2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 aj my sme trémisti, preto sme sa to rozhodli "zbúchať" rychlo len na matrike 😀 neboj, do mája času dosť, dovtedy stíhame a možno už nemusíme nič stihať...čo ak už sme tehu len netušime 😅
@denis006 juj tak ano, isto neskôr ovuluješ...tak ešte počkaj taky tyžden a ak nepride skús znova aj 20 ti ukaže, len slabšíe ak tam bude.. ale náznak by tam mal byť 🙂
@erika3011 no ja uvažujem nad tým 11.6.2011, ešte to musím prebrať s mojim drahým 🙂...
tuto píšu niečo o tej májovej povere, http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/majova-povera/
Baby a ako to treba vybaviť v kostole, treba aj nejakú žiadosť o sobáš, alebo niečo podobné? Uff. MBM ma vždy lákal aby sme sa zobrali v tajnosti, ale vtedy ma to nebralo, vôbec sa mi to nepáčilo, ale zmenila som názor- aj kvôli vzťahom v rodine, už to nie je čo to bývalo 🙂 - že to asi urobíme tak nejak v tajnosti. Uvažujem nad tým, že aspoň tých našich rodičov by sme mali pozvať, ale na druhej strane sa mi to zdá také čudesné... asi buď všetci blízky, alebo nikto, či? aaaaaaaaach jaaaaaaaaaaj. Nemáme ani veľmi peniažkov na svadbu a skôr šetríme na nejaké lepšie bývanie a budúce mimi, ktorého sa neviem dočkať.
tak dnes sa snažiť nezačneme. mm mi oznámil, že ho príšerne bolí hlava, v robote vraj celý deň kýchal a soplil ☹ teraz si spravil coldrex a šiel si ľahnúť. dúfam, že sa z toho vyspí
😀 zaujímavé ale aj tak ma to neodrádza..ak to má fungovať tak to fungovať bude a hotovo 🙂 ja mám máj velmi rada, narodila sa mi 2.5 dcérka, takto by sme mali vždy spolu oslavu, ona narodky a my výročie 😀 svadba bude len s tou najbližšou rodinou, čo je dokopy asi 30 - 40 ludí, svadbu nám hradia rodičia tak je to fajn 😀 ja mám trojizbový byt tak s byvanim problem neni a čo sa tyka zabezpečenia detí tiež sa dá, však nám koooopa veci ostalo po Bibi 😅 a babičky sa postaraju o darčeky a ako sa poznam i ja tak tiež neodolam babätkovskym nakupom 😀
jaj ja mam tusim dneska ovulku baby ale nie som si ista 😒
@veonka moji kamaráti sa brali tak, že mali prítomných len svedkov a nikoho iného. a ich oznámenie bolo také, že vtedy a vtedy sme sa zobrali. dokonca aj ich rodičia sa o tom dozvedeli až potom. my sme mali zase len najbližšiu rodinu, čo bolo 30 ľudí aj so všetkými deťmi. boli sme tam vlastne všetci tí, čo sa stretávame aj tak pri rodinných oslavách. a moja mama mi potom povedala, že čo sme sa nezobrali tajne, že by bolo menej starostí, čo ma trošku zaskočilo lebo sme oslavu robili hlavne pre nich.
a my sme sa museli najskôr zahlásiť na matrike a tam nám už povedali všetky ďalšie info.
@erika3011 děkuji za povzbuzení to je vždy potřeba. Hlavně taky věřím, že to vyjde. A ty tvoje příznaky si myslím,že vypadají nadějně. Někde jsem četla, že každé tělo reaguje jinak a někdo ty příznaky pociťoval už velmi brzy, takže tfuj tfuj ať to nezakřiknem a pak nám dej vědět.
jo a datum 7.5. je velice pěkný to mám narozeniny 😀
@betty26 krásne to pripravil na teba 😉 ja sa už tiež neviem dočkať akym spôsobom ma požiada pred rodičmi, len rozdiel medzi nami bude v tom,že ja už o tom viem 😅 😀 ale to nič nemení na radosti 🙂 u nás to prišlo tak spontanne, že bolo by dobre sa vziať, aby na nas každy hladel ako na ozajstnu rodinu 🙂
@dayanka juj tak to už tiež musiš byť vo vytržení 😀 aj júl je tu už čoskoro 😉
@erika3011 a ty kedy? 🙂 🙂
@betty26... 9..a vy?
@jutu07 😀 😀 tak v ten datum sa deju samé dobré veci .. super!!! budeme spolu oslavovať všetky 😀 ..a neboj, nádej treba ale v tvojom prípade je to ešte ozaj realne! 🙂 juj a čo sa tych priznakov tyka...no neviem, pri malej som to tak skoro necitila i ked viem,že je to podobne tomu čo by ma čakalo keby som tehu bola..ale je to ešte ozaj skoro..to môžu byť aj stresy či prechladnutie..no ved o tyžden uvidíme, meriam si aj BT grafik vychádza krasne i ked ani ja nechcem zakričať..no ale tesne pred ms sa to môže cele zmeniť.

@jankohrasko ahoj, až teraz som si pozrela tvoje fotočky, jáááákeho krásneho drobca máš doma 🙂
sú to nejaké črevné baktérie, čo má každý človek, akurát že ja ich mám premnožené a mám ich aj v moči, tak musia ísť fuč!