Útlm tehotenských príznakov v 9. týždni. Je to normálne?
Ahojte,som práve v 8+2 a kontrolu mám o tri dni.Naposledy v 5+5 už bola aj srdcová aktivita…Najvýraznejšie priznaky som mala na prelome 4/5 týždňa a odvtedy len bolestivosť prsníkov a odpor ku káve…posledné dva dni už cítim prsníky len pri ich stlačení zboku…som z toho strašne nervózna a bojím sa kontroly v pondelok,ako čítam,tak také zmierňovanie príznakov je veľakrát zlý signál…aké máte skúsenosti?
Boleli ma prsia na začiatku, celkom výrazne, potom cca v 10-11tt to z jedného dňa na druhý prešlo, všetko bolo v poriadku.
Ale toto ti nezaručí nikto, nemáš to bohužiaľ ani ako ovplyvniť.
Rozumiem, že na tieto kontroly čakáš ako na spasenie, tiež som. Ostáva ti len veriť, že všetko bude fajn 🙂
Ale toto by som nebrala vyslovene ako zlý signál, že sa niečo pokazilo.
To je hrozné toto,že človek najviac v tehotenstve stresuje,keď sa cíti veľmi dobre 🙈
A to si prosím ťa kde čítala,že zmierňovanie príznakov je zlý signál??ja som mala napríklad MA a príznaky som mala stále rovnaké
radšej nestresuj, lebo si niečo privodíš.
Mala som masívne krvácanie, behom pár min. mi odpuchli prsia, prestala aj bolesť na dotyk. Aj napriek tomu tehu sa podarilo zachrániť.
Ja som ani poriadne nevedela že som tehotná 😀 Dvakrát som sa pozvracala niekedy cca 8-10tt, prsia sa zväčšili ale nejak neboleli a malá sa občas zavlnila v bruchu(hlavne po dobrom jedle 😀)..je pravda že je predčasne narodená (29+6),lebo sa mi zúžili prietoky,aj sa narodila drobunká, ale nejakú extra zmenu som teda nepociťovala medzi poslednými dvoma kontrolami..ale je tu,dnes už ako šikovná a veľká druháčka,ani to na nej nie je poznať 🙂 Hlavne nestresuj a užívaj si že to je konečne lepšie 😉

Tehotenske priznaky mozes mat, nemusis mat, niektore mas, niektore nemas a malokto ich ma pocas celeho tehotenstva. Neboj sa, vsetko je tak ako ma byt.