icon

Útlm tehotenských príznakov v 9. týždni. Je to normálne?

prvorodickavstrese
Dnes o 18:54

Ahojte,som práve v 8+2 a kontrolu mám o tri dni.Naposledy v 5+5 už bola aj srdcová aktivita…Najvýraznejšie priznaky som mala na prelome 4/5 týždňa a odvtedy len bolestivosť prsníkov a odpor ku káve…posledné dva dni už cítim prsníky len pri ich stlačení zboku…som z toho strašne nervózna a bojím sa kontroly v pondelok,ako čítam,tak také zmierňovanie príznakov je veľakrát zlý signál…aké máte skúsenosti?

anonym_e74488
•
Dnes o 19:00

Tehotenske priznaky mozes mat, nemusis mat, niektore mas, niektore nemas a malokto ich ma pocas celeho tehotenstva. Neboj sa, vsetko je tak ako ma byt.

denisa_deniska
•
Dnes o 19:01

Boleli ma prsia na začiatku, celkom výrazne, potom cca v 10-11tt to z jedného dňa na druhý prešlo, všetko bolo v poriadku.
Ale toto ti nezaručí nikto, nemáš to bohužiaľ ani ako ovplyvniť.
Rozumiem, že na tieto kontroly čakáš ako na spasenie, tiež som. Ostáva ti len veriť, že všetko bude fajn 🙂
Ale toto by som nebrala vyslovene ako zlý signál, že sa niečo pokazilo.

prvorodickavstrese
autor
•
Dnes o 19:18

To je hrozné toto,že človek najviac v tehotenstve stresuje,keď sa cíti veľmi dobre 🙈

anonym_114a0a
•
Dnes o 19:19

A to si prosím ťa kde čítala,že zmierňovanie príznakov je zlý signál??ja som mala napríklad MA a príznaky som mala stále rovnaké

anonym_2e197f
•
Dnes o 19:28

radšej nestresuj, lebo si niečo privodíš.
Mala som masívne krvácanie, behom pár min. mi odpuchli prsia, prestala aj bolesť na dotyk. Aj napriek tomu tehu sa podarilo zachrániť.

b_mommy
•
Dnes o 20:18

Ja som ani poriadne nevedela že som tehotná 😀 Dvakrát som sa pozvracala niekedy cca 8-10tt, prsia sa zväčšili ale nejak neboleli a malá sa občas zavlnila v bruchu(hlavne po dobrom jedle 😀)..je pravda že je predčasne narodená (29+6),lebo sa mi zúžili prietoky,aj sa narodila drobunká, ale nejakú extra zmenu som teda nepociťovala medzi poslednými dvoma kontrolami..ale je tu,dnes už ako šikovná a veľká druháčka,ani to na nej nie je poznať 🙂 Hlavne nestresuj a užívaj si že to je konečne lepšie 😉