Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Ahojte dievcata. Dnes rano som si robila test a toto mi vyslo. Co myslite? Vidite to tam aj vy? Cyklus mam mat od zajtra, test som si robila preto, ze ma sem-tam hlavne v noci bolieva brucho a mam taky cudny pocit, akoby som mala vracat, ale nic sa nedeje. Viem, mozno to riesim priskoro a treba este pockat, ale neda mi to...vdaka za rady 🙂
@micha_ella gratulujem si tehotna
Zdravím vás.. Aj ja by som sa chcela opýtať. V sobotu som si robila tehotenský test.. Ukazalo mi tam slabulililinku druhú čiarku.. Dnes( ppndelok) som si urobila ďalší zo začiatku som tam nič nevidela položila som ho na stôl a keď som sa vrátila bola tam druhá silnejšia ružová čiarka.. Po čase však začala blednut..brala som prášky kvôli silnejším vytokom.. ( nespomeniem si na názov) .. Je možné že prášky ovplyvnili test.. Alebo je možné že som tehotná? Ďakujem veľmi za odpoveď.. Budem rada za akúkoľvek reakciu..
Devcata ja sa chcem spitat ci som tehotna lebo jednu ciaru som mala silno a tu druhu nie
Je to tam😉
Ahojte, možno to niektorej pomôže. Od cca 8dpo až po prvý deň mensesu som si robila testy, rapid clear extra....celkovo som si urobila 9 testov, na 7 z nich sa objavil viditeľný duch, vždy po casovom limite....kúpila som si preto iný typ testu, bolo to v lekárni dr max, nejaký ich test....ten bol negatívny aj na druhý deň, ani náznak ducha..... Takže toľko skúsenosti s duchmi.
Ze blahozelam mamina 🙂
Ahojte som tu nova.rada by som si nechala poradit.mavam pravidelny cyklus a dnrs je to 28 den a menzes nikde.robila som si vcera test a zahodila som ho avsak dnes mi to nedalo pozrela som sa a bola tam slaba druha ciarka.menzes som zatial nedostala boli ma len vajecnik na jednej strane a prsia ako ked ma prist menzes.myslite si prosim ze by to mohlo byt tehotenstvo? Alebo sa opat len snazim presvedcitze ano a nakoniec aj tak pride a opat budem sklamana?
Skús si urobiť ešte jeden test a uvidíš. Držím palce 😉
Ahoj..mne tri testy po sebe ukazali druhu slabu ciarocku..aaaa bola som tehotna ☺☺☺
@dankaajanko takuto slabucku som mala aj ja a pozri uz mame dva mesiace 🙂
Aj ja som mala takú slabú zo začiatku a po pár dňoch už bola silná, takže gratulujem! 🙂
My sme zatiaľ takto. Pomalinky čiarka silnie a na digitálnom clerablue teste mi ukázalo 1-2 týždeň 😊 Dúfajme že všetko pojde dobre. Držím aj vám všetkým palčeky 😉

Ja som si robila dnes asi pred pol hodinkou... uzz druhy takto vysiel 🙂