icon

Som tri mesiace po sekcii a znovu tehotná, pomoc!

9. apr 2024

Dnes pre nás totálny šok… ovulacne testy zlyhali na plnej čiare a od pôrodu z 2 pohlavných stykov ďalšie tehotenstvo. Ukludnite ma prosím…

Strana
z4
katka13katka
11. apr 2024

@belllinka a z toho si vycitala, ze uz nepouzili ochranu? Lebo ako citam, tak mi to z toho nevychadza. Urobila si ovulacny test ale nepisala nikde, ze mali nechraneny styk. Takze citaj s porozumenim 🙂

belllinka
11. apr 2024

@katka13katka Ty asi nevieš čítať s porozumením, že? Keď napíše, že zlyhaly ovulačné testy na plnej čiare, tak evidentne ich brala ako antikoncepčnú metódu. Keby použila nejakú antikoncepciu, tak napíše, že "kondom zlyhal na plnej čiare" alebo pesar zlyhal na plnej čiare."

maciatkolulu
11. apr 2024

@drahomirrra a tvoja nadšená odpoveď pomôže čomu? A všetky tie skvelé? Stalo sa. A teraz čo? Fakt je super,že všetko,čo tu tak desne odsudzujeme,že sexovala bez ochrany,ste to nikdy v živote neurobili,ani vaše deti to neurobia,kebyže urobia a stane sa,budete rovnako príjemné ako tu.... To je jasne😉.stalo sa,prišla sa opýtať,rieši to. Čo viac? Každé jedno tehotenstvo je risk. Toto je väčší. Predpokladám,že lekár vie čo má robiť. A či bol nadšený,či nie🤣🤣🤣,to snáď ani pravda nie je. Ale tak aspoň ste sa tu poniektoré vybujacili a môžete pokračovať ďalej vo svojom dokonalom ,bezchybnom živote.

natiblaskova
11. apr 2024

@maciatkolulu tam nejde o to ide o sprostosť, že berie ovu test ako zaručenú vec... A hlavne o to ako niektoré písali ako to je v pohode čo nie je... Teraz pri malom babu na seba musí dávať obzvlášť pozor. Myslím, že sme sa tu poväčšine všetky zhrozili z tej predstavy a súcitime ale zas nečakaj od nás, že jej budeme klamať to nemala ísť na fórum s mamičkami teda.

maciatkolulu
11. apr 2024

@natiblaskova netreba klamať. Ale ani urážať a vidieť ju rovno v hrobe aj s dieťaťom.... To čo sa stalo,myslím,že sa nepýtala na to,či je ,alebo nie je ok ,ovulacny test ako antikoncepcia. Myslím,že to už pochopila.

juliacenc
11. apr 2024

Vidim to pozitivne. Vychovas vsetkych naraz a mas pokoj klud. Naraz zhodis kila, deti sa budu spolu hrat budu v rovnakom veku, budu si rozumiet. Mozes sa zamerat na pracu, na seba usetrila si si 3-4 roky kym by si znova otehotnela planovane. Takze vlastne, dobre sa stalo 🤷🏻‍♀️

zuzi0911
17. apr 2024

2 pôrody v jeden rok...wau 😅 ...úprimne by ma asi kleplo..držím palce ..budeš viac asi sledovaná,ale nie si prvá ani posledná ktora po sc otehotmie veľmi skoro ..drz sa ...

My inak mame tiež v skupine maminku co rodila marec a december 😊 ale teda prirodzene obe

ibatanecnica
25. apr 2024

@banderaska29 ja len zasnem aake maju niektore zeny nizke povedomie. Uz ked rodicia nevysvstlia tak uz len zaviest sex.vychovu na skolach. Snad aspon tam by pocuvali a dozvedeli sa podstatne veci.

Strana
z4