Únava a slabosť týždeň pred pôrodom
Ahojte, idem sa k vám poradit. O týždeň mám termín pôrodu, včera večer mi začalo byt nejak zvláštne, strašná únava ma popadla a nevládala som večer nič. Myslela som že sa z toho vyspim, ráno som vstala a celkom som mala dosť energie, bola som rozhodnutá upratať byt… ale ešte som poriadne ani nezačala ( dala som len prať, umyla si zuby ) a odvtedy mi je slabo, unavená som, mám pocit že plytšie dycham, jemne ma boli hlava, energia 0.. myslite že na mňa niečo lezie ? Zvažujem ísť na pohotovost, prípadne zajtra k obvodnej..
Radšej zájsť k lekárovi
@kiki68 tak sa cítim, aj som pozerala či nie je vonku nízky tlak, lebo včera som bola u ženskej a tlak som mala v poriadku, a dneska sa cítim akoby som ho mala riadne nízky
@martinka13 asi radšej predsa pôjdem
Chod chod urcite. Radsej 500 x zbytocne ako raz neskoro.
Len chod, tyzden pred porodom by som nic neriskovala. Chapes, to uz je dolezite, aby sa nic nepodcenilo
Chod k lekarovi, zmeraju tlak, mozno aj ekg spravia, a mozno len nejaka viroza je to dost po celom svete
Podľa mňa chrípka

Keby neni dobre tak za mna pohotovost. Moze dieta tlacit na nejake cievy, ale mozes mat tlak v neporiadku.