2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lianka7 Ahoj, tak držím palce ať je to dobré znamení a teplotka už neklesne... někdo tady to těhulkování musí přeci začít a odstartovat řetězec událostí 😎 Takovýhle křeče a popichování jsem měla před týdnem a trvali asi 3dni, takže jsem se taky obávala jestli jsem nenastydla. Ale zase to odeznělo,takže asi ne 🙂
Jinak Valentýnský večer jsme si s manžou udělali už v sobotu, aby jsme si mohli udělat dobrý papání a bumbání a přitom se neohlížet nad tím, že se další den ráno jde do práce 🙂
Ahoj chcem vás poprosiť o radu nebviem sa rozhodnúť medzi 2 svad šatami .Mám ich v albume na moja svadba lik je ten istí beety26 pomôšte mi vybrať ...sú mi velké ale dajú sa objednat presne na moju postavu ďakujem 😀 😀
@betty26 🙂 krasne su oboje, ale mne sa viac na tebe pacia tie prve (bezvleckove tusim) . Ja som mala s vleckou a jedine co mi to prinieslo bolo, ze som sa bala tancovat poriadne a stale mi to zavadzalo, lebo sa mi odopinala. 🙂
@lianka7 len tie najlepšie 😵 revala som aj ja aj moja mamka 😀 😀 😀 😀 Boli sma na nedalekom "ranči" je to reštauracia nedaleko LV, mali tam nádhernú výzdobu, na stoličkach všade tie biele poťahy a červene stužky, aj ostatná výzdoba ladila do červena, maličká mala obrovskú radosť, zajazdila si na hojdacom konikovi a behala okolo rybnika 😅 a tie valentínske názvy jedal...no tolko sme sa nasmiali, my sme mali Rančerkiné sladké prsia 😀 😀 😀 😀 Potom začal drahy na moju mamku, popýtal ma, tam sme už revali obe 😀 a ten prstinok..no nádherny 😵
@erika3011jeeeej,muselo to byt supeeeeeer!chcem vidiet prstienooook🙂))Blahozelaam!
och baby ja som dnes bola na operačný zákrok...odstráňovali mi také večšie znamienko v podbruší...normálne mi prišlo zle až som odpadla...teraz už ležím doma v postieľke a oddychujem 😔
Ináč valentína sme strávili krásne....mužíček prichystal večeru a trošku vínka sme si dali...krása 😀
Baby ahojte otazocku mam na VAs ...poradte..brala som HAK viem ze vtedy ovulka nie je...potom som ju vysadila a mala som hrozne bolesti v podbrusku ci ma vajecniky boleli ci co mi bolo neviem ale hrozne ked som si sadla akoby mi ich vytlacalo na hor a ked som vstala zase akoby padali dole..nevsimla som si ci to bolo len raz do mesiaca,teda ci mohlo ist o ovulaciu teraz beriem HAK a je to ok...len chcem vediet ci sa mam na tie bolesti pripravit ked ju vysadim dakujem babky..ake mate stavy vy pri ovulke?
kocky aj ja som asi ochorela ved aj muzicek mi to dal patricne na javo 😉 u z ked sa bavite o tych vecickach ze sa musite drzat aby ste nieco nekupila 😉 ja mam hlavu v smutku.na nete som vyhliadla uzasny kocik teda aspon pre mna...100ludi 100chuti..JANE SLALOM PRO LIMITED.dajte do googla....pisala som jednej kocke ze aku budu na tom s nimi koncom roka zac.buduceho...a prosim pekne z eje to limit.edici aked sa vypredaju nebudu ☹ aj ked s ami nechce verit z eked sa nieco predava ze uz to prestanu vyrabat..muzovi som navrhla ze zaplatim zalohu a mi ho nechaju do konca roka....nesuhlasil ...som sialena vsak,?? mozno na druhy rok vyjdu ine a krajsie 🙂
@sasena033 ahoj .. nic si z toho nerob, odkedy sa snazime o baby, tak som stale na tehu strankach a hlavne modrykonik, normalne si pripadam ako blazon, dufam, aby sa na mna to tehu nejako nalepilo 🙂 tiez obzeram kociky, a saticky a tak a nahanam kde su lepsie ceny, a asi aj tak skoncim niekde v kosiciach a kupime kocik priamo v predajni..nazivo je to stale lepsie ako na nete... 🙂
@erika3011 Pekny grafik 🙂 ja som sa dnes dozvedela,ze uz mame vysledky spg a zajtra sa mame stretnut s dokym,aby nam ich povedal..jaaaj aka som len netrpezliva a nervna-a to cakat az do vecera 19.stej ☹
@sasena033 vitaj v klube "uchylnych snaziliek" 🙂
@dandiela Dakujem,bodaj by uz neklesla a len pekne stupala,aj dnes ma pobolieva podbrusko,len nech to nie je zapal...kedze ja cestujem za pracou a tie studene busy-ach jaj 😒
@rakovcanka je to normalne 🙂 my buduce mamicky chceme aby s anase deticky mali ako v bavlnke 😀
@sasena033 tak to ano, a vyberame, ci bude lepsi ten alebo tamten kocik, a ci take bodynko alebo len dupky nejake...ach jaj, uz sa vidim, ked mi testik potvrdi // ako budem behat po obchodoch ... juj... uz aby to bolo 🙂
@rakovcanka je to mile a snad sa Ti to coskoro podari teda Vsetkym snazilkam prajem 2//. 😉
@sasena033 tak to ano...vsetkym snazilkam rychlo rychlo // ... uvidime ako to pojde... ja mam dostat mrchu v piatok 18-teho tak dufam, ze nepride, mne to zvykne plus minus 1 den kolisat...ale verim tomu ze to dlho nevydrzim a uz vo stvrtok si urobim testik...robila som si jeden v sobotu, ale to bolo len 5 DPO takze veeelmi skoro,ale tusim ze som tam videla ducha,alebo som si to iba namyslala? tak neviem ..
@sasena033 boli ma brusko, ach do chrbta tak ako pred mrchou uz asi tyzden, niekedy mi je slabo, na vracanie, ale to len tak obcas, sem tam sa mi dvihne zaludok z uplnej hluposti co pred tym nie...len neviem ci to nie je len preto ze sa velmi pozorujem...dokonca aj hlien este mam a to uz pred mrchou taky cas nezvyknem mat..
@rakovcanka a nepozicias mi ten termin ms???Ja som uz taka nedockava a ja mam termin az 21. 😀
@lianka7 jasnacka.. 🙂 ale najradsej by som bola keby ten termin bol zajtra a uz v piatok by meskali tri dni 🙂 to by bolo super...
@lianka7 a s tou nedockavostou ti uplne rozumiem :P

Baby,dobre ranko...tak mne sa teplotka drzi na 37,0-rovnaka...vcera som mala vecer take bolesti v podbrusku,ze som si myslela,ze sa spustia kramy...dufam,ze som neprechladla niekde...aky bol valentinsky vecer?Mne mm dal nadhernu kyticku zo zltych tulipanov,ruzovych ruziciek a v strede velke srdiecko 🙂))objednali sme si veceru,naliali 1dcl vinka.Len skoda ze som mala bolesti,bola som nepouzitelna🙂