Som tehotná a neviem čo ďalej
Ahojte.
Ťažko sa mi píše tento príspevok. Zistila som, čerstvo, že som tehotná. S manželom sme sa chránili, napriek tomu sa zadarilo. Už máme dve školopovinné deti a ďalšie dieťa sme nechceli.
Interupcia je niečo čo sa mi ťažko derie na jazyk. Dať dieťa na adopciu by som nikdy nedokázala. Napriek tomu som aktuálne hlavný živiteľ rodiny a nedokážem si predstaviť čo by bolo keby môj príjem vypadne. Hlavne teraz, keď ide všetko šialene hore a svet sa celý nejako zbláznil.
Je tu niekto kto tiež riešil túto dilemu, nebol v najlepšej finančnej situácii a aj tak sa rozhodol pre dieťa ? Prípadne dá sa vyrovnať s potratom? Cítim sa hrozne že o tom vôbec premýšľam. Mám úžasné manželstvo, máme kde bývať ale s jedným príjmom by to bolo peklo a ja som vyše roka SZČO takže aj na nejakú materskú by som mohla zabudnúť..
Asi to vyznieva že si pýtam povolenie na interupciu, no práveže som zúfalá ... A nechcem učiniť rozhodnutie, ktoré ma bude matat v snoch až do smrti.
Tiez ma napadlo Alexis, znamej takto pomohli s vybavou, vecami pre babo, skoro so vsetkym materialnym. Myslim, ze citlivo vnimas svoje dieta a z tvojich slov mam pocit, ze si skor naklonena skusit to a hladas pozitivne pribehy zien, ktore to zvladli.
Ahoj veľmi by ma zaujmalo ako si dopadla
Však chod na potrat a sterilizaciu
Začnem od konca. Zabitie dieťaťa vlastnou matkou je niečo, s čím sa nikdy nedá zmieriť, nikdy to neprebolí. Ja pracujem ako opatrovateľka ľudí v terminálom štádiu života. A vieš čo? Nikto neľutuje, že nepostavil väčší dom, nenahonobil viac majetku, dovoleniek, luxusnejšie auto či šaty. Ľutujú, že dali rodine málo času a málo lásky. Ale tie ženy ktoré boli na potrate, ľutujú najzúfalejšie, priam akoby im srdce zaživa vytrhávali. Ver mi, že ty to zvládneš a toto babätko, ktoré je už živé, budeš nadovšetko milovať a za myšlienku na jeho likvidáciu sa budeš hanbiť ako pes. Momentálna finančná situácia je dočasná. Likvidácia bábätka je nezvratná. Mnohé ženy klamú samé seba, že nemali inú možnosť, že neľutujú, že spravili v tej chvíli najlepšie... Je to lož. Vždy je lepšie riešenie. Nezabíjaj svoje dieťa. ❤️
@sisska96
@andrea2667 stará téma 😉
@casavina Máš pravdu, nevšimla som si datum. Ale nezmažem. Možno to raz bude aktuálne pre niekoho iného.
@andrea2667 tento výlev si si mohla odpustiť
@top_manazerka preco? Ine nazory a postoje sa nenosia na MK?
@andrea2667 Je dobre, ze si to tu napisala. Treba poznat pravdu o tom, ze umely potrat nie je nieco, na co sa da len tak zabudnut.

@aurora33 to je tvoj názor,ja ti to neberiem, rovnako mi ale nepríde v poriadku vynášať súdy nad vzťahom o ktorom nič nevieš. Ja som len reagovala na komentáre 🙂