icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lianka7
15. feb 2011

@meduzka35 No my sme to uz riesili cez doktora,teda on nas nasmeroval,ked pocul ako dlho sa snazime a manzel mal vazne zdravotne problemy zhruba pred 10 rokmi.Poslal ho na spermiogram,zajtra budu vysledky.Mne sleduje cyklus,ale ten aj s ovulkou mam ako hodinky...21.2.mam dostat ms,ale priserne ma bolia prsia,podbrusko,krize tak manzel rozhodol,ze v piatok testujeme...takze sa teraz modlim a prosim kusok stastia 🙂

meduzka35
15. feb 2011

lianka7 držím vám palce, aby výsledky dopadli dobre..ako aj manželove, tak aj aby bol testík pozitívny 😵 a daj nám vedieť. ja mám mat teraz cez víkend plodné dni, tak zas budem čakať, ako nám to dopadne 😕 len to čakanie je hroznéééé...

obedwix
15. feb 2011

ahojte pripajam sa k vam...snažime sa od decembra a mrchu nečakam 28.2. dufam že sa zadarí 🙂

sasena033
15. feb 2011

@kykyna888 no tak ten tvoj uz je chlapcisko veliky 😉

kykyna888
15. feb 2011

@lianka7 aj ja držíím silno palčeky...silno silno 😝

kykyna888
15. feb 2011

@meduzka35 ja tiežnneznášam to čakanie ,..je nekonečnééé a hrozne únavnééé...tie dni by som najradšej zrýchlene pretočila 😉

jafnka
15. feb 2011

juj, čítam, že niektoré idete už pomaly testovať, držím palce. ja ešte len čakám na ovulku

denis006
15. feb 2011

@jafnka no mne len dnes začal nový cyklus. Takmer som včera tehu test zhypnotizovla.,, 😠

denis006
15. feb 2011

@slimme ahojte, pridávam sa k vám...tiež skúšame od januára....no dnes dorazila MS. A opäť sme na začiatku... 😢

lianka7
15. feb 2011

@meduzka35
@kykyna888 Dakujem vam babulky,urcite dam vediet co a ako 🙂
@denis006 Poznam to sklamanie..nic to,dalsi mesiac je vas 😎
@jafnka a ty nas budes nasledovat s testikmi 😉

denis006
15. feb 2011

@lianka7 vďaka za podporu, rada by som rodila ešte v tomto roku.

slimme
15. feb 2011

@denis006 škoda 😢 , tak nech rýchlo skončí a hor sa do snaženia!

melpomene
15. feb 2011

ahojte kocky planovacky...chcem sa spytat ci jete aj nejake vitaminy...myslim tym kyselinu listovu + calibrum alebo femibion a tak ...my by sme chceli zacat so snazenim niekedy okolo maja, juna....pri prvom som ziadne vit. pred otehotnenim nebrala...ale trvalo to pre mna dost dlho kym sa zadarilo...teraz sa mi uz tak dlho cakat nechce 😠 ...hmm co poviete, poradite? 😉

jafnka
15. feb 2011

@lianka7 dúfam. ja som si ešte žiadny test nerobila. v januári keď som bola 34DC a mrcha nikde tak som si povedala, že na ďalší deň si kúpim test, ale už som nestihla lebo došla mrcha. ja som si to tak predstavovala, že v jednom roku svadba a v ďalšom roku bábo 🙂 uvidíme

jafnka
15. feb 2011

@melpomene ahoj. ja papám calibrum, ale baby hovorili, že vraj femibion je lepší

melpomene
15. feb 2011

@jafnka ahoj. ja som tiez pocula ze femibion je lepsi...nevies nahodou v com?

jutu07
15. feb 2011

@jafnka já taky ještě čekám na ovulku asi zítra,ale pojistím to už dnes.
Nevíte náhodou jak je to s tou teplotou? Měřím si BT včera jsem měla 36.8 a dnes už 37 a podle ovu testu to bude až tak zítra. Ta druhá čárka ne už skoro tak tmavá jak první.

raza
15. feb 2011

@jutu07 ahoj, pamätám si, že keď som ja mala ovu test, písali tam, že druhá čiarka má byť rovnaká alebo skoro rovnaká. takže ak je skoro rovnaká, tak 😉

raza
15. feb 2011

@melpomene ahoj, aj ja papám femibion

raza
15. feb 2011

no, už ,,len" 10 dní a ATB dobraté... 😖

jutu07
15. feb 2011

@raza no včera byla slabá a dnes je silnější, takže ovu test zkusím ještě zítra a jsem teda zvědavá. Jinak dnes mě už pěkně píchalo v podbříšku. Já jím babyplan a kyselinu listovou. Neboj těch 10 dní uteče jak voda, hlavně, že budeš zdravá. 😉

melpomene
15. feb 2011

@raza a nevies v com je lepsi od tych inych preparatov...no asi si ho kupim aj ja...aj ked ja som na tie vitaminy taky nie moc dobry jedak...nejem to pravidelne...aj maleho ked som cakala tak som ich nejedla poctivo...a zdravi sme 🙂

zuzmor002
15. feb 2011

Jé kykyna888, my toho máme spoločného trochu viac, obe máme 5- ročné deti, obe sme začali v januári a tiež "nečakám" mršku 1.3., tak dúfam že by nám to mohlo vyjsť!
@melpomene Ja beriem Acidofolan - to je vlastne kyselina listová a železo
@jutu07 Neviem ako je to s ovu testami, ale keď ti stúpne BT asi o 0,3 °C oproti predchádzajúcej, tak prebehla ovulácia. Ja mávam pred ovuláciou tak 36,6 a potom mi stúpne na 36,9°C.

erika3011
15. feb 2011

@rakovcanka jej tak to sme na tom skoro podobne, teda vedieš o den 😀 😀 ...nasilu to ozaj nejde, neboj príde to raz určite sa zadarí 😉 uff ale keby mi už meškalo tolko dni a nič z toho to by ma riadne vytočilo 😠
@lianka7 mne ak to nepríde tak sa testnem v nedelu 😉

raza
15. feb 2011

@melpomene no, ešte než sme sa začali snažiť, pýtala som si niečo v lekárni, niečo za rozumnú cenu a dali mi calibrum (5 euro). no a tak pred mesiacom som sa ženskej pýtala, či to stačí a ona povedala, že je to na mne, ale že ona by mi odporučila radšej femibion, že obsahuje toho viac, už si nepamätám, a že calibrum síce obsahuje kys. listovú, no mnoho žien ju nedokáže spracovať a vo femibione je kys listová (neviem ako spracovaná, neprídem teraz na to slovo 😅 ) takže ju určite dokážeš spracovať. a ešte lepšie chráni pred potratom, čo je pre mňa dosť dôležitý fakt. povedala mi toho viac, ale ja si to už nepamätám. Nemyslím si, že by mi to chcela len nanútiť, lebo máme v pohode vzťah, snaží sa mi pomôcť, tak som si ho kúpila a teraz papkám ten 😉

zuzmor002
15. feb 2011

A ozaj baby, ďakujem Vám za privítanie! 😉 😉 😉

alenka_ela
15. feb 2011

@raza no ja ta nechcem zarmutit, ale ja mam gynekologa svojho uja a femibion letaky a bilbordy mu zdobia cakaren 🙂) no ale mne ho neodporucil, vraj ho mam prestat jest a kupit si brokolicu a salat, usmial sa a skoncil debatu, teraz mam doma nacate balenie a prestala som to jest. No bohuzial nepovedal preco...

janielik87
15. feb 2011

@melpomene ahoj 🙂 my pravdepodobne tiez zaciname snazenie v maji a ja papam kyselinu lisovu samostatnu, nebola ani extremne predrazena 🙂 tak uvidime. Ale aj ja som citala ieco o tom, ze ak ju nepapas nejako s dacim inym, tak ti ju telo nemusi prijat. Ktovie...

lianka7
16. feb 2011

Dobre ranko kočky,dnes teplotka opat 37,0. Ja nepapam ziadne vitaminky v podobe tabliet,zatial.Jem veeeela zeleninky,ovocie,odstavujem si ho.Teraz som na ananase,vraj pomaha pri uhniezdeni🙂Ale spytam sa aj na ine vitaminky,ked dnes pojdem za dokym🙂

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 budem sa modlit aby nam neprisla...🙂