2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
já tedy taky jím kyselinu listovou samostatně. on Pharma Nord je dobrá a drahá ani nebyla...
@janielik87 neviem ci tato kyselina, ale väcsinou sa vsetko viaze na tuky, t.j. po tabletke si treba dat za lyzicku napr. tekvicoveho oleja, neviem na co ine by sa este mohla viazat. Vsetky tabletky sa viazu na tuky...
@erika3011 no ja som uz bola presvedcena o tom, ze som tehu, a potom vecer pred plesom, prisla mrcha...tak som nadavala dvojnasobne, ze ked uz meskala, tak mohla prist aspon po plese...takze asi tak..ale verim ze sa nam skoro zadari..
ahojte kočky mááám dotaz......bola som dnes so svojím synátorom u lekárky pretože sa vyhádzal po celom tele..má akési pupienky,tak sme šli a lekárka sa vyjadrila že nevie či ide o kiahne alebo len nejakú alergickú reakciu...takže máme prísť o týždeň...predpísala námtekutý púder na potieranie....ale bojím sa toho že ak by som bola predsa len tehotná,čo zatiaľ ešte neviem,že by to mohlo uškodiť plodu...lekárka mi povedala že aksom sama prekonala kiahne tak by to neml byť problém...ale aj tak mám strach...neviete o tom niečo??? 😨
@lianka7 potom daj vediet ako dopadlo testovanie, ja tiez budem robit v piatok ...
@rakovcanka 😠 to by ma paradne naštvalo... tak ale žial prirode nerozkážeme ☹ ..mne sa aj dnes teplota drží na 37, žiadny pokles, ani zvýšenie.. ale aj toto meranie je na nervy, každé ráno teraz trpnem aby mi teplota neklesla 😒
Ahojky, koukám že je nás tu poměrně hodně co potvůrku čekáme 1.3. 🙂 Já jsem hrozně nedočkavá ,ale jelikož tenhle měsíc vůbec nevím kdy jsem měla ovulku (pouze tuším) tak ani nevím jestli sme to vychytali. Zmátly mě všechny možný kalkulačky na netu , kde bylo jednou takový datum a na druhých stránkách to datum bylo zase jiný. Tak a teď babo raď 🙂 Takže já se orientovala pouze podle hlenu, kterej ale byl úplně jindy než podle těch kalendářů.... Takže jestli jsme ti vychytali nebo ne, to zjistím až na konci měsíce. Škoda, že je to tak daleko.... 😒
@alenka_ela 🙂 ano, myslim, ze takto to je 🙂 ale tak treba to papat pri jedle, tak asi prirodzene sa nejake tuky tam vyskytnu 🙂
@erika3011 no tak drzim palce aby neklesla...a ano je to poriadne na nervy,ale priroda robi stale po svojom... 😠
@erika3011 O siedmej vecer ideme do nemocky za dokym pre mm vysledky spermiogramu...cely den som uz nervozna z toho co nam povie...a dohodnem sa s nim aj co dalej 😉 Dnes som 8DPO,len uvazujem ci 10DPO nie je skoro na testovanie...co myslite?Ak by som bola tehu ukazalo by uz nieco,ked ms mam dostat v pondelok?
@erika3011 dobre 😀 dáme v sobotu,ja budem 26DC.Musím aj mm preladiť na sobotu 🙂 ved to uz nie je vela,ved sa uz len 3 krat vyspime a je sobota 😎 a dufam,ze si obe najdeme // 😉
Mas nejake priznaky?Mna priserne bolia prsia a krize,vecer ma vzdy boli v podbrusku a dnes som bola tak priserne hladna,az ma hlava rozbolela-taky vlci hlad som este nezazila...
drzim VAm babenky palceky nech si najdete // 🙂
@lianka7 mna boleli prsia,kríže aj podbruško hlavne večer pichalo..ale už dva dni mi nič neni..iba prsia citim ked si večer dám dole podprdu 😝 tak fakt neviem 😒 ale pred ms zvyknem byť do tváre hrozne opuchnuta kedže mi telo zadržiava vtedy vodu a teraz taka nie som.. a ešte sa mi tá teplotka krásne drží hore dúfam len že neklesne 😒
@lianka7
@erika3011
@rakovcanka takze vsetky naraz budete tehotne ,dufam to by bolo super
@sasena033 no keby to tak chcela byt pravda... 🙂
@sasena033 ale zacinaju sa mi vyhadzovat take male vyrazky ako pred mrchou...tak neviem...bojim bojim..nechcem mrchu
@rakovcanka to aj mne,ale to je hormonalna zmena...a moze to byt z tehu.Kym su teplotky hore,stale mame nadej 😉
@lianka7 a ake maju byt rano teplotky, lebo ja som si nezacala merat, tak aka by mala byt cca teplotka?
Tazko povedat,to sa porovnaju s tym ovulkovymi,teda musia byt vyssie...vacsinou v tehu sa pohybuju od 36,8-37,2 a musia sa drzat takto stale...ale je individualne...
@erika3011
@lianka7
@rakovcanka
Baby, držím Vám palčeky, nech je to tak ako si prajete....

@melpomene kukni si toto, tam máš rozpísané, čo obsahujú http://www.docsimon.sk/tovar/femibion-800-kysel...
femibiom toho obsahuje viac, ale nemôžu ho brať všetky ženy lebo obsahuje jód