icon

Snívalo sa mi, že manžel ma podvádza. Je to znamenie?

17. máj 2024

Ahojte neviem či je to pravda ale snívalo sa mi že manžel ma podvádza so svojou bývalou a ten sen bol ako živí som tehotná som v 27tt môže byť pravda normálne som aj plakala🥺😢

Strana
z2
aniele
17. máj 2024

Tak mojej svokre sa snívalo, že nebohý svokor (zomrel, keď mal 80) sa v nebi, teda posmrtne, ženil s dcérou jej bývalej kolegyne (neviem, či tá ešte žila, či nie). Videla celý svadobný sprievod... Ale ona bola celý život chorobne žiarlivá. Asi sa bála opustenia (nespracovaná adopcia). Pekne tým nivočila život celej rodine, aj deťom. Tak pozor na to!

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
danica2711
17. máj 2024

toto nemôže byť len tehotenstvom... autorka, ty by si sa mala liečiť, keď ti chlap povie, kde robil s TRACHTOROM (správne traktor) a ty mu ani len to neveríš... Ak máš na to dôvod a tvoj muž je patologický klamár, načo si si s ním robila dieťa? A ak na to dôvod nemáš a si len chorobne podozrievavá (alebo ti ústa fungujú rýchlejšie ako rozum), rozhodne s tým niečo rob, lebo ti ten tvoj čoskoro utečie na druhý koniec sveta, s chorobne podozrievavým a žiarlivým človekom sa žiť proste nedá

Strana
z2