icon

Zvažujem potrat

2. sep 2023

Ahojte, som na zaciatku tehotenstva a zvazujem potrat. Som v nelahkej situacii,zacnem asi od zaciatku. S priatelom som 2roky. Vsetko bolo donedavna okej, obaja sme pracovali, mali sme spolocne zaujmy, spolocne byvanie, naozaj som ho lubila a myslela, ze je ten pravy. Asi to bolo cele len krasne klamstvo. Zistila som, ze priatel ma dlhy o ktorych mi nepovedal, zatajil mi, ze sa liecil na prednej hore, ze ma problem s alkoholom. Myslela som, ze nepije kvoli tomu, ze vsade chodi autom a aky je zodpovedny. 🙄 asi 2 tyzdne dozadu vsak spadol naspat do svojho alko sveta, chytili ho policajti a nafukal 2,5 promile🤦🏻‍♀️ normalne ho nespoznavam, nedokazem tomu uverit, ani pochopit, ze ma vodil cely cas za nos.. ze mi o jeho problemoch nepovedali jeho kamarati, ani rodina. Pomaly ale isto sa mi zacal hnusit, neviem si predstavit mat dieta s takymto clovekom. Zobrala som si veci a odisla od neho. On samozrejme slubuje hory doly, ze sa kvoli mne zmeni. Ale vobec mu neverim. Neviem co s dietatom, prisla som na to len nedavno, je to cerstve, o dva tyzdne mam ist k lekarovi..on o tom zatial ani nevie a asi mu to ani nepoviem. Co by ste robili na mojom mieste? Byvam v byte po babke-je vsak stary, neprerobeny a asi ani nevhodny pre male dieta. Nechcem ist na potrat, ale asi nemam ine riesenie..a zit s clovekom co klame a pije tiez nechcem…a ze sa zmeni, neverim…

Strana
z6
autor
3. sep 2023

@zoeanoel zo zaciatku som mu to nechcela povedat,lebo som nevedela ako sa rozhodnem. Ale pisala som v dalsich komentoch, ze asi nebude najspravnejsie mu to zatajit, ale nechat to na nom, ci chce alebo nechce byt v nasich zivotoch.

autor
3. sep 2023

@zoeanoel samozrejme len za triezva, opiteho ho pri dietati neznesiem.

autor
3. sep 2023

@any_soj byt je na sidlisku, kde su zvacsa seniori, ale lokalita je to dobra. Je 2izb, niektori si ho vedia prerobit na 3izb. Pri kuchyni je este taka polizbicka. Je na najvyssom poschodi, ale ma balkon, novy vytah. Neviem za aku cenu by som ho vedela predat, kedze je to povodny stav, ma stare okna, umakartove jadro, stary nabytok, starozitnosti vsade, kde sa pozries a dokonca aj “valcekove steny” …no uplne retro😀 mozno skusim otca presvedcit na nejaku malu prerabku. Ale je obyvatelny, casom by som ho prerobila.. a byty v Presove su predrazene, mozno by som zanho dostala v stave akom je peniaze max na nejaku garsonku-1izbak. Co mi pride male, ak bude dieta rast.

simca06022011
3. sep 2023

byt mas v poriadku, postupne si prerobis ak je teda tvoj. To je to najmenej... hlavne ho sama nepredavaj. Lebo ta iba "podvedu". 2i byt uplne postacuje tak pre 2 dospele osoby, ako aj pre 2+dieta na zaciatok, v podsatte mne by ani nebolo treba viac, keby sme z domu aj nerobili..
mna prekvapuju tie nazory "jemu to hovorit" a "nech sa on rozhodne".. ako s klamarom, alkoholikom sa natahovat o dieta cely zivot, to bude naozaj prijemne... to stoji "za to".

2006_1211
3. sep 2023

Môžem sa spýtať koľko máš rokov? Alebo ze odkiaľ si a ci budeš mat dievčatko alebo chlapca poprípade ak dievča tak nejaké veci by som ti mohla aj ja moja ma 5 mesiacov

autor
3. sep 2023

@2006_1211 zatial netusim, je to cerstve som asi 5-6 tyzdni. Len mi to dr. potvrdil z krvi. Na sone zatial nebolo nic vidiet.(asi som sa poponahlala😀) O dva tyzdne som objednana ku gyn. Mam 29 rokov.

2006_1211
3. sep 2023

Aha. A odkiaľ si? Ja okres Galanta. Keby dačo tak by som vedela nejaké tie veci poskytnúť. Daj vedieť keď budeš vedieť ci to je dievčatko alebo chlapček. 🧡Všetko zvládneš a keby hoci co kľudne sa ozvi

rosesandviolets
28. aug 2025
@anonym_autor

@2006_1211 zatial netusim, je to cerstve som asi 5-6 tyzdni. Len mi to dr. potvrdil z krvi. Na sone zatial nebolo nic vidiet.(asi som sa poponahlala😀) O dva tyzdne som objednana ku gyn. Mam 29 rokov.

@anonym_autor ahojky, ako si nakoniec dopadla?

autor
28. aug 2025
@rosesandviolets

@anonym_autor ahojky, ako si nakoniec dopadla?

@rosesandviolets ooo aj som zabudla, ze som tu pisala. Mam sa super, mam krasneho zdraveho synceka. Byt mi otec s bratom poprerabali, este je tu trochu prace ale to pocka. s ex vychadzam relativne dobre, nepije, zaujima sa, plati vyzivne. Ale neostali sme spolu. Syncek je uzasny, milujem ho najviac na svete♥️

any_soj
30. aug 2025
@anonym_autor

@rosesandviolets ooo aj som zabudla, ze som tu pisala. Mam sa super, mam krasneho zdraveho synceka. Byt mi otec s bratom poprerabali, este je tu trochu prace ale to pocka. s ex vychadzam relativne dobre, nepije, zaujima sa, plati vyzivne. Ale neostali sme spolu. Syncek je uzasny, milujem ho najviac na svete♥️

@anonym_autor gratulujem ❤️

Strana
z6