icon

Únava a slabosť týždeň pred pôrodom

26. feb 2025

Ahojte, idem sa k vám poradit. O týždeň mám termín pôrodu, včera večer mi začalo byt nejak zvláštne, strašná únava ma popadla a nevládala som večer nič. Myslela som že sa z toho vyspim, ráno som vstala a celkom som mala dosť energie, bola som rozhodnutá upratať byt… ale ešte som poriadne ani nezačala ( dala som len prať, umyla si zuby ) a odvtedy mi je slabo, unavená som, mám pocit že plytšie dycham, jemne ma boli hlava, energia 0.. myslite že na mňa niečo lezie ? Zvažujem ísť na pohotovost, prípadne zajtra k obvodnej..

kiki68
26. feb 2025

Keby neni dobre tak za mna pohotovost. Moze dieta tlacit na nejake cievy, ale mozes mat tlak v neporiadku.

martinka13
26. feb 2025

Radšej zájsť k lekárovi

autor
26. feb 2025

@kiki68 tak sa cítim, aj som pozerala či nie je vonku nízky tlak, lebo včera som bola u ženskej a tlak som mala v poriadku, a dneska sa cítim akoby som ho mala riadne nízky

autor
26. feb 2025

@martinka13 asi radšej predsa pôjdem

selena_luna
26. feb 2025

Chod chod urcite. Radsej 500 x zbytocne ako raz neskoro.

kiki68
26. feb 2025

Len chod, tyzden pred porodom by som nic neriskovala. Chapes, to uz je dolezite, aby sa nic nepodcenilo

dadka1997
26. feb 2025

Chod k lekarovi, zmeraju tlak, mozno aj ekg spravia, a mozno len nejaka viroza je to dost po celom svete

danielahamar
26. feb 2025

Podľa mňa chrípka