icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dayanka
8. feb 2011

@chirabell vdaka baby, ja som panna a nepripadam si ako zvlastny clovek 😕 😕

yvetta
8. feb 2011

@dayanka - neber to osobne, proste ja si nemyslim, ze si zvlastny clovek ved ta ani nepoznam 😅 ja len hovorim co som stretla ludi - neda sa zovseobecnovat, lebo aj ked si sa narodila v tom znameni kazdy clovek je iny 😅 aj byci su hrozne povahy a byk som ja takze KLUD 😅 😝

lianka7
9. feb 2011

@erika3011 ved to...snazime sa na to intenzivne nemysliet,no zaciatok ms nas vzdy mrzi...zacala som teraz prvy mesiac merat aj BT,tak uvidime🙂
@dayanka hormonalny profil urobi aj gynekolog

dayanka
9. feb 2011

@lianka7 takze aj iny doktor? 🙂 teda je to normalna poziadavka ked dojdem za gynekologom a poviem mu ze chccem poznat svoj cyklus a menstruaciu, nech mi to zisti???

janielik87
9. feb 2011

@dayanka dakujem 🙂 A teraz hor sa na diplosku a posledny semester 🙂

@lianka7 snad to bude ako vzdy, jeden den odtrpim a potom uz bezbolestne 🙂

erika3011
9. feb 2011

@lianka7 to ti pomôže, ja si to tiež meriam prvy mesiac..a pekne som si odsledovala ovulku a poistila som ti aj ovu testami 😉 a po ovulke mám teraz krásny grafík, teplota mi len a len stúpa...tak uvidíme.. i ked často sa stane že tesne pred mrchou rapidne klesne 😒

chirabell
9. feb 2011

@dayanka nikto si sam nepripada ako zvlastny clovek, ale druhym znameniam to nemusi sediet. samozrejme ze su aj vynimky, lebo ono to nie je len o tom, kedy si sa na den narodila, ale aj o hodine v ktorej si sa narodila a teda ktore lunarne znamenie ta ovplyvnuje a potom este ascendent a descendent a taaaak 😀 ja som napr vodnar, ale som ovplyvnena aj skorpionom a vahami. Ide o tie kombinacie a to potom nemusi sadnut, mne vela ludi povedalo, ze nemusia vodnarov, ze su taky rozlietani, muzi zas ze vodnarky nie su rodinne zalozene a pod...no a ja som teda veru velmi rodinne zalozena a rozlietana tiez nie som :D tak to neber osobne...ber to len ako nasu skusenost s ludmi v danom znameni, ze nam to proste nesadlo 🙂 inemu moze a urcite sadne 🙂

chirabell
9. feb 2011

A este mam jednu otazku, uz pocitam 3 dni a furt sa neviem vysomarit...ak ste tu take co ste niekolko rokov brali antikoncepcie a potom ste vysadili, kedy vam prvy krat prisla ovulka? Resp, ako ste si tu prvu sancu pocitali? Od vysadeia HA alebo od zacatia mrchy? mam v tom dako hokej...ideme teraz najblizsie 3 vikendy na 2 plesy a ja mam taky pocit, ze sme snazilkovali prave v najlepsich dnoch tak neviem ci si mozem dat pohar dve vinka alebo preventivne radsej nie, nech ho neutopim skor ako bude dovod. Viem, ze by to bol maly zazrak, ale aj take sa stava, mam vo svojom okoli zive priklady a mam taky zvlastny pocit...mozno je to len velka tuzba, neviem...ale nedava mi to uz par dni pokoj 🙂

dayanka
9. feb 2011

@chirabell
@yvetta ono je to skor tak, ze vas nechapem. 🙂 🙂 Vseobecne nemam rada kategorizovanie ludi a najma tieto numerologicke veci, a povedat takto vseobecne, ze nebudem s niekym vychadzat len preto, ze je takeho znamenia je dost sila. 😀 😀 😀

@janielik87 no ja mam volny tento semester, len konzultacie s pracou mam. 😀

janielik87
9. feb 2011

@dayanka tak to mas fajn, my mame povinny predmet a kvoli nedostatku kreitov si este musim zapisat aj nejaky vyberovy...to je tak, ked mam jednoodborove studium..s nedostatkom povinnych predmetov, ale nejako to snad zvladnem. Dnes diploskujem ani do roboty nejdem. Vecer jej to chcem poslat a zajtra pojdem aj do prace 🙂 O com mas diplosku?

dayanka
9. feb 2011

@janielik87 ja som si ich nahrabala minuly rok a povinen tam uz nemame. 🙂 Temu mam jan kollar a ty?

janielik87
9. feb 2011

@dayanka ja mam porovnanie ruskej a slovenskej rozpravky (ludovej) na zaklade porovnania dvoch zberatelov lud. rozpravok 🙂

alenka_ela
9. feb 2011

@dayanka ahojcek, jasne, neviem ci ten tvoj zrovna, alebo ta posle do inej ambulancie, ale on uz bude vediet co ma robit. Moj lekar ma dve ambulancie, jednu v meste a druhu v nemocnici, kde sa venuje takymto parom, co sa dlhsie pokusaju o babo a tak, mne ho urobil hned, nemusela som sa pokusat o babo bez toho, lebo som rizikovy pacient koli rakovine krcka a mala som tiez problem z vysadenej antikoncepcie...tak som to mala hned, to ti len pocas cyklu par krat vezmu krv a potom to vyhodnotia, ze kedy mas ovulku a ci ju vobec mas a tak 🙂) potom sa ten profil da porovnat aj so spermogramom manzela, ci na neho nahodou nemas protilatky a tak, dalej sa mozu riesit veci 🙂)

jutu07
9. feb 2011

Ahojte holky, tak dnes jsem byla u doktorky a prý mám malou sliznici, že nějak nedorůstá a že mi na to může dát jen hormony? Víte i o něčem jiném.?
Jinak já jsem byla na hormonálním profilu a ten mám v pořádku.
@erika3011 taky si teď zkouším měřit BT mám i ovu testy,ale jelikož to mám nepravidelné, tak to bude oříšek zjistit kdy ji mám ☹

lianka7
9. feb 2011

@dayanka No presne ako pise Alenka,je to nornalna poziadavka,moj gynekolog mi uz niekolko krat robil hormonalny profil...ale robia to aj na endokrinologii,ak mas problemy so stitnou...
@janielik87 U mna bolesti zvycajne tie najvacsie trapia 2 dni,3.den mam bolesti zvladnutelne bez ruzovych a bielych lentiliek 😉
@erika3011 Tak to silno drzim prsty,aby tento mesiac neklesla...ja som minuly mesiac zacala merat par dni pred ms a teplotka sa pekne drzala hore a kym som nedostala ms ani neklesla...no nepoznala som teploty ovulkovske,tak som to nevedela porovnat.Je super,ked si zena moze takto odsledovat ovulku,co vlastne zvysuje sancu otehotnenia 🙂

jutu07
9. feb 2011

@jankohrasko Ahojky, prosím tě nevíš jak dlouho se má pít ten alchimelkový čaj. Mám nízkou sliznici, tak to chci zkusit pít, ale nevím jestli po MS do další MS nebo při MS do ovulky.

jankohrasko
9. feb 2011

@jutu07 ja pijem od menstruacie do ovulky 😀

dayanka
9. feb 2011

@lianka7
@alenka_ela ste zlate, dakujem. 🙂 Ono kazdopadne, zena by mala mat v poriadku svojn "system" ci sa snazi o mimco dnes, alebo o 3 mesiace, nie? Som toho nazoru...ja som svojmu gynekologovi uz hovorila 2x ze mi vynechava MS a tento mesiac som si zacala sledovat bazalnu tepl. Len som mu to nepovedala, lebo mi pride, ze ako keby "som si vymyslala ako hypochonder"..teda tak si pripadam vzdy ked zajdem za doktormi vseobecne... 😖

stanca22
9. feb 2011

Ahojte, ja som Stanča, už som tu svoj príbeh písala do pár tém ale semka ešte nie, snažilkujeme s manželom už dobré dva a pól roka ale nič sa stále nedeje, iba mi rapluje MS, skúsili sme i dovču ale nič nepomohlo, peniaze nemáme na asistovanú reprodukciu, manžel má zlý spermiogram ... som už zúfalá z toho, na nervy ... nechcem sa sťažovať, lebo takých žien je isto dosť, ja len ak máte podobný problém, napíšte mi, rada sa podelím s niekým o poznatky a zážitky a vše k tomu ... 😝

lianka7
9. feb 2011

@dayanka samozrejme,kazda zena by mala poznat svoj cyklus a este viac ta,ktora chce otehotniet 🙂Ja o merani mojej BT zatial dokimu nehovorim,mozno casom...
@stanca22 to mi je luto,mi na vysledky spg este cakame,ale u nas je to trosku komplikovanejsie,tak uvidime,co z toho bude.My sa snazime 8 mesiacov,som trosku smutna,ale verime,ze sa nam to jedneho dna podari,hlavu hore a pozitivne myslenie.Uz aj pary,ktorych lekari odpisali nakoniec pocali prirodzenou cestou.Zazraky sa deju 😉

stanca22
9. feb 2011

@lianka7 Ďakujem, no neviem či ja môžem veriť na zázraky, pokiaľ sa to dlhšie nedarí samo, tak pokiaľ lekári do toho nezasiahnú, asik ťažko si myslím ... A Ty si myslíš, že prečo sa Vám nedarí?

lianka7
9. feb 2011

@stanca22 Poznam manzelov,ktori to to riesili adopciou,lebo nemali dostatok peniazkov na IVF,a po roku ako mali doma adoptovane dietatko,pocali vlastne 🙂
No mm prekonal pred takmer 10 rokmi zavazne ochorenie,viac nam napovie spg,na ktore stale cakame...

raza
9. feb 2011

ahojte, tak ako sa máte? už som tu pár dní nebola... zajtra mám volať o výsledky, či mám zápal, alebo nie... ale aj podla toho, čo vravel po vyšetrení doktor, tak mám ☹ ☹ ☹
zas problémy, zas ATB... ďaľší mesiac v prdeli.... aj sa bojím tam volať...
a vy ako? dúfam, že lepšie..

jutu07
9. feb 2011

@jankohrasko děkuju zajdu do lékárny a zkusím to

mandm
10. feb 2011

@raza rozumiem ti, presla som si tym istym 😖 ale teraz konecne po niekolkych mesiacoch su uz vysledky ok 😵 tak drzim palce nech to mas aj ty ok co najskor 😉

erika3011
10. feb 2011

Ach žienky moje, nedá sa nejako urychliť čas? 😀 som zedava čo mi o tyžden ukaže testik... ešte 7 dní aspon vydržať..juj teraz sa to len vlečie 😅 ale teplotka mi krásne zatial od ovulky len stúpa, tak uvidíme 🙂

erika3011
10. feb 2011

hla tuto môj grafík... klop klop 😅

raza
10. feb 2011

@mandm ahoj, ďakujem, dnes som volala po výsledky, tak kultivácia ešte nebola, ale výsledky z moču sú zlé, zajtra idem po ATB ☹

mandm
10. feb 2011

@raza to mi je luto, uprimne ☹ viem ako sa citis ale nevzdavaj sa 😉 nemoze byt problem aj v partnerovi? neviem aky konkretny problem mas ale u nas bol problem aj v tom, ze sme si to medzi sebou s mm "prehadzovali" pretoze aj ked sme sa liecili tak nikdy nie v rovnakom case. vzdy tam bolo par dni rozdiel a potom az ked sme zobrali atb obaja naraz tak bolo ok. 🙂 ale trvalo to niekolko mesiacov a kopu slz 😒 a skus si popytat aj nejake probiotika 😉

janielik87
10. feb 2011

Ahoj baby,
tak semester konecne za mnou. Poslala som par stran tej diplosky konecne. Tak pokoj. V pondelok ale zacina dalsi semester. Posledny, musim si este nejake predmety zapisat, lebo ani neviem aky mam vlastne rozvrh. 😲 Dnes je tak pekne, ze som sa rozhodla ist peso z domov do kopca...a katastrofa aku mam resp. nemam kondicku 😒 No nic, budem musiet na tom popracovat. 🙂