icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

erika3011
13. feb 2011

@lianka7 šikulka 😉 a vidíš neni to ešte taky pokles, je to v pohode, ak sa mimčo zahniezdi potom teplotka vystupi isto a bude sa držať! ja mam rapid clear 10 a nejake dva mamatesty 25 tie kupil drahy...čo je vidno lebo ja len 10 kupujem 😅
Baby prepačte že pomaly odpisujem ale slečne som spravila jej oblubene palacinky tak ju medzičasom aj krmim 😅 a aj ja musim nabrať sili lebo dnes nas čaka s drahym strhavanie tapiet 😒
@solinkarka presne tak, neni dôležite kedy, hlavne aby bolo 😉

sasena033
13. feb 2011

ahote kocky....zaujala ma vasa tema..ja uz mam teda 2 rocneho chlapca a tiez mu chceme zriadit surodenca pokusat sa chceme tak od leta.chceli sme aj skor napr teraz len este beriem HAK a z prvym mi vyslo ze som vysadila vo februari HAK v marci mi prisiel menzes a v aprili som uz bola v tom.A druhe babeno by som som chcela na leto .Vam baby zelam vela uspechov v snazilkovani nech sa tu pekne rozrastate

erika3011
13. feb 2011

@sasena033 vitaj medzi nami a vela šťastia potom pri snažení 😉

sasena033
13. feb 2011

@erika3011 😉

sasena033
13. feb 2011

erika 3011 MAs krasnu dcerku..aj my by sme to druhe dievcatko..ale nechame to na osud 🙂 hlavne aby sa nieco nalepilo

erika3011
13. feb 2011

@sasena033 🙂 dakujem ti, aj my by sme chceli dalšie dievčatko, predsa baby si lepšie rozumejú 😀 ale vlasne je to jedno len nech je a nech sú deti zdravé 😉

sasena033
13. feb 2011

@erika3011 mi zase parik..ze starsi chlapec bude davat pozor na malu...no ale to vsetko len hypoteticky 😀

lianka7
13. feb 2011

@tinika Ved aj ja ho chcem pouzit az vtedy,ked mi raz tehu test ukaze // tak vyskusam aj tento digi 😉

lianka7
13. feb 2011

@erika3011 Uvidime teda,co sa bude diat dalsie dni,bodaj by stupala 🙂 Tak vas dnes caka zaujimava robotka 😀 Ja som uz stihla pozehlit kopu a prezliect postelne pradlo,huraaa.Obedik navareny,tak idem uz trosku oddychovat 😎
@sasena033 Vitaj medzi nami 😉

erika3011
13. feb 2011

@sasena033 aj ja som vždy túžila po páriku tak že chalan bude starší...ale prvu mame babulku tak ked tak tak dve baby..objedavka pre bociana 😀

sasena033
13. feb 2011

@lianka7 dakjuem Vam kocky z a privitanie 🙂

sasena033
13. feb 2011

@erika3011 akurat som rozmyslala nad DNP teraz ked pride 2 babo bude viac vydavkov..platim si uz 2 roky este predtym ako sa maly narodil a teraz si chcem dat na maximum...len dufam,z eho nezrusia,bo ma porazi 😠

tinika
13. feb 2011

@lianka7 a čo stal ten digi? ja som počula aj o takom čo sa da zistit pohlavie, neviete o takom?

lianka7
13. feb 2011

@tinika Stal okolo 7eur...a pohlavie ti neukaze ziadny tehu test...tam ukaze len tyzden tehotenstva 🙂

sasena033
13. feb 2011

@wieruss ahoj akurat citam ze si zo Ziliny z HAjika??? ja taktiez

lianka7
13. feb 2011

@erika3011 Ze objednavka pre bociana 😉 mne je to v podstate jedno,kedze bude este len prve 🙂
@sasena033 Nad tym som uvazovala aj ja,len som sa k tomu este nedokopala...

sasena033
13. feb 2011

@lianka7 ze staci ak stihnem zalozit nove z DNP najneskor do 8tt ale asi s apoistim skor 😉

sasena033
13. feb 2011

@erika3011 citala som ze mala babulka sa ti tiez podarila na prvy sup p HAK teraz sa uz kolko snazis odruhe??

tinika
13. feb 2011

@lianka7 ja si tiez myslim, ale dakde som videla reklamu

@sasena033 ja so si dala uz teraz max. VZ, pre istotu, čo ked sa niečo stane a pojdem na PN alebo tak

sasena033
13. feb 2011

@tinika ved a mozrejme pojdem tak 2 mesiace pred snazenim tak v maji... 🙂

lianka7
13. feb 2011

@tinika fiiiha,zaujimave,ale podla mna nie velmi spolahlive...
@sasena033 Ale asi je mesacna ciastka vyssia,nie?Lebo uz zena pred otehnotnenim by mala zacat,cca 20 eur,ak mam spravne info

tinika
13. feb 2011

@lianka7 ako ja dufam, ze aj druhe babo si da povedat a ukaze sa na utz ze čo je 🙂 lebo ja nevydrzim, brasko maju dve dcerky a ani pri jednej nevedeli čo to bude, ja chcem vediet 🙂 dost uz bude ked budem musiet čakat do 20tt 😀

sasena033
13. feb 2011

@lianka7 npo ja si platim vyse dvoch rokov minimum14,47€ a teraz v maji urbim odhlasku a potom prihlasku na maximum coje 49,xx€ ty si platis z VZ bud z minima alebo maxima

rakovcanka
13. feb 2011

ahojte babenky, pozeram, ze sa tu toho vela popisalo od kedy som tu bola naposledy 🙂) drzim vsetkym palceky, aby sme si coskoro nasli // na tehu teste... ja som si robila vcera, ale ukazal mi negativny vysledok...dufam, ze som ho len robila skoro, ms mam dostat az 18.2 tak teoreticky este sanca je, dost ma boli v podbrusku, aj v chrbte, len neviem, prsia akosi nebolia...tak mozno si to uz len namyslam..velmi by sme chceli babo...tak mozno sa podari...testovala som len 6 DPO tak drzte palceky...

rakovcanka
13. feb 2011

este sa chcem opytat...DPO je den po tutu mutu??? aby som nepisala hluposti 😖

dadak
13. feb 2011

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? ja chcem zacat od aprila...len pozeram, ze vsetky tu meraju teploty, kontroluju ovulku a ja som v tom akosi nevedoma...tak privitam kazdy nazor, aby sme boli tehotne naraz...😀
Inac, ako sa da to vsetko vypocitat, ked mam Menstruaciu veeeeeeelmi nepravidelnu...niekedy mesiac nemam, niekedy az po 36 dnoch...nemchapem...tak ako si mozem vypocitat plodne dni? aj lekar sa u mna cudoval, vzdy ked som bola tehotna, kvoli tej mojej nepravidelnosti...tak radte..hihi
dik, dufam, ze nevadi, ze som sa pridala...

lianka7
13. feb 2011

@rakovcanka DPO je den po ovulacii 😉 urcite si si robila skoro,je mala pravdepodobnost,zeby ti tak skoro nieco ukazalo 🙂

jafnka
13. feb 2011

@dadak ahoj. vitaj u nás. ja si tiež zatiaľ nemeriam teplotu ani nerobím ovu testy. povedala som si, že ak do pol roka nebudem tehu tak až potom si začnem robiť grafíky

dadak
13. feb 2011

@jafnka dakujem za privitanie...bolo by super otehotniet spolu a potom prejst jednoducho na temu: spolocny termin...nie? hihi ty sa snazis o prve? no mne sa pri tych mojich dvoch uplatnilo to, ze sme nic neplanovali...a prislo to hned...len teraz by som rada dzefcatko...aj ked tych mojich dvoch by som nevymenila za tisic dievcat...