2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jankohrasko Hej, bola som na laparoskopií, vše bolo ok. pred rokom a pol, no medzi časom sa všeličo už mohlo v mojom tele udiať ... Už mi mešká 29 dní a za ten čas meškania som si už spravila 4x teh.test a stále vyšiel len negatívny, neznášam z duše takýto výsledok !!! 😠 😒 😔 😖 Môj manžel mal dosť zlý spg a dôvod bol, silný zápal, takže ten mu preliečil, neviem či sa vyliečil muž, bo od vtedy sme u dokyho neboli, nie sú prachy, sme úplne švorc !!! 😠 😖 Ja som tiež dosť náchylná na všelijaké cysty a zápaly, takže si od vtedy, tej operácie dávam riadny pozor !!! Teplo sa obliekam, do konca i v lete 😉 🙂 😀 Pijem všelijaké bilinkové čaje, alchimilkový čaj tuším sa volá, jem vitamíny i ovocie, snažím sa jesť zeleniny, čo z duše nemám rada 😖 😀 Tie cysty mám po mame a muž bral pred mesiacom aj dačo Profertil, takže neviem či aj mne s tým nejako nemohol dopomôcť k meškaniu MS ... ??? 😖 Dík za stránky a pomoc 😉 A to IUI to čo je? To sa ako robí? Kde sa to robí?
@veonka Ano,my sa snazime o babetko uz takmer rok...uz aj 2 mesiace pred svadbou sme nepouzivali ziadnu antikoncepciu a zatial nic 😒 dufam,ze na moje narodeninky mi pride najkrajsi narodeninovy darcek... 🙂
@stanca22 To poznam,ja som tiez nachylna na akekolvek zapaly,chodim naobliekana ako cibula.Zimne bundy mam len dlhe,aj kabatiky a ked vidim mlade zaby s holymi krizami,mam neskutocne nervy.V lete detto sa snazim byt dobre oblecena,aby ma neprefuklo a tak...
dobre ranko snazilky 😉
@solinkarka Dobre ranko 🙂
ahojte. ako sa dnes máte? ja sedím za pc lebo sa mi nič nechce, hlavne keď sa pozriem na tú kopu žehlenia...
@jafnka No a ja som si prave vybrala zehliacu dosku a kopu zehlenia 😀
@solinkarka Mam tyzden pred ms,tak ma akosi vsetko boli,od prs,cez krize az po vajecniky 😖 kiezby to boli ine priznaky,ale taketo mavam kazdy mesiac...mm hovori:mysli pozitivne 🙂
@lianka7 tazko podla nieco urcovat kedze tie priznaky su podobne ako aj tehu a aj ms 😒 veru treba len to pozitivne myslenie 🙂
@solinkarka presne tak...ved to,ze su takmer totozne a kym nemeska ms,zena musi byt len trpezliva...a ty ako sa mas?
@lianka7 no mne uz skoncila prva ms po kyrete konecneee 😝 no a tak povedali sme si ze od zajtra zaciname snazilkovat 😉 sice sme uz vcera cosi riesili ale to len tak bo sa to uz nedalo vydrzat...skoro 3 mesiace sme abstinovali 😀
@solinkarka Fuuu 3 mesiace....to si neviem ani predstavit 🙂 My sme mali najviac pauzu 4 tyzdne a bolo to hrozne.To bude urcite prijemne snazilkovanie 😉 Poriadne si ho uzite 🙂
@jutu07 skus si teploty nahodiť na http://www.fertilityfriend.com tam ti to samé nahodí teploty do grafu a aj ti vyhodnotí kedy máš ovulaciu 😉
aj ten iny čas môže byť..ale tak hlavne je aby to bolo hned po zobudení a možno aj ked kleslo zajtra zase vystúpi..ak to neni rapídny pokles nič sa nedeje 😉 kolko si DC?
@lianka7 no ono to bolo hrozne..mm sa vobec nemohol do mna dostat, dokonca to aj jeho bolelo ☹ ze som nejaka uzka 😖 ale zevraj tie zaciatky su po kyrete take.. 😖
@solinkarka ahoj takže už aj vy sa idete snažiť 🙂 budem držat palce 🙂
@betty26 ano ideme...a verim tomu ze tento krat to uz dotiahneme uspesne do konca 🙂
@solinkarka držím vám palčeky
@jafnka dakujem...aj ja vam silnoooo 😉
@solinkarka tak to dúfam aj ja že tento raz sa nám to už podarí do konca 🙂 😉
@betty26 mozem sa pytat v kolkom si bola tt? uz sa mi to vsetko pletie bo nas je uz vela ☹
@erika3011 Dnes som 20 DC,5 DPO...klesla mi o 0,1 st....
@solinkarka Neboj,pojde to uz lahsie a zo dna na den to bude lepsie a lepsie 🙂 spravte si pekny vecer,naladte sa a bude to dobre... 😉
@lianka7 nooo valentin to isti 🙂 chceme ist vecer do mesta na nejaku veceru ale samozrejme bez auta aby aj drahy si mohol nieco dat 😀 no a potom sa uvidi 😀

@erika3011 ahoj teprve jsem dorazila z práce. No teplotku měřím, ale zatím jsem z toho jelen a takový grafík jako máš ty zatím nechápu,ale zapisuju si to den po dni a ještě mám ty ovu testy. Zdá se mi, že to asi tento měsíc dojde dřív, dnes jsem naměřila 36.6 ,ale to je ještě málo na ovulku, ne? test zkusím až v pondělí, protože jsem celý den v práci a můj taky(má noční), takže by mě to akorát štvalo, že mám ovu. Spíš to tipuju na úterý,ale jak jsem ti psala nemám to pravidelné, takže vlastně nevím 😀