘
Ešte môže prísť aj dievča. Nerozmýšľaj povrchne. Chalani budú vyrastať ako dvojičky, môžu z nich byť úžasní parťáci a ty, keď ich budeš pozorovať ako si spolu vystačia, srdce sa ti roztopí. Ver mi, dvaja chalani sú super.

@1katyka1 no ono je to podľa mňa len také prvotné, taký prvotný pocit, potom keď sa drobec narodí a ho cítime, tak všetky tie obavy, očakávania, všetko je zrazu preč a príde len nekonečná láska.