icon

Smrdí mi novota auta

molu12
20. sep 2025

Ahojte, kúpili sme nové väčšie auto, lebo nás bude viac, som tehotná 23 týždeň. Lenže mne tá "novota" strašne smrdí. Nie je to aj nejak škodlivé? Jazdili ste niektorá, alebo vás vozili v novom aute v tehotenstve? Je to bezpečné? Dá sa s tým niečo robiť?

anonym_69344a
20. sep 2025

prečo by malo byť nové auto škodlivé?

anonym_79b907
20. sep 2025

prosím ta co na tom môže byt skodlive?? nepreháňaj

pribinak
20. sep 2025

Hormóny ….treba sa ukľudniť. Nič škodlivé

anonym_448189
20. sep 2025

A to stare nemate?? Jazdi zatial natom🤣🤣 srandujem..nie,nic sa ti nestane

molu12
autor
20. sep 2025

Keď to tak velmi cítiť...Ja v ňom normálne neviem vydržať..

martinmmartin
20. sep 2025

tak tam povylievaj za tanier segedinu na kazdu sedacku

0silvia0
20. sep 2025
@molu12

Keď to tak velmi cítiť...Ja v ňom normálne neviem vydržať..

@molu12 tak chod busom alebo si tam daj nejaku vonavku co znesies.

sweet20
20. sep 2025

Su to len hormony.. musis vydrzat

kitycat
20. sep 2025

Chcela by som mat tvoje problemy

luckajozko21
20. sep 2025

Ak ta z toho natahuje z dovodu tehotenstva, tak si kup taku tu aroma tycinku ako je hapci, mentolovu alebo priamo inhalacnu proti nevolnosti (nobilis tilia taku robi)

minenkaa
20. sep 2025

Fuj nové auto,moj muz to tiež neznáša,ten ma na tom aute potom okna otvorené stále
Vetrať a vetrať alebo ho teraz nepoužívaj keď ti to vadí

anonym_ffa97f
20. sep 2025
@minenkaa

Fuj nové auto,moj muz to tiež neznáša,ten ma na tom aute potom okna otvorené stále
Vetrať a vetrať alebo ho teraz nepoužívaj keď ti to vadí

@minenkaa ja to zasa milujem, ani neviem preco. Inak neznasam ziadne pachy v aute, ani tie "vonavky", ale tu novotu, tu ano

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
molu12
autor
20. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_ffa97f
@anonym_285
Tiež mi vadia tie všelijaké vône do auta a to bez ohladu na to, či som tehotná alebo nie...

molu12
autor
20. sep 2025

Dievčatá a vozila ste sa niektorá v tehotenstve v novom aute?

betulinka1
20. sep 2025

@molu12 ja to milujem tu vôňu. Ale tak ty si tehotna, citliva na vône. Neboj neškodí to o nic viac ako ked beháš po obchodoch.

anonym_f8120a
20. sep 2025
@molu12

Mne sa snad sniva.
@molu12 v tehotenstve som sa vozila na nasom smradlavom aute co ma skoro 20 rokov a pol miliona kilometrov. A predstav si, nestalo sa nic ani mne ani dietatu. Nepredpokladam teda, ze zrovna novota auta Ti nejako ublizi 😃

danieli
20. sep 2025

Skuste v aute pustit ozonovy generator, nam to pomohlo nie sice na novotu auta, ale na totalne ovracane auto, ktore bolo vycistene ako sa len da a aj rozobrate, ale jednoducho ten smrad v nejakej skare ostal, toto pomohlo

marca12
20. sep 2025
@molu12

@molu12 Vies,aky sajrajt je vo vzduchu,ktory vonku dychas? Naozaj sa pachu z noveho auta nemusis bat. Treba vetrat pripadne dat profesionalne vycistit. Ale tu novotu dlho citit.

anonym_82cbcf
20. sep 2025

@molu12
Popros niekoho nech tam vyfajčí aspoň krabičku cigariet,prípadne požičaj nejakým teenagerom nech si ho zoberú na zábavu a nech sa tam niekto pogrcia ideálne z vína a ver,že už ti nebude vadiť vôňa nového auta.. 🤣

bluka2
20. sep 2025

Na 100% je to skodlive. Nejake volatilne latky su v tych plastoch. Ak to este aj recyklovali, tak tam najdes PAH, PBDE, phatalaty… vsak si staci precitat len par vedeckych studii, aj gauce, nabytky vypustaju takeho veci. Heslo indoor air quality.
Ja by som v tom tehotna ani nesedela. Radsej staru kraksnu ako chemicky koktejl dychat. Sorry

xenia65
20. sep 2025

@molu12 áno aj mne nové auto smrdelo keď bolo nové, a to teda nie som tehotná... Našťastie som na ňom nemusela chodiť často. Po čase to vyprchalo

done
20. sep 2025

@molu12 nové auto smrdí rovnako ako čierne plastové stavebné vedrá v hobbymarkete. V aute je plno plastov z ktorých sa uvoľňujú ftaláty. Je to škodlivé.

langac
20. sep 2025

Keď som bola tehotná, nasťahovali sme sa do nového domu..tiež mi vadilo ta vôňa nového nábytku, sedačky, podlahy. Asi tri dni mi bolo z toho uplne na vracanie...vetrala som veľa, postupne som si zvykla a dobre bolo.
Je to už 12rokov...ale vždy, keď prídem do predajne s nábytkom, pripomeniem si toto obdobie a mierne mi dvihne žalúdok. Zostalo mi to v podvedomí.

anonym_1dfa93
21. sep 2025

Ano my mame nove auto ale tak neviem mne to vonia.. mozno to bude znackou🤣

memma
21. sep 2025
@molu12

@molu12 ja som sa vozila v nových autách pri oboch tehotenstvach. Vtedy mi ta vona tiež vadila, inak ju milujem. Neznášam vône do auta, ja v mojom nemám. Manžel si stále nejake kupuje

molu12
autor
22. sep 2025
@memma

@molu12 ja som sa vozila v nových autách pri oboch tehotenstvach. Vtedy mi ta vona tiež vadila, inak ju milujem. Neznášam vône do auta, ja v mojom nemám. Manžel si stále nejake kupuje

@memma A boli tie auta úplne nové z výroby, ked ste bola tehotná? Zvládla ste tehotenstvo dobre, detičky v poriadku, zdravé? Ospravedlňujem sa za blbé dotazy, ale už mi nejak z toho šibe..

molu12
autor
22. sep 2025

Manžel sa síce tváril, že čo vymýšlam, ale nakoniec auto zvnútra poutieral nejakým pohlčovačom pachu a dal dovnútra bambusové vrecká s aktívnym uhlím. Tak snáď to pomôže.. Ale aj tak som v ňom už 3 x šla...

yvanielka
22. sep 2025

Keď porodíš prejde to. Mne tak strašne smrdela, okrem iného, nová umývačka

lana_b
29. sep 2025

My sme kúpili druhé auto, keď som bola asi 12tt, nie nové, asi 8ročné, ale bola v ňom nejaká voňavka, ktorú sme samozrejme hneď dali preč, ale aj tak to bolo cítiť. Hneď po ceste domov, ako sme ho kúpili, som vracala. Potom sme ho nechávali na dvore otvorené vetrať, hlavne, keď svietilo slnko. Je to už lepšie, ale stále trošku smrdí, aj keď je to už niekoľko mesiacov. Je blbé, ako ťa tu niektoré ženy zhadzujú...