icon

Tehotenstvo popri vysokej škole

18. mar 2021

Tehotenstvo popri výške..zvládli ste štúdium, tehotenstvo a potom výchovu dieťatka ? Či aj časovo aj finančne... ďakujem

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
martyzpp
18. mar 2021

Tehotenstvo este ako tak aj ked tie nevolnosti vedia potrapit ale popri malom dietati si to predstavit neviem. Ale vela zien to zvladlo.

maximilie
18. mar 2021

Da sa to, ale pokiaľ ešte len plánuješ, tak s tým radsej pockaj. Ak uz je na ceste, zvládneš to 👍
Ocko babky dedkovia trosku hadam pomôžu

viky173
18. mar 2021

moja spoluziacka mala babo pocas skoly, mala individualny studijny plan, ucila sa doma, do skoly chodila len na preskusanie, mala aj ine terminy ako my, takze sa dalo... financne im pomahali rodicia a jej manzel uz normalne pracoval, takze zvladli to

leuska15leuska15
18. mar 2021

Áno, zvládla som tak dva roky '🙂 pohoda úplne, ani neviem co som inak robila po nociach :D :D
Ale nie, teraz vážne...da sa to, ide hlavne o to akú máš školu, moja škola dovolila individuálny študijný plán, do školy som chodila len na skúšky, na par nutnych prednášok za semester, učila som sa vždy keď mala spala a keď nespala, naplno som sa jej venovala, čiže ona nepocítila absolútne nič, čo by jej malo chýbať. Finančne ôk, lebo manžel už pracoval

lachipie
5. okt 2021

Ja som skončila so skolou uz pocas tehotenstva. Nedalo sa to. Bylo mi velmi velmi zle, vracala som velmi, tehotenstvo bolo rizikove, nevladzala som takmer ani chodit do prace, pak som dostala PN, bola som dlho v nemocnici a musela som nechat aj skolu. Chvilu som rozmyslala ze sa vratim do skoly a budem studovat s dietatom ale od roka a pol ma syn epilepsiu a ine a ine problemy a bolo to jasne.