2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@rakovcanka Uvidis budu dve,musime verit...v piatok budu same dobre spravy v nasej temicke 😉 Grafikom ja tiez velmi nerozumiem,len viem,ze nemoze klesat,teplotka sa drzi,az na ten jeden den,tak snad bude stasticko stat pri nas 🙂
@lianka7 tak tak...verim ze piatok bude stastny den 🙂
@rakovcanka je nase slniecko aj kej ked niekedy z anjela na certa z a5 sekund 😀
@sasena033 tak to verim, ja mam 2 rocneho krstneho syna a ten je zive striebro 🙂 ale uzasny je, ja verim ze aj z neho sa na mna trosku nalepilo 🙂 velmi si to zelam..v piatok budem informovat..mozno aj skor 🙂
@rakovcanka hneď by som brala... 🙂 no snáď to vydržím nejak...budem pozorovať ako to dopadne vám a dúfam,teda že sa budem mocť aj s vami tešiť a skákať od radosti 😀 😀 😀
@kykyna888 tak to by bolo super, keby sme vsetky mali 2//
@rakovcanka no a potom by sme mohli založiť aj novú tému:SNAŽILKOVANIE ÚSPEŠNE SKONČENÉ 😀 😎
Ach baby to by bolo super,keby nam to vyslo...a tehulkovali spolu 🙂
Ahojte baby, rada by som sa k Vám pridala. Tiež sa snažíme o bábätko. Začali sme teraz v januári, zatiaľ prvý mesiac nevyšiel, tak uvidíme ako sa zadarí vo februári. Jedno krásne dievčatko už máme, tak by sme k nej radi ešte jedno alebo chlapčeka. Veď to je jedno! Len nech sa podarí a bude zdravé. 😉
@kykyna888 tak to by bola super tema 🙂 a spolocne by sme si radili co a ako..u mna by to bolo prve tehu,takze vsetky rady su vitane 🙂 a co sa tyka snazenia, tak mi od decembra...ale vidim ze sme vsetky velmi nedockave 🙂
@zuzmor002 ahoj, vitaj medzi nami 🙂
@rakovcanka všetko ide akosi ľahšie ak sa má človek s kým podeliť o svoje pocity a hlavne ak vie že im aj niekto iný rozumie ,pretože to tiež prežíva....🙂
@kykyna888 tak v tomto mas uplnu pravdu... ale verim ze ak nie novembrovy termin tak decembrovy urcite 🙂 mne podla ms este vychadza aj oktober...niekedy okolo 27. 10. 🙂
@rakovcanka mne vychádza novembrový teoreticky 😉 azatiaľmsi nepripúšťam to že by nevyšiel 😀 😀 😀 ale aj decembrový by bol fajn,ak už nie nivember 🙂
Ahojte....vitam nove snazilky 🙂 nieco nove?
@kykyna888 no tak to teda ano ... koniec oktobra, novembra,alebo decembra, to je v podstate jedno...len aby to bolo 🙂
@janielik87
@kykyna888 ďakujem 🙂
ahojte snažilky🙂 v podstate my už rok na bábätku pracujeme, ale bocian stále nelieta.. 😢 neviem kde môže byť chyba.. ☹ bojím bojím..
lianka7 ešte sme nikde neboli, dávam stále tomu nádej, že to príde samo..ale keď už teraz to nepôjde, tak pôjdem svojmu doktorovi a uvidíme ..a vy?
myslela som, že to nemôže byť taký problém splodiť bábo, ale asi to nie je také jednoduché..niektoré sa musíme potrápiť ☹

@lianka7 no na mojom prvom som videla len takeho ducha, tak drz palceky aby zajtra alebo az v piatok ak veeelmi zatnem zuby, boli // ... a tebe to moooc prajem, inak tym grafikom velmi nerozumiem ale tusim ho mas dobry 🙂 hlavne nech neklesa