Zmenené tehotenské príznaky
Ahojte, fakt len zo zvedavosti a hlavne stresu.
Zajtra idem k dr na ďalšiu kontrolu keďže som bola na prvej kontrole 23.6 kde ešte pred prvou kontrolou mi vyšiel požiť test a meškanie ms 8dni
Na prvej kontrole mi nevidel nič iba vraj niečo maličké ale povedal že tehotná som už sa len musí počkať či sa tam niečo ukáže.
Ide o to že pri prvej dcérke som mala nevoľnosti od cca 5tyzdna
Teraz som mala byt cca 7+2 tt podľa apky, avšak mala som pred týždňom veľmi bolestivé prsia ktoré teraz zmizli, neni mi nič, necítim sa ako tehotná. Je to zle znamenie? Alebo to mala podobne niektorá a nakoniec bolo všetko ok?
Drzim palce ✊️
Ja som ani pri jednom tehotenstva nemala žiadne príznaky. Jedine mi brucho rástlo. A mam 2 deti.
Ja som sa tiez zlakla ked mi zrazu zo dna na den nic nebolo a vsetky tehotenske priznaky vymizli ale nakoniec bolo vsetko ok. Verim ze aj u teba to tak bude😉 uzivaj si
@anetakaa tehotenskými príznakmi sa vôbec neriaď. Ja som bola tiež vystresovaná a hneď od začiatku ako som zistila že som tehotná som sa neustále sledovala. Raz ma prsia boleli, raz nie. Nebolo mi zle, to prišlo až v 8. týždni. Potom v 9. týždni zase mi nebolo zle, teraz som v 10. týždni, dva dni mi bolo zle a teraz ako tak v pohode. Tieto príznaky ako na hojdačke ma v 9. týždni dohnali až ku gynde. Volala som tam, že mi zmizli všetky príznaky, či ma nemôže pozrieť (tento rok mam jedno MA za sebou totižto a vtedy ma prestali bolieť prsia). No a na sone všetko v poriadku. Za pár dní od kontroly mi začalo byť zase zle. Tie príznaky mať vôbec nemusíš alebo raz sa cítiš ok, raz nie. Ja som zistila, že na tie príznaky sa fakt nedá spoliehať. Každá sme iná.

@anetakaa je to úplne v poriadku