2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lianka7 dakujem, aspon priblizne...mozno si rano pomeriam a potom zacnem pravidelne kontrolovat, a ked to spravne chapem, tak ked mam ovulku tak by mali byt vyssie ako pred ovulkou?
@rakovcanka mne akurát skončila mrcha, takže na začiatku... Keď mi lekári povedali, že konečne môžeme začať, tak môj manžel ochorel a bol na antibiotikách, od neho som to chytila ja... Potom keď sme už mohli odišiel pracovne na 3 dni preč a keď sa vrátil, prišla mrcha, tak to je také zvrátené osudom, by som povedala :o))) Dúfam, že už nám do toho nič nepriaznivé nevlezie a budeme sa snažilkovať :o)))Možno už aj od dnešného večera.
@veronika002 tak to vam drzim palceky 🙂 ... verim, ze vsetko bude dobre a snazilkovanie vyjde..
rakovcanka no v to dúfam aj ja... len sa neviem vyznať v tých prepočtoch, kedy je ovu.... na nete ti každá stránka vypočíta inak... v podstate tak, že približne sa to zhoduje, ale neviem kedy je ten najvhodnejší cas.. Myslíš si, že ovu testy sú spoľahlivé....
@rakovcanka no v to dúfam aj ja... len sa neviem vyznať v tých prepočtoch, kedy je ovu.... na nete ti každá stránka vypočíta inak... v podstate tak, že približne sa to zhoduje, ale neviem kedy je ten najvhodnejší cas.. Myslíš si, že ovu testy sú spoľahlivé....
@veronika002 no ano..kazda stranka ukazuje inak, a co sa tyka ovu testov, tak som si nerobila este, zatial sa snazime prirodzene, ale je to tazke...no a co sa tyka vypoctu ovu tak priblizne polovica cyklu u mna je to 14 alebo 15 dni, kedy ako, a teda ovu mam cca 12 - 17 den cyklu...teda od posledneho dna ms...a toho sa drzim 🙂 uvidime ako sa podari, moj manzel tiez mal akurat pred plodnymi dnami zapal pluc a bral antibiotika,a sice sme sa potom snazili cez plodne dni, ale len trosku tak uvidime ci sa zadarilo..
@veronika002 no ano..kazda stranka ukazuje inak, a co sa tyka ovu testov, tak som si nerobila este, zatial sa snazime prirodzene, ale je to tazke...no a co sa tyka vypoctu ovu tak priblizne polovica cyklu u mna je to 14 alebo 15 dni, kedy ako, a teda ovu mam cca 12 - 17 den cyklu...teda od posledneho dna ms...a toho sa drzim 🙂 uvidime ako sa podari, moj manzel tiez mal akurat pred plodnymi dnami zapal pluc a bral antibiotika,a sice sme sa potom snazili cez plodne dni, ale len trosku tak uvidime ci sa zadarilo..
@rakovcanka no tak to ti nezávidím, toho chorého manžela - myslím... asi by som si ublížila, lebo môj je taká citlivka :o))) neviem, nerozumiem, 12-17 den od posledneho dna mrchy??? No ale to sa ovu odohrava len v jeden den??? Lebo na nete na jednej stranke ti ukazuje kedy mas nasilnejsiu ovu... tak tomu trosku nerozumiem....
@veronika002 no ovulacia je vlastne uvolnenie vajicka z vajickovodu, ktore putuje vajickovodom az do maternice, pocas celeho toho procesu moze byt oplodnene.. najvacsia pravdepodobnest otehotniet je den pred a v den ovulacie, vacsinou je ovulacia na 14 den cyklu, to znamena ze ak si mala mrchu 1.1 tak ovu by mala zacat cca 15.1 a k tomu plus minus dva dni, aspon tak mi to bolo vysvetlene..ale tento vypocet je mozne len v pripade ze mas pravidelny cyklus, inak je to rozne..
aaa najlepsie je snazit sa skoro vzdy, hlavne ked je chut, vtedy je sanca najvacsia 🙂
@rakovcanka no presne aj ja máám taký názor že skúúšať čo najčastejšie...a o tej chuti je to ako s jedlo...S JEDLOM RASTIE CHUŤ 😀 😀 😀
ahojte. myslim si ze ani prilisna snaha nie je moc dobra. my sme sa snazili 2,5 roka a nic. tak sme sa s tym uz pomaly aj zmierili. a sup ani som nevedela a bola som v 8 tyzdni. a to vtedy ked sme to najmenej cakali. takze ked sme sa na to tak nesustredili ale robili to pre potesenie tak to vyslo. ale samozrejme to je len o mojom nazore. 😉
@kykyna888 preeesne tak, to mas pravdu 🙂 co najcastejsie a hlavne si to poriadne uzit, sem tam trosku vzrusujuce miesto, niekedy romantika a ono to pojde 🙂
@kykyna888 je to prirodzena vec, a preto to nejde na silu .. takze ak sa snazit tak nie s myslienkou plodit, ale s myslienkou na toho druheho, ktoreho nadovsetko milujeme a chceme s nim byt ako jedna osoba..aspon ja takto vnimam svojho manzela.. 🙂 tak uz len trosku toho stastia a verim ze sa podari..
no...ženy.. na začiatok musím podotknúť, že pred tým ma to ani nenapadlo!!!! ale včera či predvčerom ste si tu písali o kočíkoch a tak a ja som to nevydržala a už som brázdila a hľadala a ňúrila..... 😀 😀 tak, dalo by sa vybrať, len to nechcem moc pozerať..
Ahoj holky, no já už jsem taky sledovala kočárky a mám nějaké obrázky uložené v pc a když někde vidím někoho s kočárkem, tak jsem dívám právě na kočárek jaké má kola a tak no už mi z toho asi hrabe. Jinak oblečky bych taky nejraději nakupovala, ale držím se. Sice mám doma jednu krabici ve které mám nějaké bačkůrky, deku a hračky pro mimi, které se mi moc líbily a neodolala jsem. Dokonce mám pro budoucí mimi medvídka usínačka 😀
ahojte. tak sa k vam pripajam. my cakame na 22.02. mal by prebehnut KET.drzim vam vsetkym palce
@erika3011 a všetky ktore ste mi drzali prsteky...dopadli sme tak nijako...mm spermie maju problem s prenikom ku vajicku...vraj je moznost prirodzene otehotniet,ale sanca je len minimalna. Dohodli sme sa s lekarom ze ak do maja nic,ideme na umele oplodnenie-toť vsio 😒 Babulky,ja som sa rozhodla,ze v sobotu budu // a hotovo!
@erika3011 Dakujem...a dufam,ze vsetky co ukazuju // 😉 Ja som radsej este nekupovala,aby ma nepokusal diablik 🙂 Trosku ma doky vysledkami schladil,ale drzim sa statocne...bala som sa,aby bol vobec mm plodny po jeho zdravot.stave. Vela robi psychika a opat naladujem na veselu strunu.Ved tolko babetiek okolo nas prenasali mamickam na kojenie-hadam sa nalepilo 🙂
@sasena033 kolky si DC? ty kedy testuješ? prepač ak si to tu písala ale ja čítam len príspevky ktoré sú mi adresovane, lebo pri malej inak nestiham 😅
@veronika002 dakujeme si zlataaaaa 😉

@veronika002 dakujeme 🙂 a ty si na tom ako so snazenim?