icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lianka7
13. feb 2011

@dadak vitaj medzi nami 😉

dadak
13. feb 2011

@lianka7 Ahoj Lianka, dakujem...ty si ako na tom s meranim teploty a ovulaciou? nechavas to na prirodu? alebo robis grafy...

lianka7
13. feb 2011

@dadak Bo my sa snazime uz takmer rok,takze teraz prvy mesiac meriam teplotku,sledujem hlien a robim graf...ovu testy nerobim.

beponka
13. feb 2011

ahoj holky. můžu k Vám? Mám dvouletou holčičky a teď bych ráda a hlavně rychle otěhotněla🙂

jafnka
13. feb 2011

@dadak tak hádam budeme už obe čoskoro čakať dievčatká. i keď mne je vlastne jedno či to bude dievča či chlapec lebo to bude naše prvé. snažím sa na to nemyslieť, že keď to príde tak to bude, ale je to ťažké

jafnka
13. feb 2011

@beponka ahoj. tak to by sme rady my všetky 🙂

beponka
13. feb 2011

@dadak ahoj. jé Ty už máš dva zbojníky a chceš další to je paráda. přijde mi, že čím dál víc lidí má děti 3...

dadak
13. feb 2011

@beponka ahoj beponka...tak a ty uz mas dievcatko? juuuuuuuj, ta aj ja ceeeeeeem....no, ale úprimne povedane, neviem ci v dnesnej dobe mat tri deti nie je vela....ale sak sa nejako pomestime..nie? milujem deti...

dadak
13. feb 2011

@jafnka to by bolo uplne skveleeeeeeee....len ja mam fakt problemy s tou mojou mrchou, takze neviem presne si vypocitat tie moje plodne dni...hm

dadak
13. feb 2011

@lianka7 Lianka, a to ako s tou teplotou...pripadam si strasne hlupa, ale ani sajnu nemam, kedy mam merat, kolko ma byt...som blba, co?

jafnka
13. feb 2011

@dadak ja mám tiež nepravidelný cyklus odkedy som v septembri vysadila HAK. sme sa s mm smiali, že ešte jedno číslo potrebujem a podáme športku, zatiaľ máme 33, 20, 24, 35, 28 😀 takže ani ja nemám šajn kedy mám ovulku

dadak
13. feb 2011

@jafnka hihi, si ma rozosmiala...aspon by babatko prislo do komfortu...a riesis nejako tu nepravidelnost?

wieruss
13. feb 2011

@sasena033 ahojkaj, tedaaaaaa a kde byvate ? ozaj ked si zo Ziliny, piseme si najme v teme https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/stretko-snaziliek-nielen-zo-ziliny-a-okolia/ tu sme vsetky Zilincanky 😀 povecsinou snazilky/ buduce snazilky ale je tam aj maminka co uz ma dcerku 🙂

jafnka
13. feb 2011

@dadak zatiaľ som to neriešila, ale som objednaná na takú komplexnú prehliadku, ktorá zahŕňa aj gynekologickú kontrolu tak sa tam chcem spýtať, či by sa s tým nedalo niečo robiť. pokiaľ viem tak sa na to dávajú hormóny (ako inak...), pred HAK som mala pravidelnú ms tak snáď sa to už napraví keď naposledy to bolo 28 dní 🙂 mňa trápi ešte aj to, že mávam veľmi slabú, ale zato dlhú ms, tých 8-9 dní 😒

rakovcanka
13. feb 2011

@lianka7 dakujem, konecne tomu rozumiem... 🙂 a snad mas pravdu, velmi by som chcela na teste najst // ... verim, ze sa skoro dockam 🙂

rakovcanka
13. feb 2011

@lianka7 dakujem, konecne tomu rozumiem... 🙂 a snad mas pravdu, velmi by som chcela na teste najst // ... verim, ze sa skoro dockam 🙂

yvetta
13. feb 2011

@dadak - aj ja mam nepravidelnu MS od vysadenia HAK a je to uz cez 2 roky 😉 , ale podstatne je ci mas ovulku ...ja mam tak tu nepravidelnost nejako neriesim 🙂 ja si robim ovu testy, lebo meranie BT ma nebavi....skusala som merat asi mesiac a nie je to pre mna 😖 ja v podstate viem, kedy mam ovu a urobim si este na potvrdenie ovu test a zvycajne mi to ovu potvrdi 🙂 mam nepravidelne ovulku - minuly mesiac som mala na 17DC a teraz som mala na 12DC 😀

dadak
13. feb 2011

@yvetta budem blba, ak sa opytam, co je to DC a ako zisti clovek ze ma ovulaciu? 😝

dadak
13. feb 2011

@jafnka fuha, tak to drzim silno prsty, aby ti to dobre dopadlo... len dufam, ze som sa rozhodla spravne, mat 3 dietatko... lebo budem mat toho dost.... manzel robi na lodi, takze vacsinou som sama, a este k tomu v budapesti...ojooooooooooooj...hihi

jafnka
13. feb 2011

@dadak ďakujem. neboj, určite si sa rozhodla dobre. aj my by sme chceli mať tri detičky ak sa bude dať. a potom neskôr by sme si chceli ešte jedno aj adoptovať.

raza
13. feb 2011

@sasena033 jéj, tak sme mali svadbu narovnako 😉 no, my na drobčeka ešte stále len čakáme, tak sa snáď dočkáme

sasena033
13. feb 2011

@wieruss ahoj byvame nad tescom... 🙂 a ty??

wieruss
13. feb 2011

@sasena033 jeee tak to sme len kusok od Vas, mi byvame pri skolke v zltych 🙂

sasena033
13. feb 2011

@raza no nasa svadba bola o 16.00 a uz vtedy som bola v 5 mesiaci..takze nas maly si svadbu poriadne uzil..prajem ti nech to snazilkovanie prinesie ovocie...mi zaciatkom leta chceme pracovat na druhom 😉

sasena033
13. feb 2011

@wieruss no to ano.... 🙂 kusocek kolko izbovy mate byt?

wieruss
13. feb 2011

@sasena033 mam 3, aj ked momentalne ta 3 izba je este stale sklad 😒 kedze sme sa len nedavno stahovali 😅 ale verim, ze coskoro sa to da dokopy a snad pride aj babynko 😵

sasena033
13. feb 2011

@wieruss urcite pride...vsetko chce cas...my mame dvoj ale z velkou rozlohou...mame domcek ktory je v stadiu dokoncenia...vsetko zalezi od toho kedy predame tento byt ale snad Vianoce stravime v novom a z pekne gulatym bruskom 😀

lila20
13. feb 2011

Ahojte baby prosim poradte mi 😕 chcem sa spytat aka je podla vas sanca na otehotnenie ked sme mali sex na 20 ty den cyklu(priatel sa domna urobil) ??cyklus mavam tak 28-31 dni maximalne 32 len teraz som 8 mesiac po porode a cykly som mala doteraz taketo.. 25,26,35.27,30,31,28. 😖 ...dneska je 31 dc a furt nic..bolesti podbruska sem tam mavam a celkom silne letim na wc a nic a takto sa to opakuje uz od stvrtka 🙄

wieruss
13. feb 2011

@sasena033 tak to mate super, v dobrom zavidim 😉 mi domcek ani nesnivame, ale ja som stastna v nasom byte, konecne som po 3 rokoch vo svojom a mozem si zariadovat ako sa paci mne 😵

kykyna888
13. feb 2011

ahoj baby...som tu nová,možem sa pridať?
s manžeol sa tiež snažíme od januára o bábo,takže dúfam,že to výde tento mesiac 🙂 momentálne mám 2 týždne do M a pozorujem či nezbadám na sebe nejaké náznaky tehotenstva,ale okrem bolenia krížov,ktoré začalo včera som zatiaľ nič nespozorovala ...
máme už jedného krásneho synčeka ktorý zajtra oslávi 5 ročkov,ale ani za svatého si neviem spomenúť aké príznaky som mala pri ňom na začiatku tehu....bola som príliš zaneprázdnená maturitou a svadbou..nevedela som že som v tom :D až kým som nešla na gyndu že mi to mešká 2 týždne... 🙂 tak uvidíme teraz
držím palečky všetkým čo sa snažia aby boli úspešní a TEHU :D

wieruss
13. feb 2011

@lila20 no podla dlzky cyklov sa mne osobne zda 20 den na ovu dost neskoro ... podla mna ti meskaju zo stresu ... skus sa uvolnit a pockat par dni a pokial same nepridu skus testik .. ja som uz tiez par krat mala take stavy, ale prisla som na to, ze to je vzdy zo stresu ked mi meskaju 😉