2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jankohrasko ahoj, ani sa ti nečudujem, že nestíhaš čítať, som na tom rovnako 😉
no, dnes som si bola pre ATB, hneď po dobratí sa môžeme snažiť ďalej 😉 a čo mi je? no, mám pemnožené nejaké batérie, ktoré má v črevách každá z nás, akurát že ja ich mám premnožené a mám ich aj v moči, takže musím teraz brať ATB a probiotiká, tie dlhodobo, ale to nič, bála som sa niečoho horšieho, ani sama neviem čoho, ale toto mi sestrička povedala, že to nieje žiadny veľký problém, stačí doužívať ATB a hurá na to 😀 ! tak mesiac sme opäť stratili, ale na to som si už zvykla.. a ty ako?
@erika3011 no veď na nás sa takmer všetci čudne pozerali hádam okrem sestry, ktorá sama sa narodila v piatok 13teho 😀 ja som pôvodne chcela 1.4. (to by už asi fakt nikto nerozdýchal) alebo 1.5. (čo je sviatok), ale mala som pred štátnicami tak sme to nechali až na leto a jediný dátum, ktorý sa mi páčil bol práve piatok 13teho. aspoň si ho ľahko pamätáme 🙂
ahojte, vidím, že rozmýšľlate nad dátumom svadby... my sme sa s mužom vôbec nezaujímali, že či je ten dátum pekný, alebo tak, ale až nakoniec sme prišli na to, ako nám to zaujímavo vyšlo: 2.8.2008 a sobáš sa ešte aj konal o druhej. no milé, nie? 😀
Tak prave som bola na poste a poslala do socialky ten registracny formular na DNP 🙂 Takze uz sa nieco pohlo a nejaka materska mi jedneho dna vyjde. Ja viem, ze sa este ani nesnazime, ale lepsie byt pripraveny...nakolko nemam pracu, ale skolu... 🙂
ahojte, da sa k vam este pridat do debatky? 😉 .... aj my dufame s manzelom, ze tento rok bude pre nas "plodny" 😀
@veonka ja tym poverám neverím...podla mna nezaáleží či budeme mat svadbu v maji alebo v juni či trebárs v septembri....poznám takych co sa brali v máji a sú spolu stasny a napr. ty co sa brali v apríli už nie sú spolu to nezáleží od mesiaca v ktorom vydávaš 🙂 🙂 🙂
@ebelin ahoj pravdaže pridaj sa 🙂 budem držat palce aby sa čim skor zadarilo 😉
Ahojte..nieco nove? 🙂
@solinkarka ahoj. tak my konečne začíname druhé kolo 🙂 a vy ako?
@jafnka no mi zaciname prvy krat snazilkovat od toho hnusneho kyretu na velentina 😵 tak uvidime ako nam to pojde 😉 dufam ze do leta sa podari 🙂
@solinkarka mne mm povedal, že max do 5 mesiacov budem určite tehu, že on sa o to postará 🙂 držím aj vám palčeky, nech sa čo najskôr chválite s //
@jafnka :D moj zas povedal ze on nic nerobi na druhy krat 😀
@solinkarka tak to je šikovný 😀
@solinkarka neboj, do leta už tehu budeš ty, aj my ostatné 😉
čafte, tak podla všetkeho som včera mala ovulku, tak som zvedava, či sa zadarilo 🙂
@tinika ahoj..takeho maleho prcka mate a uz sa snazite o druhe? drzim palce 🙂
@solinkarka vdaka no povodne sme chceli az o rok, ale z roznych dovodov sme sa rozhodli ze skusime uz teraz 🙂a keby sa zadarilo, tak uz bude mat cca 2r. to je myslim v pohode oproti takym čo poznam ze maju deti 3,2,1 aleb 3 a dvojky polročne a rozne proste do roka druhe dieta a tak 🙂
@alenka_ela vraj, ze IUI je hradene z poistovne 😀
@raza jaj to ma mrzi :( no tak sup sup, skarede bakterie prec!!! A zistili ake su to bakterie?
My stale nic, mrcha dorazila, potvora :(

@jafnka 😀 ja som dosť poverčivá tak toho datumu sa radšej vyhnem 😀 😀 😀