2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahoj holky. můžu k Vám? Mám dvouletou holčičky a teď bych ráda a hlavně rychle otěhotněla🙂
@sasena033 ahojkaj, tedaaaaaa a kde byvate ? ozaj ked si zo Ziliny, piseme si najme v teme https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/stretko-snaziliek-nielen-zo-ziliny-a-okolia/ tu sme vsetky Zilincanky 😀 povecsinou snazilky/ buduce snazilky ale je tam aj maminka co uz ma dcerku 🙂
@dadak zatiaľ som to neriešila, ale som objednaná na takú komplexnú prehliadku, ktorá zahŕňa aj gynekologickú kontrolu tak sa tam chcem spýtať, či by sa s tým nedalo niečo robiť. pokiaľ viem tak sa na to dávajú hormóny (ako inak...), pred HAK som mala pravidelnú ms tak snáď sa to už napraví keď naposledy to bolo 28 dní 🙂 mňa trápi ešte aj to, že mávam veľmi slabú, ale zato dlhú ms, tých 8-9 dní 😒
@lianka7 dakujem, konecne tomu rozumiem... 🙂 a snad mas pravdu, velmi by som chcela na teste najst // ... verim, ze sa skoro dockam 🙂
@lianka7 dakujem, konecne tomu rozumiem... 🙂 a snad mas pravdu, velmi by som chcela na teste najst // ... verim, ze sa skoro dockam 🙂
@dadak - aj ja mam nepravidelnu MS od vysadenia HAK a je to uz cez 2 roky 😉 , ale podstatne je ci mas ovulku ...ja mam tak tu nepravidelnost nejako neriesim 🙂 ja si robim ovu testy, lebo meranie BT ma nebavi....skusala som merat asi mesiac a nie je to pre mna 😖 ja v podstate viem, kedy mam ovu a urobim si este na potvrdenie ovu test a zvycajne mi to ovu potvrdi 🙂 mam nepravidelne ovulku - minuly mesiac som mala na 17DC a teraz som mala na 12DC 😀
Ahojte baby prosim poradte mi 😕 chcem sa spytat aka je podla vas sanca na otehotnenie ked sme mali sex na 20 ty den cyklu(priatel sa domna urobil) ??cyklus mavam tak 28-31 dni maximalne 32 len teraz som 8 mesiac po porode a cykly som mala doteraz taketo.. 25,26,35.27,30,31,28. 😖 ...dneska je 31 dc a furt nic..bolesti podbruska sem tam mavam a celkom silne letim na wc a nic a takto sa to opakuje uz od stvrtka 🙄
ahoj baby...som tu nová,možem sa pridať?
s manžeol sa tiež snažíme od januára o bábo,takže dúfam,že to výde tento mesiac 🙂 momentálne mám 2 týždne do M a pozorujem či nezbadám na sebe nejaké náznaky tehotenstva,ale okrem bolenia krížov,ktoré začalo včera som zatiaľ nič nespozorovala ...
máme už jedného krásneho synčeka ktorý zajtra oslávi 5 ročkov,ale ani za svatého si neviem spomenúť aké príznaky som mala pri ňom na začiatku tehu....bola som príliš zaneprázdnená maturitou a svadbou..nevedela som že som v tom :D až kým som nešla na gyndu že mi to mešká 2 týždne... 🙂 tak uvidíme teraz
držím palečky všetkým čo sa snažia aby boli úspešní a TEHU :D
@lila20 no podla dlzky cyklov sa mne osobne zda 20 den na ovu dost neskoro ... podla mna ti meskaju zo stresu ... skus sa uvolnit a pockat par dni a pokial same nepridu skus testik .. ja som uz tiez par krat mala take stavy, ale prisla som na to, ze to je vzdy zo stresu ked mi meskaju 😉

@dadak vitaj medzi nami 😉