icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
12. feb 2011

@erika3011 ahoj teprve jsem dorazila z práce. No teplotku měřím, ale zatím jsem z toho jelen a takový grafík jako máš ty zatím nechápu,ale zapisuju si to den po dni a ještě mám ty ovu testy. Zdá se mi, že to asi tento měsíc dojde dřív, dnes jsem naměřila 36.6 ,ale to je ještě málo na ovulku, ne? test zkusím až v pondělí, protože jsem celý den v práci a můj taky(má noční), takže by mě to akorát štvalo, že mám ovu. Spíš to tipuju na úterý,ale jak jsem ti psala nemám to pravidelné, takže vlastně nevím 😀

stanca22
12. feb 2011

@jankohrasko Hej, bola som na laparoskopií, vše bolo ok. pred rokom a pol, no medzi časom sa všeličo už mohlo v mojom tele udiať ... Už mi mešká 29 dní a za ten čas meškania som si už spravila 4x teh.test a stále vyšiel len negatívny, neznášam z duše takýto výsledok !!! 😠 😒 😔 😖 Môj manžel mal dosť zlý spg a dôvod bol, silný zápal, takže ten mu preliečil, neviem či sa vyliečil muž, bo od vtedy sme u dokyho neboli, nie sú prachy, sme úplne švorc !!! 😠 😖 Ja som tiež dosť náchylná na všelijaké cysty a zápaly, takže si od vtedy, tej operácie dávam riadny pozor !!! Teplo sa obliekam, do konca i v lete 😉 🙂 😀 Pijem všelijaké bilinkové čaje, alchimilkový čaj tuším sa volá, jem vitamíny i ovocie, snažím sa jesť zeleniny, čo z duše nemám rada 😖 😀 Tie cysty mám po mame a muž bral pred mesiacom aj dačo Profertil, takže neviem či aj mne s tým nejako nemohol dopomôcť k meškaniu MS ... ??? 😖 Dík za stránky a pomoc 😉 A to IUI to čo je? To sa ako robí? Kde sa to robí?

veonka
13. feb 2011

@lianka7 práve o to nadvihovanie mi ide, mala som taký strih bez ramienok na stužkovej a viem, že som sa cítila nesvoja... no hneď ako budem mať trochu voľnejšieho času vydám sa na lov do salónov. 🙂

Snažíte sa o bábätko?

lianka7
13. feb 2011

@veonka Ano,my sa snazime o babetko uz takmer rok...uz aj 2 mesiace pred svadbou sme nepouzivali ziadnu antikoncepciu a zatial nic 😒 dufam,ze na moje narodeninky mi pride najkrajsi narodeninovy darcek... 🙂
@stanca22 To poznam,ja som tiez nachylna na akekolvek zapaly,chodim naobliekana ako cibula.Zimne bundy mam len dlhe,aj kabatiky a ked vidim mlade zaby s holymi krizami,mam neskutocne nervy.V lete detto sa snazim byt dobre oblecena,aby ma neprefuklo a tak...

solinkarka
13. feb 2011

dobre ranko snazilky 😉

lianka7
13. feb 2011

@solinkarka Dobre ranko 🙂

stanca22
13. feb 2011

@lianka7 Ďakujem 😉 🙂

jafnka
13. feb 2011

ahojte. ako sa dnes máte? ja sedím za pc lebo sa mi nič nechce, hlavne keď sa pozriem na tú kopu žehlenia...

solinkarka
13. feb 2011

@lianka7 Ako ma mas? 🙂
@jafnka veru.. mozes aj mne prist ozehlit 😀

lianka7
13. feb 2011

@jafnka No a ja som si prave vybrala zehliacu dosku a kopu zehlenia 😀
@solinkarka Mam tyzden pred ms,tak ma akosi vsetko boli,od prs,cez krize az po vajecniky 😖 kiezby to boli ine priznaky,ale taketo mavam kazdy mesiac...mm hovori:mysli pozitivne 🙂

solinkarka
13. feb 2011

@lianka7 tazko podla nieco urcovat kedze tie priznaky su podobne ako aj tehu a aj ms 😒 veru treba len to pozitivne myslenie 🙂

lianka7
13. feb 2011

@solinkarka presne tak...ved to,ze su takmer totozne a kym nemeska ms,zena musi byt len trpezliva...a ty ako sa mas?

solinkarka
13. feb 2011

@lianka7 no mne uz skoncila prva ms po kyrete konecneee 😝 no a tak povedali sme si ze od zajtra zaciname snazilkovat 😉 sice sme uz vcera cosi riesili ale to len tak bo sa to uz nedalo vydrzat...skoro 3 mesiace sme abstinovali 😀

erika3011
13. feb 2011

@betty26 tak to by bolo fajn, aj dnes sa mi teplota drží na 37 😵
@tinika nebojkaj podla teplôt si to krásne odsleduješ a tešíme sa na grafik 😉

lianka7
13. feb 2011

@solinkarka Fuuu 3 mesiace....to si neviem ani predstavit 🙂 My sme mali najviac pauzu 4 tyzdne a bolo to hrozne.To bude urcite prijemne snazilkovanie 😉 Poriadne si ho uzite 🙂

betty26
13. feb 2011

@erika3011 to je skelé a kedy bi ti nemala príst mrcha ?? 😉

erika3011
13. feb 2011

@jutu07 skus si teploty nahodiť na http://www.fertilityfriend.com tam ti to samé nahodí teploty do grafu a aj ti vyhodnotí kedy máš ovulaciu 😉

lianka7
13. feb 2011

@erika3011 Mne dnes klesla na 36,9.Ale merala som v inom case,tak neviem

erika3011
13. feb 2011

aj ten iny čas môže byť..ale tak hlavne je aby to bolo hned po zobudení a možno aj ked kleslo zajtra zase vystúpi..ak to neni rapídny pokles nič sa nedeje 😉 kolko si DC?

solinkarka
13. feb 2011

@lianka7 no ono to bolo hrozne..mm sa vobec nemohol do mna dostat, dokonca to aj jeho bolelo ☹ ze som nejaka uzka 😖 ale zevraj tie zaciatky su po kyrete take.. 😖

betty26
13. feb 2011

@solinkarka ahoj takže už aj vy sa idete snažiť 🙂 budem držat palce 🙂

erika3011
13. feb 2011

@lianka7 aj ten iny čas môže byť..ale tak hlavne je aby to bolo hned po zobudení a možno aj ked kleslo zajtra zase vystúpi..ak to neni rapídny pokles nič sa nedeje kolko si DC?

solinkarka
13. feb 2011

@betty26 ano ideme...a verim tomu ze tento krat to uz dotiahneme uspesne do konca 🙂

jafnka
13. feb 2011

@solinkarka držím vám palčeky

solinkarka
13. feb 2011

@jafnka dakujem...aj ja vam silnoooo 😉

betty26
13. feb 2011

@solinkarka tak to dúfam aj ja že tento raz sa nám to už podarí do konca 🙂 😉

solinkarka
13. feb 2011

@betty26 mozem sa pytat v kolkom si bola tt? uz sa mi to vsetko pletie bo nas je uz vela ☹

lianka7
13. feb 2011

@erika3011 Dnes som 20 DC,5 DPO...klesla mi o 0,1 st....
@solinkarka Neboj,pojde to uz lahsie a zo dna na den to bude lepsie a lepsie 🙂 spravte si pekny vecer,naladte sa a bude to dobre... 😉

solinkarka
13. feb 2011

@lianka7 nooo valentin to isti 🙂 chceme ist vecer do mesta na nejaku veceru ale samozrejme bez auta aby aj drahy si mohol nieco dat 😀 no a potom sa uvidi 😀

erika3011
13. feb 2011

@lianka7 ja som 22 DC a 8 DPO... a 0,1 je ešte uuuplne v pohode, to ako keby ani nebolo 😀 😉 horšie je ked teplota klesne až pod teplotu počas ovu.. alebo ked rapidne začne klesať ...alebo klesa viac dní za sebou..