Strach z tretieho cisárskeho rezu po dvoch sekciách
Dobry den
Som mama dvoch krasnych, zdravych chlapcov prveho som mama rok 22 druheho 24 a zistila som ze som asi tehotna nemam to potvrdene doktorkou budem sa objednavat neskor ale vychadzali by to na rok 26 medzi kazdym su skoro cele dva roky.
Aktualne sme dieti neplanovali chceli sme tretie ale az ked bude mat najmladsi 2 roky cize pri porode by mal 3 rocny rozdiel.
Ide o to ze primame z manzelom ako to je len mam strach ze je to maly odstup od 2 sekcie. A tretia bude samozrejme zase sekcia
Mame rodinu anamnezu kde uprednostnuju cisarsky rez aby nevznikol tlak na hlabicku.
2 deti mam uplne zdravr skor som zaskocena ze sa nam zase taketo nieco podarilo
Pri prepusteni mi doktor povedal ze vsetko v poriadku cca 2 roky pockat a zase mozne mat maternica bola dobre zrastena asi
Mam tu niekoho v podobnej situacii potrebujem uklidnit 🙂
Mne pred týždňom hovorila moja gynekologička že má pacientku ktorá má za sebou 5 sekcií tak asi sa to dá zvládnuť. Ja budem mať v lete druhú sekciu tak neviem posúdiť.
Prvé dieťa som mala vo februári 2019, dvojčatá v decembri 2020. Rozdiel 22 mesiacov, 2 akútne sekcie. Dá sa to prežiť.
Poznam x zien co maju niekolko sekcii a aj v kratsich rozostupoch. Co uz teraz. Zvladnete.

V susedstve mame zwnu, co ma za sebou pat sekcii, vsetky deti zdrave, iba po poslednej bolo tazsie zotavovanie. Nie je to nic nevidane, neboj. Budu ta riadne sledovat, kdyby neco