icon

Zvracanie žlče počas tehotenstva: Je to normálne?

simcucik
Dnes o 08:33

Ahojte som v 8+1 týždni. Párkrát mi bolo zle jedne deň com vracala ráno plus potom čo som sa napila vyšlo zomňa. Teraz sa mi stalo ze som si rano len odkašlala no naplo ma medzi tým tak som už musela utekať na záchod. A vracala som žlč 2 rôzne dni. Je to normálne mali ste to aj vy? Bolo to ráno s prázdnym žalúdkom len sa bojím či je všetko v poriadku. Uistite ma prosím

cakanka22
Dnes o 08:36

Ano, prve tyzdne zlc a potom do konca 6.mesiaca normalne zvracanie celeho obsahu 😝😀

anonym_4e1844
Dnes o 08:37

Ja to iste mam a to o mesiac uz koncim druhy trimester vacsina mojich zvracani je len zlc alebo niekedy ma napina a ani ta nejde. Jednoducho ked zaludok je prazdny rano nema co ine vyjst.

anonym_1c5f0b
Dnes o 08:37

vracanie ráno, poobede, vracanie na prázdny žalúdok, ale aj hneď po najedení. Vracanie stále , prešlo po prvom trim.

anonym_eef1ea
Dnes o 08:38

Ano. Mala som tak cele tehotenstvo. Len parkrat som zvracala jedlo.
Povacsine iba zlc.

majamat
Dnes o 08:43

kedsa ti chce vracat a nemas co, tak ide aj zlc.je to normalne.

anonym_81d87e
Dnes o 08:48

@simcucik Lavor a toaletná misa boli mojimi spoločníkmi takmer do konca 6.mesiaca.Skus ráno ešte v posteli zjesť 2-3 piškóty.Chvilu posedieť a až potom sa rozhýbať.V prípade, že by bolo zvracanie napriek tomu časté,nedarilo sa udržať v sebe ani vodu, rieš to s lekárom.Vie ti medikamentozne/čipky al.tabletky/pomôcť

anonym_15c229
Dnes o 09:00

@simcucik je, ja som musela vzdy nieco nasilu zjest aby som nezvracala len zlc.

euka210
Dnes o 09:24

@simcucik ano, pri pri prvom som obcas grcala rano nalacno zltu zlc. Nemas jedlo v zaludku, tak ide zlc. Keby po jedle, tak vygrcas jedlo.

anonym_2b6a07
Dnes o 10:10

@simcucik ked mas prazdny zaludok zvracias zlc

simsalabim
Dnes o 11:10

@simcucik ano, vtedy som pochopila, preco sa zlc vola zlc a preco sa hovori, ze nieco je horke ako blen.