icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

rakovcanka
15. feb 2011

@lianka7 no na mojom prvom som videla len takeho ducha, tak drz palceky aby zajtra alebo az v piatok ak veeelmi zatnem zuby, boli // ... a tebe to moooc prajem, inak tym grafikom velmi nerozumiem ale tusim ho mas dobry 🙂 hlavne nech neklesa

kykyna888
15. feb 2011

@sasena033 jéééj tak blahoželám a gratulujem a teším sa spolu s vami ,snáď to výde aj nám ostatným,že baby 😉

lianka7
15. feb 2011

@rakovcanka Uvidis budu dve,musime verit...v piatok budu same dobre spravy v nasej temicke 😉 Grafikom ja tiez velmi nerozumiem,len viem,ze nemoze klesat,teplotka sa drzi,az na ten jeden den,tak snad bude stasticko stat pri nas 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@lianka7 tak tak...verim ze piatok bude stastny den 🙂

sasena033
15. feb 2011

@rakovcanka je nase slniecko aj kej ked niekedy z anjela na certa z a5 sekund 😀

rakovcanka
15. feb 2011

@sasena033 tak to verim, ja mam 2 rocneho krstneho syna a ten je zive striebro 🙂 ale uzasny je, ja verim ze aj z neho sa na mna trosku nalepilo 🙂 velmi si to zelam..v piatok budem informovat..mozno aj skor 🙂

kykyna888
15. feb 2011

@rakovcanka hneď by som brala... 🙂 no snáď to vydržím nejak...budem pozorovať ako to dopadne vám a dúfam,teda že sa budem mocť aj s vami tešiť a skákať od radosti 😀 😀 😀

rakovcanka
15. feb 2011

@kykyna888 tak to by bolo super, keby sme vsetky mali 2//

kykyna888
15. feb 2011

@rakovcanka no a potom by sme mohli založiť aj novú tému:SNAŽILKOVANIE ÚSPEŠNE SKONČENÉ 😀 😎

lianka7
15. feb 2011

Ach baby to by bolo super,keby nam to vyslo...a tehulkovali spolu 🙂

sasena033
15. feb 2011

@kykyna888 ja uz mam 2 rocneho syna ak si mylslea ze gratulujes ze mame dve//. 😉 to som len spomihala ze mi vyslo est epred mrchou

kykyna888
15. feb 2011

@sasena033 ahaaa 🙂 rozumiem...ale tak aj tak gratulujem k synčekovi 😉 ja mám tiež už jedného 5 ročného živana..

zuzmor002
15. feb 2011

Ahojte baby, rada by som sa k Vám pridala. Tiež sa snažíme o bábätko. Začali sme teraz v januári, zatiaľ prvý mesiac nevyšiel, tak uvidíme ako sa zadarí vo februári. Jedno krásne dievčatko už máme, tak by sme k nej radi ešte jedno alebo chlapčeka. Veď to je jedno! Len nech sa podarí a bude zdravé. 😉

lianka7
15. feb 2011

@zuzmor002 Vitaj medzi nami...my s manzelom uz 8.mesiac...dufam,ze tento sa zadarilo🙂

kykyna888
15. feb 2011

@zuzmor002 ahoooj 🙂 tak to sme na tom rovnako..my tiež snažilkujeme od januára a tiež prvý pokus nič ☹ ale tak treba veriť ,že teraz to výde.... 😉

rakovcanka
15. feb 2011

@kykyna888 tak to by bola super tema 🙂 a spolocne by sme si radili co a ako..u mna by to bolo prve tehu,takze vsetky rady su vitane 🙂 a co sa tyka snazenia, tak mi od decembra...ale vidim ze sme vsetky velmi nedockave 🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@zuzmor002 ahoj, vitaj medzi nami 🙂

kykyna888
15. feb 2011

@rakovcanka všetko ide akosi ľahšie ak sa má človek s kým podeliť o svoje pocity a hlavne ak vie že im aj niekto iný rozumie ,pretože to tiež prežíva....🙂

rakovcanka
15. feb 2011

@kykyna888 tak v tomto mas uplnu pravdu... ale verim ze ak nie novembrovy termin tak decembrovy urcite 🙂 mne podla ms este vychadza aj oktober...niekedy okolo 27. 10. 🙂

slimme
15. feb 2011

@zuzmor002 kykyna888@vitaj zuzmor002, tak sme už tri čo skušajú od januára, držme si palce, aby bol február šťasným mesiacom! len to čakanie hrozné. Mrchu mám dostať až 1.3 -2.3. To budú nervy 😠

kykyna888
15. feb 2011

@rakovcanka mne vychádza novembrový teoreticky 😉 azatiaľmsi nepripúšťam to že by nevyšiel 😀 😀 😀 ale aj decembrový by bol fajn,ak už nie nivember 🙂

solinkarka
15. feb 2011

Ahojte....vitam nove snazilky 🙂 nieco nove?

rakovcanka
15. feb 2011

@kykyna888 no tak to teda ano ... koniec oktobra, novembra,alebo decembra, to je v podstate jedno...len aby to bolo 🙂

kykyna888
15. feb 2011

@slimme tak presne aj ja ju čakám vtedy..teda lepšie povedané nečakám,tak dúfam,že ani nepríde...mršisko jedno 😀 takže mám parťáčku do partie...s dátumom ...

slimme
15. feb 2011

@kykyna888 No super, dúfam, že sa jej nedočkáme! 🙂

betty26
15. feb 2011

@janielik87
@kykyna888 ďakujem 🙂

meduzka35
15. feb 2011

ahojte snažilky🙂 v podstate my už rok na bábätku pracujeme, ale bocian stále nelieta.. 😢 neviem kde môže byť chyba.. ☹ bojím bojím..

lianka7
15. feb 2011

@meduzka35 to je aj nas priprad,boli ste na spg???

meduzka35
15. feb 2011

lianka7 ešte sme nikde neboli, dávam stále tomu nádej, že to príde samo..ale keď už teraz to nepôjde, tak pôjdem svojmu doktorovi a uvidíme ..a vy?

meduzka35
15. feb 2011

myslela som, že to nemôže byť taký problém splodiť bábo, ale asi to nie je také jednoduché..niektoré sa musíme potrápiť ☹