Som alergická na frázu: Chlapcom sa nechce z bruška
Som v 37 týždni, dr vraví ze to vyzerá na spadnutie pomaly. Je mi jasné že to môže ale nemusia ešte prísť.
Ale keď to niekomu poviem, ze uz to môže prísť, tak mi povedia, ze určite nie, chlapcom sa veľmi nechce von. A ja nervy. Pre mna takéto vyroky, ako máš bruchu guľaté alebo špicaté, si pekná alebo škaredá, poda ktorych určujú pohlavue, su nezmysel.
Ale zaujímalo by ma ci tie, ktoré ste čakali chlapcov ci to prislo aj skôr. Nech môžem tych ľudí odbiť dakym argumentom 😀
Mne sa vypýtal o 2 týždne skôr ... a ako už bolo spomenuté obrň sa už teraz voči otázkam typu : “kojiš” alebo” prečo nekojiš “, obracia sa na bruško, sedí už ? ... veď môj už v xy mesiacoch to vedel .. už chodil .. .. atď - nenechaj sa znechutiť, každé dieťa je iné a vždy “výnimočne”
Ja som čakala chlapca a rodila som mesiac skôr... ale to mi Dr hneď povedal že mám nízko maternicu a môže to prísť skôr. No napr ja som vedela že to bude chlapec až po 7 mesiaci a dovtedy mi všetci vraveli že jasne že to bude divka však sa pozri ako vyzeráš 😂 bola som dosť vyhadzana na tvári a na dekolte a hla všetkých som potom dorovnala že chlapec
Áno, narodil sa skôr o dva týždne. Mal ledva 2,5kg ale bol zdravý a životaschopný ako každé iné baby a po 3 dňoch šup šup domov.🙂
Prvy syn sa narodil v 38. tyzdni, lebo sa ponahlal. Druhy syn sa ponahlal este viac a mala som co robit, aby vydrzal do bezpecneho tyzdna. Narodil sa 37 t + 5 dni. Obaja chlapci a skory porod. A nastastie extremne rychly.
Ja som vraj bola leniva, ze ma mamina prenasala. A to som dievca.
37tt, mohol este pockat.
U mna syn 6 dni po termine, dcera 10 dni po termine. Obom im bolo vo mne dobre 😀
Syn 10 dni pred terminom a po nom dcera - 7 dni po termine 😀
Oba tehotenstva úplne iné,ine brucho, iné nálady,len pažravost rovnaká 😄😄😄 obaja chlapci...prvy 4 dni pred TP a druhy 20 dni pred TP. Tehotenstvo neprežívaj veľmi, ale viac sa sústred na ten cas po pôrode,na babo potom,a ked ťa dozierajuu hlášky ,ozaj prve dva mesiace si nikoho (okrem ozaj úprimnej pomoci,nie kibicovanie) nepust do domu.

@faturka och, to poriadne skoro....a je zdravotne ok?