2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lilik15 no ono posobi vela veci na psychiku, ale tak ked planujes babo je tazko na to nemysliet ... to sa asi ani neda 😒 ale nebojkaj, isto to vyjde skor ci neskor (dufam v to skor, nech sa mozme vytesovat 😵 )
@solinkarka jeee tak super, zelam coskoro // 😉 a ozaj ako dopadla to co ste planovali hava ? kupili ste ho nakoniec ? 🙂
@lilik15 hehe ale kdeeee , buduci mesiac este nieeee 😀 az v aprili o // snivam 😵 lebo to by sme na to museli skocit dnes (akurat som zistila, ze hlien je uz akurat 😀 ) , takze o mesiac takto snad uz ano 🙂 inak nevies ako to je , ked mam skor ovulku ako ten 14-15 den ci je to ok ? lebo ja ju mam vzdy tak 12-13 den 😅 ma to teraz napadlo, boze uz mi sibe 😀 😀 to ty nech mas buduci mesiac // jo ? 😀 a inak ja si myslim, ze kludne mozes na to aj mysliet, psychika je niekedy silna aj dobrym smerom, hlavne ked veris tomu, ze to vyjde, nemusi to byt len zle 😎
@lilik15 no ukazkovy, ale mam aj ukazkove bolesti pri mrche 😔 na umretie ... a navyse sem tam mam cyklus kde po ovulke normalne spinim 1-2 dni ... takze nic moc 😒 ale uz som objednana na kontrolu buduci mesiac k novemu dokymu 😵 akurat mi to vychadza na nejaky 12-13 dc, kedy budem mat asi aj ovu, tak snad bude vsetko ok 😎 a predtym je vikendik tak urcite nieco poriesime 😀 😀
no tak super to uz len mesiac a bude to vsecinko ok 🙂 a ja pevne verim, ze sa nam vsetkym zadari 🙂
@lilik15 nie nie , ja som mala Kabzanovu, ako bola som s nou spokojna, ale nema este utz a sa mi nechcelo behat hore dole, dala som sa k Paucinovi 😀 kedze ste mi ho vychvalili 😎 a strasne zlata bola sestricka tam, aj normalne ze kedy mi vyhovuje objednat a tak, super 🙂 to k mojej kym som sa dostala na obj. to bol vzdy bol 😠
som nevedela, ze je to normalne, ja som z toho spinenia mala vzdy nervy 😒
Kedy mi už skončí mrcha??? :o((( Už chcem pracovať, mám tušáka, že sa mi to podarí....
@veronika002 ahoj..a kolko ti uz trva? 😖
Ahojte, robi si niektora z vas ovulacne testy? ja by som mala mat tieto dni ovulaciu, ale robila som si test vcera a bol negativny 😖 kedy mam skusit dalsi? uz dnes ci az tak za 1-2dni to ma zmysel znova testnut? nema niekto skusenost? lebo v baleni je ich iba 5ks 😀 chcem si odsledovat, ze ako a ze ci vobec mi nabehla ovulacia po vysadeni hak..
@wieruss 🙂 nie to sa vobec nemusis bat ze mu tym ublizis teraz je to naopak lepsie keby sa ajnieco dialo tak tym ze chodis kazdy mesiac sa vcas zisti....a myslim ze sono na brusku bolo po 3 mesiaci 😉 mam velmi dobreho gynekologa chcela som ist aj na 4D ale kym si ho zriadil uz sa mi nedalo..ale s druhym postiham vsetko urcite odporucam 😉
je uzasne si na testiku najst 2 //..je to neopisatelny pocit aj ked Nam sa to podarilo bleskovou rychlostou az sme boli zaskoceni 🙂 no uvidime snad aj druhe bude ako blesk 😀
dr.Hartel... 🙂 ale niektori statni lekari robia sono len este stale len 1x mesacne ☹
@solinkarka od štvrtka :o))
@veronika002 tak to mas este cas nie? mne trva aj 7 dni 😒

Ahoj holky, nemám moc čas přispívat a proto vždy po pár dnech jen dočtu co jsem tady propásla 🙂 Mám moc práce a hlavně jsem se snažila nějak zabavit abych na to tolik nemyslela... ale moc mi to nejde 🙂 jinak snažení probíhá a mám takový pocit, že jsme to vychytali i přes ovulku (neměřím teplotu ani sem si nedělala testíky, takže jen odhaduji podle hlenu) . Tak třeba to přinese nějaké výsledky. Ale spíš mám pocit,že jsem nějaká nastydlá... pobolímá mě bříško jako před ms a popichuje občas na jedné straně. Takže jsem asi někde prochladla 😒 snad to brzy přejde a nebudu muset k doktorce, nerada bych antibiotikovala ☹