Zo všetkého som úplne na nervy
Ja už som zo všetkého na nervi!!! Neviem čo sa deje začínam panikáriť!!!Začalo to tým že mamka ide na služobku na 3-mesiace ja sa ostanem starať aj o ocka je na invalidnom dôchodku...bojím sa že nebudem stíhať,prať,variť,upratovať že všetko dobabrem :-/ a najnovšie sa bojím kde prídeme počúvam akého mám pekného a dobrého muža..A ja si uvedomujem akú v ňom mám oporu a zároveň velký strach že o ňho prídem....Baby ako všetko zvládate normálne klobúk dole pred vamy...
@doliva preco by si o neho mala prist? ved ked je skvely manzel s otcom ti urcite rad pomoze... nerozumiem celkom tvojim obavam...
@deniska08
@katy2
@krasneleto neviem taka som stresovana nieaka 😢 prvý krát ostávam sama na všetko :-/ katy2 to mi je veľmi ľúto želám skoré uzdravenie !!!
@doliva ale no 😉 ...nádych-výdych 🙂 všetko zvládneš ...pekne si to v mysli rozplánuješ a bude ...a ak náhodou raz nebude načas navarené,alebo povysávané svet sa nezrúti , udržuj sa v pohodičke však čoskoro vás bude o jedného viac 🙂 ...a hlavne odsuň niekam ďaleko svoju žiarlivosť ,to že ti niekto povie akého máš "pekného a dobrého" muža neznamená to,že ti ho chce prebrať 😉
@doliva zivot nie je pericko... Ale pokial tvoj otec nie je bezvladny, zaplienkovany a odkazany plne na teba, tak je to este "pohoda". A radsej sa o neho starat teraz, kym nemas male babo, ako potom, ked sa narodi... aj take sa totiz moze stat, vsetko je tak nevyspytatelne...
@doliva to len teraz ked si spomenies,tak sa ti to zda nezvladnutelne..Ale ked sa do toho dostanes,budes si to vediet zorganizovat casovo,tak ver,e ti ostane cas aj na seba a na oddych..Ja mam postihnuteho synceka a strach tam bol a teraz sa len smejem na mojich obavach ake som mala..A ver,ze mi ostava aj kopu casu na kavicku v klude..Nebojkaj vladnes to.. ked nie,tak nam napises a prideme ti pomoct 😅 😅 😅
@bodka13
@hradnapani budem si robiť podľa svojeho a hádam to zvládnem ved čo nezbláznim sa len to ž otecko ma tvrdohlavu povahu....
a prečo si robíš takéto nervy,čo budeš stíhať ,to bude spravené,podstatné je ,že budete mať čo jesť a nebudete ako na smetisku,moja čo budeš robiť keď sa ti narodí drobec,tiež budeš robiť paniku 😉
@doliva mna by zaujimalo ze z coho konkretne mas strach. Ze si prvy krat sama z ockom???? neako nechapem presne ze co sa take deje co by si nemala zvladnut?. Ok mas pekneho dobreho chlapa mas strach ze o neho prides, neviem mas pocit ze sa nieco vo vasom vztahu zmenilo?? Si este tehotna takze babätko nemas, tak neviem ze z coho mas mat strach? z vysavania a upratovania???
@cerez
@bodka13
@cawes
@aristka tak ocko mi bude pomáhať tomu verím,aj môj drahý no viete v siedmom mesiaci uz som aj taka pomalšia 😀 ale máte pravdu zázraky nikto nečaká od moje osoby aj tak vedia že by sa ich nedočkali 😀 Najviac sa bojím toho že si všetko zle usporiadam a nebudem nič stíhať...a akúrat mi ocko vravel že prať bude on 🙂 tak to som zvedava
ja ti to poviem asi tak, ani pranie ani varenie ani žehlenie ani upratovanie ti neutečie 🙂 neurobíš jeden deň, urobíš na druhý deň, si na konci tehotenstva tak sa veľmi nenamáhaj a veľa oddychuj a to máš super že máš v mužovi oporu a nevidím dôvod prečoby si mala o neho prísť? lebo nebude povysavané? prosím ťa, za chvíľu mu dáš to najkrajšie v živote, čo môže pre chlapa urobiť a to je porodiť mu dieťa, hlavu hore všetko zvládneš a rýchlo sa naučíš ako si všetko zariadiť tak, aby bolo dobre 🙂
@cerez vlhcene utierky su naj!!! kym som nemala dieta, ani som netusila ako efektne a rychlo sa s nimi da pred navstevou utriet kupelna, podlaha, atd... vcera som dala dokonca aj zaluzie 😀
@hradnapani No nie sme my ženy šikuľky? A ešte nám to aj páli! 😀
@hradnapani tak náhodou som bola u švagriny na skok a som vyzvedala ako to robí že stále ako pridem ma upratané tak mi na to povedala: netreba otvárať detskú izbu,že všetko tam nahádže a ked niečo povie: ach tie deti koľko krát som im povedala aby upratali 😀
Kde sú deti, je vždy poriadok. 😀 To sú len hračky. Pokúpiť si plastové krabice a všetko do nich nahádzať. Mám ich v obývačke, v kuchyni a v detskej izbe. Nemaľovať aspoň 4 roky. Pred pôrodom sme vymaľovali kuchyňu a detskú izbu. Veľká chyba! Dnes je to ešte horšie ako pred pôrodom. Poučenie? Len deti ti povedia, kedy je ten správny čas! 😀
@hradnapani Náš objavil pastelky. Bude z neho Picaso. Pokreslil mi dvere, steny, chladničku, dnes aj vaňu, plachtu. Čím viac sa na neho krivo pozriem, vyčarí na mňa svoj úsmev a dve jamky v lícach. A keď na mňa vybachne slová "ježiši", som úplne odzbrojená. Toto som pri dcére vôbec nemala. Preto mi dal pán Boh dve deti, aby som vedela, že o tretie sa už nemám ani pokúšať. Dobrá antikoncepcia!
@hradnapani Jóój, ani nezariaďuj, sklad bude aj po zariadení. Pred vstupom dať len nápis na dvere "len na vlastné riziko". 😀
@cerez ach boze 😀 zlatusik... nasmu ani pastelky netreba... zistil, ze aj slavne eko-bio-neviemco drevene kocky pustaju farbu, tak nimi dobre vysuchal stenu v obyvacke. No koho by toho napadlo?!

@doliva neboj sa...Všetko sa da zvláduť...Ak vieš,že to robíš pre svojich blízkych na ktorých ti záleží,tak ono to ide samo..Ak máš ešte aj oporu v manželovi,tak je to o to lepšie..Držím palčeky... 😉