icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dandiela
14. feb 2011

Ahoj holky, nemám moc čas přispívat a proto vždy po pár dnech jen dočtu co jsem tady propásla 🙂 Mám moc práce a hlavně jsem se snažila nějak zabavit abych na to tolik nemyslela... ale moc mi to nejde 🙂 jinak snažení probíhá a mám takový pocit, že jsme to vychytali i přes ovulku (neměřím teplotu ani sem si nedělala testíky, takže jen odhaduji podle hlenu) . Tak třeba to přinese nějaké výsledky. Ale spíš mám pocit,že jsem nějaká nastydlá... pobolímá mě bříško jako před ms a popichuje občas na jedné straně. Takže jsem asi někde prochladla 😒 snad to brzy přejde a nebudu muset k doktorce, nerada bych antibiotikovala ☹

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 no ono posobi vela veci na psychiku, ale tak ked planujes babo je tazko na to nemysliet ... to sa asi ani neda 😒 ale nebojkaj, isto to vyjde skor ci neskor (dufam v to skor, nech sa mozme vytesovat 😵 )

@solinkarka jeee tak super, zelam coskoro // 😉 a ozaj ako dopadla to co ste planovali hava ? kupili ste ho nakoniec ? 🙂

lilik15
14. feb 2011

@wieruss ved prave neda sa na to nemysliet 😉 ale aj ja dufam ze coskoro to vide a ty uz buducci mesiac na testiku // jasne ? 😀

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 hehe ale kdeeee , buduci mesiac este nieeee 😀 az v aprili o // snivam 😵 lebo to by sme na to museli skocit dnes (akurat som zistila, ze hlien je uz akurat 😀 ) , takze o mesiac takto snad uz ano 🙂 inak nevies ako to je , ked mam skor ovulku ako ten 14-15 den ci je to ok ? lebo ja ju mam vzdy tak 12-13 den 😅 ma to teraz napadlo, boze uz mi sibe 😀 😀 to ty nech mas buduci mesiac // jo ? 😀 a inak ja si myslim, ze kludne mozes na to aj mysliet, psychika je niekedy silna aj dobrym smerom, hlavne ked veris tomu, ze to vyjde, nemusi to byt len zle 😎

lilik15
14. feb 2011

@wieruss moja to je v pohode ak mas pravidelny 28dnovs cyklus tak je uplne normalne ze mas ovulku 12-13den. ja teraz mam 31dbnovy cyklus a ovulka je na 16den tak dufam ze to aj tento mesiac bude :D
mas pravdu aj to ze tomu veris moze k tomu veeelmi pomoct 🙂

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 dakujem , si zlata, uz som sa skoro nalakala 😀 😀 jj mam 27-28 dnovy ako kedy ten jeden den mi lieta hore dole .. urcite bude, este beres ten duphaston ? ci uz nie ? 🙂

lilik15
14. feb 2011

@wieruss no moja tak to mas potom pekny cyklus ako hodinky 😀 normalne ze ukazkovy 😀
hej hej berem ho teraz bude druhy mesiac a mam ho brat 3mesiace ale pekne mi to upravil..uz len aby sa zadarilo 😀

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 no ukazkovy, ale mam aj ukazkove bolesti pri mrche 😔 na umretie ... a navyse sem tam mam cyklus kde po ovulke normalne spinim 1-2 dni ... takze nic moc 😒 ale uz som objednana na kontrolu buduci mesiac k novemu dokymu 😵 akurat mi to vychadza na nejaky 12-13 dc, kedy budem mat asi aj ovu, tak snad bude vsetko ok 😎 a predtym je vikendik tak urcite nieco poriesime 😀 😀
no tak super to uz len mesiac a bude to vsecinko ok 🙂 a ja pevne verim, ze sa nam vsetkym zadari 🙂

lilik15
14. feb 2011

@wieruss ale to neiektore zeny tak maju ze spinia po ovulke to je normalne ja to teda nemam ale pocula som o tom..hej ides k novemu dokymu?a ktoreho si si vybrala ty si mala tu karisnu ze?

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 nie nie , ja som mala Kabzanovu, ako bola som s nou spokojna, ale nema este utz a sa mi nechcelo behat hore dole, dala som sa k Paucinovi 😀 kedze ste mi ho vychvalili 😎 a strasne zlata bola sestricka tam, aj normalne ze kedy mi vyhovuje objednat a tak, super 🙂 to k mojej kym som sa dostala na obj. to bol vzdy bol 😠
som nevedela, ze je to normalne, ja som z toho spinenia mala vzdy nervy 😒

lilik15
14. feb 2011

@wieruss jaaj tak som si to pomylili :D
no paucin uplne ze super vsak uvidis sama.. 😉
ano ja som dokonca pocula ze niektore po ovulke aj trosku krvacaju

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 no ved aj ja som zvedava a este zlata sestricka, ze "viete ale, ze u nas je poplatok " 😀 vravim ano, ano kamosky mi uz vsetko povedali 🙂 inak este ma napadlo, nevies aky ma nazor na utz ? ci trva ked si tehu na zakazdym vysetreni utz ? alebo len ked chces ty ?

lilik15
14. feb 2011

@wieruss hej ona je velmi zlatucka a zakazdym co som tam bola bola velmi prijemna a mila 🙂 a ked mi brala krv to tiez vie super ani malilinka modrinka 😀 mi tam neostala 😀
hm no tak to fakt neviem ako je to s tym utz..hm nemam tak ziadnu kamosku co je tehu 😒

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 lebo vies co kukam tu na konovi tak vecsina bab ide pomaly kazdy mesiac ... mne sa to zda moc casto 😅

lilik15
14. feb 2011

@wieruss no ja si aj myslim ze to je normalne ..aj kamoska co bola tehotna chodila kazdy messiac

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 lebo ja som citala, ze to je dost skodlive, hlavne v prvom trimestri 😒 😅 ale tak to budeme riesit az o mesiac / dva ked uz budeme tehu, ze ? 😀

lilik15
14. feb 2011

@wieruss jj ale tak asi doktori vedia co je najlepsia a zober si ze kolko mamiciek preslo tymi uzv kazdy mesiac a maju zdrave deticky

wieruss
14. feb 2011

@lilik15 ved jasne vec, ale tak zase doktori su niekedy strasne chytri, najme ked pocujem to vetu "doktor ta odrodi" pricom je jasne, ze v prvom rade rodi zena a doktor ma len asistovat ☹

veronika002
14. feb 2011

Kedy mi už skončí mrcha??? :o((( Už chcem pracovať, mám tušáka, že sa mi to podarí....

solinkarka
14. feb 2011

@veronika002 ahoj..a kolko ti uz trva? 😖

sasena033
14. feb 2011

@wieruss ahoj ja ked som bola tehu tak som mala u mojho lekara sono kazdy mesiac a vzdy mi to natocil na dvd uplne uzasne...... 🙂 kazdy mesiac som videla ako rastie uz sa tesim ako budem pozorovat to druhe

wieruss
14. feb 2011

@sasena033 ved to , ze je to krasne, aj ked snorim tu na konovi a kukam tie fotecky ako to rastie ... len zas na druhu stranu sa bojim, ze nech mu neublizim ... inak od kolkeho mesiaca ti robili sono na brusku, nie z vnutra ? 🙂 este ze ta tu mame, aspon niekto uz "skuseny" 🙂

lilik15
14. feb 2011

@wieruss no asi tak :D

ebelin
14. feb 2011

Ahojte, robi si niektora z vas ovulacne testy? ja by som mala mat tieto dni ovulaciu, ale robila som si test vcera a bol negativny 😖 kedy mam skusit dalsi? uz dnes ci az tak za 1-2dni to ma zmysel znova testnut? nema niekto skusenost? lebo v baleni je ich iba 5ks 😀 chcem si odsledovat, ze ako a ze ci vobec mi nabehla ovulacia po vysadeni hak..

sasena033
14. feb 2011

@wieruss 🙂 nie to sa vobec nemusis bat ze mu tym ublizis teraz je to naopak lepsie keby sa ajnieco dialo tak tym ze chodis kazdy mesiac sa vcas zisti....a myslim ze sono na brusku bolo po 3 mesiaci 😉 mam velmi dobreho gynekologa chcela som ist aj na 4D ale kym si ho zriadil uz sa mi nedalo..ale s druhym postiham vsetko urcite odporucam 😉

wieruss
14. feb 2011

@sasena033 si zlataaa, dakujem , uz som sa skludnila 😀 a akeho mas gyndosa ??

sasena033
14. feb 2011

je uzasne si na testiku najst 2 //..je to neopisatelny pocit aj ked Nam sa to podarilo bleskovou rychlostou az sme boli zaskoceni 🙂 no uvidime snad aj druhe bude ako blesk 😀

sasena033
14. feb 2011

dr.Hartel... 🙂 ale niektori statni lekari robia sono len este stale len 1x mesacne ☹

veronika002
14. feb 2011

@solinkarka od štvrtka :o))

solinkarka
14. feb 2011

@veronika002 tak to mas este cas nie? mne trva aj 7 dni 😒