Strach v tehotenstve

22. aug 2021

Dobrý deň, mávam strach a úzkosti v tehotenstve, a nemám sa o tom s kým porozprávať, myslite že by som mala navštíviť psychológa? Niekedy je to v pohode, ale často plačem, že čo ak sa niečo stane bábätku a podobne. Pripadne nemáte skúsenosti s nejakým online psychológom aby som nemusela nikam chodiť ? Neviem či je môj stav už na odborníka, alebo sa len nemám s kým o tom porozprávať a to sa potom vo mne hromadí..

mabenn
22. aug 2021
zuzikak
22. aug 2021

A mavala si uzkosti aj pred tehotenstvom ? Ak ano, tak potom vies, ze by si mala navstivit odbornika. Ak nie, je mozne, ze je to len precitlivelost koli hormonom. Ale na druhej strane je lepsie sa porozpravat raz, dva krat a uvidis co ti povie na tvoj stav. Je mozne, ze je to len prechodne. Online psycholog existuje ak nechces nikam chodit. Musis si to samozrejme ale zaplatit. Skus "www.hedepy.sk" - drzim palce. Rozhodne to ries lebo nemat sa s kym porozpravat ti neprospieva. Ulavi sa ti 🙂

autor
22. aug 2021

@zuzikak nie, nemala som úzkosti .. len sa proste bojím o babo, vkuse si poviem že čo ak sa niečo stane.. maminu s tým zaťažovať nechcem, priateľ mi povie že nemám riešiť debiliny a privolávať nešťastie.. kamarátky nemám ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre