Vonkajšie podnety na dieťatko v tehotenstve?

sigrid7
9. apr 2011

Chcem sa vás spýtať tehulky a mamičky, či púšťate, alebo ste púšťali nejakú hudbu dieťatku v tehotenstve, alebo ste mu čítali nejaké rozprávky a či to malo nejaký vplyv na dieťatko. Moja známa púšťala v tehotenstve dieťatku Mozartovu malú nočnú hudbu a dieťatko, keď už je na svete si to ako keby pamätá a vždy, keď mu pustí túto hudbu sa utíši a počúva, ako keby ju poznalo. Máte podobné skúsenosti? Skúšali ste aj vy púšťať dieťatku v tehotenstve nejakú hudbu, alebo mu niečo čítať? My s manželom mu čítame rozprávky a púšťame relaxačnú hudbu, vtedy sa malý v brušku vždy utíši...Aké máte skúsenosti vy?

tomika
9. apr 2011

Ja som ked bola sama doma (manžel v robote,dcéra v škole),a bolo mi smutno,pušťala som si modernu muziku 😀 ,chytila som bruško a tancovali sme 😀 ,a hned mi to zdvihlo náladu.Ináč syn má rád velmi každu peknu muziku,može to byť ludovka,bubny,moderná,aj rock,začne tancovať.Nie na každu,iba na to čo jemu sa páči,a to už od kedy vedel sedieť.

evelinkav
9. apr 2011

Ahoj.Urcite ano dieta si to pamata a potom pri tej istej hudbe pekne zaspinka 🙂

sigrid7
autor
9. apr 2011

My to skúšame relaxačnou hudbou a je spokojný a kľudný v brušku. Manžel mu číta knižky, lebo je presvedčený, že to dieťa môže vnímať 😀 , tak uvidíme po narodení... 😅

tigrica182
13. apr 2011

no veru moje neterky pustali mojmu synovcovi Guns ´n roses - prilozili mobil k brusku... a ked bol potom po narodeni zly - tak mu pustili v mobili,alebo na CD tu pesnicku a maly krasne hajal 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre