icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lila20
13. feb 2011

no sak aj mne sa zda ze je to neskoro uz ..tak duufam ze nic z toho nebude 🤐 len ta bolest brucha co pride a odide ma troska strasi lebo tak som to mala ked som bola tehotna 🙄 ...no ked nepridu do stredy robim test pre istotu nech viem nacom som

yvetta
13. feb 2011

@dadak - je to DC - den cyklu 🙂 ovulku si zistujem cez ovu testy ...a aj citim .... 😅

slimme
13. feb 2011

Ahojte, pridávam sa aj ja... Snažíme sa eštelen druhý mesiac ale pripadá mi to nekonečné! Momentálne mi v týchto dňoch začínajú plodné dni, tak som zvedavá a hrozne nedočkavá a zároveň sa bojím sklamania...

jafnka
13. feb 2011

@kykyna888 ahoj. tak kríže bolia aj mňa a to som ešte nemala ani ovu 🙂

jafnka
13. feb 2011

@slimme vitaj u nás. viaceré sme sa zhodli, že valentín to istí 🙂

kykyna888
13. feb 2011

@slimme myod januára...je to krátka doba ale poznám ten pocit sklamania.. :( dúfajme ,že teraz to bude ono 🙂

kykyna888
13. feb 2011

@jafnka všade teraz čítam aké sú príznaky ešte pred vymeškaním M...a píše sa o citlivých prsiach,nadúvaní,pachoch...sem tam sa aj kríže spomenú tak snáď 😉 ... ináč človek ak veľmi túži tak si aj namýšľa kade čo,že?...

jafnka
13. feb 2011

@kykyna888 mňa minulý mesiac pichalo raz na jednej raz na druhej strane brucha a stále sa mi chcelo spať, ale potom prišla mrcha. ja nezvyknem mávať pred ms takéto stavy tak som sa chvíľu aj tešila, ale tiež mám pocit, že som si to len nahovárala. som sa len začala viac pozorovať

kykyna888
13. feb 2011

@jafnka presne toto robím aj ja teraz...mám taký pocit,že si namýšľam...
a ak smiem vedieť..vy sa už ako dlho snažíte?

jutu07
13. feb 2011

@jafnka jo přesně i já jsem to měla tak minulý měsíc. Meškala jsem 2týdny teplota se držela nahoře do toho mě pobolívalo břicho a únava byla příšerná akorát testy negativní. Až jsem si udělala digitální test u kterého je to jasné a objednala se k doktorce na vyvolávačku, tak jsem to dostala. Takže psychika je potvora.

slimme
13. feb 2011

@kykyna888 jafnka@jeej na Valentína som úplne zabudla 🙂 tak to by mohlo klapnúť!!!

jafnka
13. feb 2011

@kykyna888 len od polovice januára, takže teraz ideme len na druhé kolo

kykyna888
13. feb 2011

@jafnka tak to ste na tom rovnako ako my 😉 takže nič len sa snaži´t...
a spomína sa tu valentíín..ja mám synčeka ktorý na valentína oslávi 5 ročkov 😀 takže také valentínske dieťatko

erika3011
13. feb 2011

@lianka7 tak to som zvedava aj ja..uff my sme na dnes s oškrabavanim skončili, už treba rešpektovať nočný klud....stihli sme jednu celu stenu..ešte čakajú tri 😝
@sasena033 teraz sa snažime len druhy mesiac 😉

raza
13. feb 2011

ahojte, tak som sa bola včera odreagovať, že trochu zabudnem na tehu... boli sme na svadbe manželovmu bratrancovi. tak si ma odchytil otec ženícha a stále len: kedy už aj my budeme mať bábo, veď my asi ani nehceme, keď to už tak trvá, len nech sa viac snažíme... bla....bla...bla.... tak som si zase vypočula, ako život bez dieťaťa nie je život.... no čo už, raz im vytriem zrak, keď porodím aspoň štvrté zdravé bábo 😉

jafnka
13. feb 2011

@slimme to bude novembrových detičiek 😀

kykyna888
13. feb 2011

@slimme ja mám plodné dni teraz a s mužíčkom sa snažíme ako len vieme 😀 takže som zvedavá ako to dopadne...najhoršie je to čakanie na ten deň kedy sa má dostaviť M....ja som netrpezlivá už teraz...a to mám ešte 14 dní do príchodu M..teda dúfam,že už nepríde 😝 držíím palce

slimme
13. feb 2011

@jafnka No bodaj by!!!

jafnka
13. feb 2011

@kykyna888 tak to by ste mali pekné - jeden by sa na valentína narodil a druhého by ste počali 🙂 držím palce

kykyna888
13. feb 2011

@erika3011 no presne tak ako my...tiež od januára...to sme sa tu pekne stretli...už len aby sa to na nás nalepilo 🙂

jafnka
13. feb 2011

@raza keď budeš čakať štvrté tak ti určite budú hovoriť, že či už nemáte dosť... niektorým nevyhovieš. ale hlavne aby ste vy boli spokojní

slimme
13. feb 2011

@kykyna888 Ďakujem...ja by som to mala dostať za 16 dní, snažíme sa od kedy mi skončili, pre istotu, človek nikdy nevie, najviac mi vŕtajú v hlave rady snažiliek, že sa na to nemám moc sústrediť a nemyslieť na to...pretože ja na to myslím stále...takže dúfam, že to tým fakt nezkazím 🙂

kykyna888
13. feb 2011

@slimme ja na to myslím tiež neustále..je to možno chyba ale človek si nevie rady v takom prípade...vravím si nemyslí na to,nemyslí na to..a nakoniec v kuse myslím na to že na to myslieť nemáám 😀 je to ako začarovaný kruh...
a taktiež sa pre istotu snažíme stále od kedy mi to skončilo...čo ak netrafím te n správny plodný deň..tak radšej vych\tám všetky 😉 aj keď som taktiež čítala že by sa nemalo každý deň,vraj koli spermiám..takže neviem..neviete čo je na tom pravdy?

jankohrasko
13. feb 2011

@stanca22 kuk IP, nejak nestiham vsetko citat 😅

slimme
13. feb 2011

@kykyna888 Ja som čítala rôzne názory, vraj keď sa sexuje stále muži majú menej spermií a najnovšie vraj vedci zistili, že je síce menej spermií, ale vraj sú kvalitnejšie...takže si môžeš vybrať. Pokiaľ je pravda, že permie vydržia v tele ženy aj 4 dni, tak ak sa sexuje každý druhý deň, nič nezkazíme 🙂

slimme
13. feb 2011

Ešte by ma zaujímalo, či je lepšie sa snažiť večer alebo ráno. Ja si myslím, že večer je to lepšie, kedže ležím až do rána a viac tam toho ostane... 😀

kykyna888
13. feb 2011

@slimme aha takže si možme aj oddýchnuť 😀 už som sa zľakla že ako dlho ešte takým tempom budem vládať 😀 😀 😀

kykyna888
13. feb 2011

@slimme no presne ja ja som toho názoru...večer sprcha potom povinnosti a tak až do rána nevstávam 🙂 a až ráno sprcha.. 🙂 myslím že je tam tá šanca vyššia..aj som čítala že min 2 hodky po by bolo dobre vydržať bez sprchy..

slimme
13. feb 2011

@kykyna888 No oddychovať treba 🙂 ale my radše oddychujeme max jeden deň. Mne by ani nevadilo sexovať každý deň, len manžela je mi ľúto 😀

kykyna888
13. feb 2011

@slimme hahahahaha to áno treba ich šetriť mužíčkov našííích 🙂 ešte sa nám zídu 😀 oddychovať budú potom ak sa dostaví M... 😅