2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte, pridávam sa aj ja... Snažíme sa eštelen druhý mesiac ale pripadá mi to nekonečné! Momentálne mi v týchto dňoch začínajú plodné dni, tak som zvedavá a hrozne nedočkavá a zároveň sa bojím sklamania...
@jafnka jo přesně i já jsem to měla tak minulý měsíc. Meškala jsem 2týdny teplota se držela nahoře do toho mě pobolívalo břicho a únava byla příšerná akorát testy negativní. Až jsem si udělala digitální test u kterého je to jasné a objednala se k doktorce na vyvolávačku, tak jsem to dostala. Takže psychika je potvora.
ahojte, tak som sa bola včera odreagovať, že trochu zabudnem na tehu... boli sme na svadbe manželovmu bratrancovi. tak si ma odchytil otec ženícha a stále len: kedy už aj my budeme mať bábo, veď my asi ani nehceme, keď to už tak trvá, len nech sa viac snažíme... bla....bla...bla.... tak som si zase vypočula, ako život bez dieťaťa nie je život.... no čo už, raz im vytriem zrak, keď porodím aspoň štvrté zdravé bábo 😉
@kykyna888 Ďakujem...ja by som to mala dostať za 16 dní, snažíme sa od kedy mi skončili, pre istotu, človek nikdy nevie, najviac mi vŕtajú v hlave rady snažiliek, že sa na to nemám moc sústrediť a nemyslieť na to...pretože ja na to myslím stále...takže dúfam, že to tým fakt nezkazím 🙂
@slimme ja na to myslím tiež neustále..je to možno chyba ale človek si nevie rady v takom prípade...vravím si nemyslí na to,nemyslí na to..a nakoniec v kuse myslím na to že na to myslieť nemáám 😀 je to ako začarovaný kruh...
a taktiež sa pre istotu snažíme stále od kedy mi to skončilo...čo ak netrafím te n správny plodný deň..tak radšej vych\tám všetky 😉 aj keď som taktiež čítala že by sa nemalo každý deň,vraj koli spermiám..takže neviem..neviete čo je na tom pravdy?
@stanca22 kuk IP, nejak nestiham vsetko citat 😅
@kykyna888 Ja som čítala rôzne názory, vraj keď sa sexuje stále muži majú menej spermií a najnovšie vraj vedci zistili, že je síce menej spermií, ale vraj sú kvalitnejšie...takže si môžeš vybrať. Pokiaľ je pravda, že permie vydržia v tele ženy aj 4 dni, tak ak sa sexuje každý druhý deň, nič nezkazíme 🙂
Ešte by ma zaujímalo, či je lepšie sa snažiť večer alebo ráno. Ja si myslím, že večer je to lepšie, kedže ležím až do rána a viac tam toho ostane... 😀

no sak aj mne sa zda ze je to neskoro uz ..tak duufam ze nic z toho nebude 🤐 len ta bolest brucha co pride a odide ma troska strasi lebo tak som to mala ked som bola tehotna 🙄 ...no ked nepridu do stredy robim test pre istotu nech viem nacom som