icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

erika3011
11. feb 2011

@jafnka 😀 ja som dosť poverčivá tak toho datumu sa radšej vyhnem 😀 😀 😀

raza
11. feb 2011

@jankohrasko ahoj, ani sa ti nečudujem, že nestíhaš čítať, som na tom rovnako 😉
no, dnes som si bola pre ATB, hneď po dobratí sa môžeme snažiť ďalej 😉 a čo mi je? no, mám pemnožené nejaké batérie, ktoré má v črevách každá z nás, akurát že ja ich mám premnožené a mám ich aj v moči, takže musím teraz brať ATB a probiotiká, tie dlhodobo, ale to nič, bála som sa niečoho horšieho, ani sama neviem čoho, ale toto mi sestrička povedala, že to nieje žiadny veľký problém, stačí doužívať ATB a hurá na to 😀 ! tak mesiac sme opäť stratili, ale na to som si už zvykla.. a ty ako?

jafnka
11. feb 2011

@erika3011 no veď na nás sa takmer všetci čudne pozerali hádam okrem sestry, ktorá sama sa narodila v piatok 13teho 😀 ja som pôvodne chcela 1.4. (to by už asi fakt nikto nerozdýchal) alebo 1.5. (čo je sviatok), ale mala som pred štátnicami tak sme to nechali až na leto a jediný dátum, ktorý sa mi páčil bol práve piatok 13teho. aspoň si ho ľahko pamätáme 🙂

erika3011
11. feb 2011

@jafnka 😀 tak nech vám ten dátum nosí len šťastie... ja som sa raz v ten den zrubala zo schodov a potom som si už aj do školy radšej vybavovala ospravedlnenky 😀 😀 😀

veonka
11. feb 2011

@erika3011 a nehovorí sa, že by sa nemalo v máji sobášiť? či to je len tiež dáka povera? ja tiež rozmýšľam práve nad dátumom... mne z tých sobotňajších udrel do oka jedine 11.6.2011, ten mi je sympatický, ten zbytok je už taký obyč. ťažko zapamätateľný 🙂

veonka
11. feb 2011

@erika3011 joj, prepáč, som to poplietla, to malo byť betty26, ona písala o svatbe v máji

raza
11. feb 2011

ahojte, vidím, že rozmýšľlate nad dátumom svadby... my sme sa s mužom vôbec nezaujímali, že či je ten dátum pekný, alebo tak, ale až nakoniec sme prišli na to, ako nám to zaujímavo vyšlo: 2.8.2008 a sobáš sa ešte aj konal o druhej. no milé, nie? 😀

janielik87
11. feb 2011

Tak prave som bola na poste a poslala do socialky ten registracny formular na DNP 🙂 Takze uz sa nieco pohlo a nejaka materska mi jedneho dna vyjde. Ja viem, ze sa este ani nesnazime, ale lepsie byt pripraveny...nakolko nemam pracu, ale skolu... 🙂

ebelin
11. feb 2011

ahojte, da sa k vam este pridat do debatky? 😉 .... aj my dufame s manzelom, ze tento rok bude pre nas "plodny" 😀

betty26
11. feb 2011

@erika3011 tak budeme mat rovnaky dátum 7 mája 🙂 ....co som v jednej sukromnej téme tak babenka mrchu ma dostat az teraz v nedelu a pred dvoma dnami si robila tehu test a vysiel // 🙂 cítila že ju pália vaječníky tak ako pri prvom tehu ..takže držím palce 🙂 😉

betty26
11. feb 2011

@veonka ja tym poverám neverím...podla mna nezaáleží či budeme mat svadbu v maji alebo v juni či trebárs v septembri....poznám takych co sa brali v máji a sú spolu stasny a napr. ty co sa brali v apríli už nie sú spolu to nezáleží od mesiaca v ktorom vydávaš 🙂 🙂 🙂
@ebelin ahoj pravdaže pridaj sa 🙂 budem držat palce aby sa čim skor zadarilo 😉

denis006
11. feb 2011

@erika3011
ja som mala posl. ms 12.01.2011, čakám kedy príde ďalšia , snes som 31 DC - nakoľko mám nepravidelný cyklus.
Meriam si aj BT. Som na tom podobne. Už vyše týždňa a pol ma pobolieva podbruško a kríže, nikdy pred tým mi takto nebolo - len raz, keď som čakala dcérku.

solinkarka
11. feb 2011

Ahojte..nieco nove? 🙂

mandm
11. feb 2011

@raza no, nic ine neostava len sa poriadne preliecit a potom hura na to 😉 viem, ze je to tazke ale treba mysliet pozitivne 😀

betty26
11. feb 2011

@denis006 ahoj a neskúšala si si spravit tehu test???

jafnka
11. feb 2011

@solinkarka ahoj. tak my konečne začíname druhé kolo 🙂 a vy ako?

solinkarka
11. feb 2011

@jafnka no mi zaciname prvy krat snazilkovat od toho hnusneho kyretu na velentina 😵 tak uvidime ako nam to pojde 😉 dufam ze do leta sa podari 🙂

jafnka
11. feb 2011

@solinkarka mne mm povedal, že max do 5 mesiacov budem určite tehu, že on sa o to postará 🙂 držím aj vám palčeky, nech sa čo najskôr chválite s //

solinkarka
11. feb 2011

@jafnka :D moj zas povedal ze on nic nerobi na druhy krat 😀

raza
11. feb 2011

@mandm snažím sa myslieť pozitívne, ešte ma čaká o 2 týždne stresujúca kontrola v bratislave (ale to kvôli inému) a po nej už bude len a len dobre... aspoň sa to tak snažím brať 😖

jafnka
11. feb 2011

@solinkarka tak to je šikovný 😀

raza
11. feb 2011

@solinkarka neboj, do leta už tehu budeš ty, aj my ostatné 😉

solinkarka
11. feb 2011

@jafnka no tak mne to ani nebude tak luto ze to nevinde na prvy krat..lebo po kyrete necakame...ale vravim ze do leta to uz musi byt 😀
@raza no ved to je samozrejmost 😀

tinika
11. feb 2011

čafte, tak podla všetkeho som včera mala ovulku, tak som zvedava, či sa zadarilo 🙂

solinkarka
11. feb 2011

@tinika ahoj..takeho maleho prcka mate a uz sa snazite o druhe? drzim palce 🙂

tinika
11. feb 2011

@solinkarka vdaka no povodne sme chceli az o rok, ale z roznych dovodov sme sa rozhodli ze skusime uz teraz 🙂a keby sa zadarilo, tak uz bude mat cca 2r. to je myslim v pohode oproti takym čo poznam ze maju deti 3,2,1 aleb 3 a dvojky polročne a rozne proste do roka druhe dieta a tak 🙂

jafnka
11. feb 2011

@tinika keby som si mohla vybrať tak aj ja by som chcela medzi detičkami tak 2 max 3 roky rozdiel. moja sestra je staršia o 8 rokov a bolo to dosť cítiť

jankohrasko
11. feb 2011

@alenka_ela vraj, ze IUI je hradene z poistovne 😀
@raza jaj to ma mrzi :( no tak sup sup, skarede bakterie prec!!! A zistili ake su to bakterie?
My stale nic, mrcha dorazila, potvora :(

tinika
11. feb 2011

@jafnka to je jeden z dovodov, ze skusame uz teraz, pri Paťkovi sme rok čakali a viac ako 3r. rozdiel nechcem a navyse pracujem popri takze januar az marec ked mam najviac prace velmi nie je vhodny na rodenie 🙂 takze mame aj obmedzeny čas na snazilkovanie 🙂

denis006
11. feb 2011

@betty26
že či? a nie jeden-tušímn so ho aj hypnotizovala 😠 ,
Ja sa pri mojom neprav. cykle neviem spoľahnúť,,n kedy to príde.
Na posledy to bolo na 28 deň, predtým na 36 a ten pred ním 27.