icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

rakovcanka
15. feb 2011

@erika3011 ja som tu niekde citala ze ak tam je trosicku ciarka tak teoreticky by si mohla byt tehu...ja mam zase problem vydrzat kym mi budu meskat...do vtedy urobim este aspon dva testy ako sa poznam 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@erika3011 ale moooocno silno drzim palceky

erika3011
15. feb 2011

@rakovcanka 😀 si ako ja .... tiež nerada vyčkavam ... no ale musím sa zaťať.. a hotovo.. však nič nezmeškam, ak tam bude čiarka tak neutečie..a ked pride ms aspon som ušetrila 😝 Kolky si DC a DPO? ja 24DC a 10DPO... ake včera vravim tie testy beriem ako negativne... pokial sa robili ozaj tam nič nebolo, až ked zaschli 😒

rakovcanka
15. feb 2011

@erika3011 radsej to brat s kludom, a nebyt potom az tak velmi sklamana, aj ked viem, ze to sklamanie je urcite...minuly mesiac mi meskala ms 8 dni ale test bol negativny a potom prisla mrska...tak som bola dost sklamana aj s muzikom...a som 25 DC a tusim 10 alebo 11 DPO takze podobne ako ty 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@erika3011 u nas ked sa to tento mesiac podarilo tak to cisto zazrakom, ak som pocitala spravne tak sme robili tutu mutu v den ovulky a tri dni po nej...ale nerobim si ovu testy takze nie som ista...mm sa velmi nechcelo lebo tesne pred tym bol chory a bral lieky,tak nemal moc chut.a na silu sa to neda

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka no viem si predstavit tu nervozitu 😉 ja som si robila test 2 dni pred mrchou a mala so 2// 😉 drzim palceky

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 takze ty uz cakas baby? aby som bola v obraze 🙂 dakujeem

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka no snad to vyjde 🙂 ked urobis testik tak sup sem z vysledkom 😀

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 mne uz sa o detoch aj sniva...dnes v noci sa mi snivalo ze som stala v izbe, prisiel mm z prace a ja som mu dala test s dvoma //

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka ja ma 2 rocneho syna len som pisala ze mi vysli dve palicky....a ked som to muzovi povedala sa smial nechapal ci ideme jest cinu s palickami 😀 😀 😀

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 tak vy budete prvy ktorym sa pochvalim...kedze to bude asi skor nez pride mm z prace a telefonovat mu to nebudem, este tam spadne niekde do miesacky od radosti..je totiz stavbar :D

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 co by sme bez tych nasich muzov robili 🙂

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka no uz musis byt na to tehotenstvo riadne naladena..a a od kedy sa pokusate???

lianka7
15. feb 2011

@erika3011 Baby mali by sme si dat plan testovania,takze kto v piatok este okrem mna???Och,to si budem musiet privstat...ked z ranneho mocu 🙂
@sasena033 Dakujem za pozicanie,vratim...teda hadam o mesiac uz nebudem musiet 😀 Dnes som optimisticky naladena,musi to vyjst a hotovo 😎

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 pokusame od decembra...ale tak, ja som z toho cela bez seba,lebo manzel nechcel o tom ani pocut, ze tak o dva roky alebo neskor..no potom sam od seba prestal davat pozor, a uz vybera meno..my sme sa vzali v oktobri takze chcel pockat... 🙂 ale uz sa na tom pracuje

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka 😀 😀 😀 😀 a kedy ides na testik??

rakovcanka
15. feb 2011

@lianka7 aj ja sa budem v piatok testovat...mozno uz vo stvrtok .. tak si drzme palceky, spolocne terminy by neboli zle :P

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 v stvrtok alebo piatok budem testovat...mozno aj zajtra ked uz nevydrzim 🙂 mam ich v zalohe tak to vyuzijem 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@lianka7 aaaa dufam, ze nebude treba vraciat skorsi termin ms, uz aby sme si vymienali stranky a tipy na baby vecicky 🙂

sasena033
15. feb 2011

@lianka7 samozrejme vsetko bude ako ma 🙂
@rakovcanka no tak to este nejak dlho nie...... to je este pohodka 😉 ja by som strasne chcela majove babo kedze syn je narodeny 6.januara

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka uvidis ze nevydrzis 😀

lianka7
15. feb 2011

@rakovcanka Jaj bodaj by sme vymienali stranky 🙂 ja pojdem zajtra do lekarne nakupit testiky,najlepsi je mamatest ci clearblue obycajny???Digitalny mam doma,ale chcem ho pouzit az ked bude tehu iste,ze mi ukaze aj cca tt 😉

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 ja vieeem ze este nie dlho...ale ja uz by som taaaak velmi chcela 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@lianka7 no neviem ktory je najlepsi, mne povedali ze je dobry aj rapid clear a aj ja chcem clearblue ale az ked budem tehu 🙂 a myslim, ze najlepsi je ten ktory ukaze 2// 😉

sasena033
15. feb 2011

@lianka7 no ty uz si vybavena ,testikmy ,uz len aby si bola tehu 🙂
@rakovcanka ..viem si predsavit ako vsetky z nas 😉

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 tak to ano ... a ked vidim ako tu mamicky buduce hadzu fotecky zo sona, a z usg a tak podobne, a ake vecicky maju, tak tajne dufam, ze sa to na mna nelepi nejako...

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 inak mas krasneho synceka 🙂 a pozeram ze si o rok starsia ako ja 🙂

kykyna888
15. feb 2011

@rakovcanka baby ja mám dostať mrchu až 1.3. takže to mááám ešte kopec času a ja som tááák nedočkavá 😠

rakovcanka
15. feb 2011

@kykyna888 tak toto by som asi nevydrzala 🙂 ale snad ti to zbehne ako voda, ked chces tak aj tebe prepoziciam datum na testik :P

lianka7
15. feb 2011

@rakovcanka No presne,ten je najlepsi,taky budem pytat v lekarni 🙂
@sasena033 No to mam z min.mesiaca digitalny,ale nemala som dovod pouzit ho 😒
a moj dnesny grafik