icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

rakovcanka
16. feb 2011

@veronika002 dakujeme 🙂 a ty si na tom ako so snazenim?

rakovcanka
16. feb 2011

@lianka7 dakujem, aspon priblizne...mozno si rano pomeriam a potom zacnem pravidelne kontrolovat, a ked to spravne chapem, tak ked mam ovulku tak by mali byt vyssie ako pred ovulkou?

veronika002
16. feb 2011

@rakovcanka mne akurát skončila mrcha, takže na začiatku... Keď mi lekári povedali, že konečne môžeme začať, tak môj manžel ochorel a bol na antibiotikách, od neho som to chytila ja... Potom keď sme už mohli odišiel pracovne na 3 dni preč a keď sa vrátil, prišla mrcha, tak to je také zvrátené osudom, by som povedala :o))) Dúfam, že už nám do toho nič nepriaznivé nevlezie a budeme sa snažilkovať :o)))Možno už aj od dnešného večera.

rakovcanka
16. feb 2011

@veronika002 tak to vam drzim palceky 🙂 ... verim, ze vsetko bude dobre a snazilkovanie vyjde..

veronika002
16. feb 2011

rakovcanka no v to dúfam aj ja... len sa neviem vyznať v tých prepočtoch, kedy je ovu.... na nete ti každá stránka vypočíta inak... v podstate tak, že približne sa to zhoduje, ale neviem kedy je ten najvhodnejší cas.. Myslíš si, že ovu testy sú spoľahlivé....

veronika002
16. feb 2011

@rakovcanka no v to dúfam aj ja... len sa neviem vyznať v tých prepočtoch, kedy je ovu.... na nete ti každá stránka vypočíta inak... v podstate tak, že približne sa to zhoduje, ale neviem kedy je ten najvhodnejší cas.. Myslíš si, že ovu testy sú spoľahlivé....

rakovcanka
16. feb 2011

@veronika002 no ano..kazda stranka ukazuje inak, a co sa tyka ovu testov, tak som si nerobila este, zatial sa snazime prirodzene, ale je to tazke...no a co sa tyka vypoctu ovu tak priblizne polovica cyklu u mna je to 14 alebo 15 dni, kedy ako, a teda ovu mam cca 12 - 17 den cyklu...teda od posledneho dna ms...a toho sa drzim 🙂 uvidime ako sa podari, moj manzel tiez mal akurat pred plodnymi dnami zapal pluc a bral antibiotika,a sice sme sa potom snazili cez plodne dni, ale len trosku tak uvidime ci sa zadarilo..

rakovcanka
16. feb 2011

@veronika002 no ano..kazda stranka ukazuje inak, a co sa tyka ovu testov, tak som si nerobila este, zatial sa snazime prirodzene, ale je to tazke...no a co sa tyka vypoctu ovu tak priblizne polovica cyklu u mna je to 14 alebo 15 dni, kedy ako, a teda ovu mam cca 12 - 17 den cyklu...teda od posledneho dna ms...a toho sa drzim 🙂 uvidime ako sa podari, moj manzel tiez mal akurat pred plodnymi dnami zapal pluc a bral antibiotika,a sice sme sa potom snazili cez plodne dni, ale len trosku tak uvidime ci sa zadarilo..

veronika002
16. feb 2011

@rakovcanka no tak to ti nezávidím, toho chorého manžela - myslím... asi by som si ublížila, lebo môj je taká citlivka :o))) neviem, nerozumiem, 12-17 den od posledneho dna mrchy??? No ale to sa ovu odohrava len v jeden den??? Lebo na nete na jednej stranke ti ukazuje kedy mas nasilnejsiu ovu... tak tomu trosku nerozumiem....

rakovcanka
16. feb 2011

@veronika002 no ovulacia je vlastne uvolnenie vajicka z vajickovodu, ktore putuje vajickovodom az do maternice, pocas celeho toho procesu moze byt oplodnene.. najvacsia pravdepodobnest otehotniet je den pred a v den ovulacie, vacsinou je ovulacia na 14 den cyklu, to znamena ze ak si mala mrchu 1.1 tak ovu by mala zacat cca 15.1 a k tomu plus minus dva dni, aspon tak mi to bolo vysvetlene..ale tento vypocet je mozne len v pripade ze mas pravidelny cyklus, inak je to rozne..
aaa najlepsie je snazit sa skoro vzdy, hlavne ked je chut, vtedy je sanca najvacsia 🙂

kykyna888
16. feb 2011

@rakovcanka no presne aj ja máám taký názor že skúúšať čo najčastejšie...a o tej chuti je to ako s jedlo...S JEDLOM RASTIE CHUŤ 😀 😀 😀

kykyna888
16. feb 2011

@dandiela SOM RADA ŽE NA TO ČAKANIE NIE SOM SAMA A ŽE SME VIACERÉ...LEPŠIE SA TO ZNÁŠA AK JE PODPORA,ŽE? 🙂

raza
16. feb 2011

@kykyna888 😉

lucyka1
16. feb 2011

ahojte. myslim si ze ani prilisna snaha nie je moc dobra. my sme sa snazili 2,5 roka a nic. tak sme sa s tym uz pomaly aj zmierili. a sup ani som nevedela a bola som v 8 tyzdni. a to vtedy ked sme to najmenej cakali. takze ked sme sa na to tak nesustredili ale robili to pre potesenie tak to vyslo. ale samozrejme to je len o mojom nazore. 😉

kykyna888
16. feb 2011

@lucyka1 no aj ja som veľa krát počula o tom ,že sa to ppdarilo až ak sa na to prestali sústreďovať ...je tozvláštne....že o bábatko sa treba snažiť niekedy až tak dlho...pretože mi to príde ako taká prirodzená vec 😒

rakovcanka
16. feb 2011

@kykyna888 preeesne tak, to mas pravdu 🙂 co najcastejsie a hlavne si to poriadne uzit, sem tam trosku vzrusujuce miesto, niekedy romantika a ono to pojde 🙂

rakovcanka
16. feb 2011

@kykyna888 je to prirodzena vec, a preto to nejde na silu .. takze ak sa snazit tak nie s myslienkou plodit, ale s myslienkou na toho druheho, ktoreho nadovsetko milujeme a chceme s nim byt ako jedna osoba..aspon ja takto vnimam svojho manzela.. 🙂 tak uz len trosku toho stastia a verim ze sa podari..

lucyka1
16. feb 2011

@kykyna888 to ano, ale napr. toto druhe tehotenstvo ked sme planovali sa nam podarilo hned na prvy krat. co som sa velmi cudovala kedze pri prvom snazeni sme mali take depky.

raza
16. feb 2011

no...ženy.. na začiatok musím podotknúť, že pred tým ma to ani nenapadlo!!!! ale včera či predvčerom ste si tu písali o kočíkoch a tak a ja som to nevydržala a už som brázdila a hľadala a ňúrila..... 😀 😀 tak, dalo by sa vybrať, len to nechcem moc pozerať..

jutu07
16. feb 2011

Ahoj holky, no já už jsem taky sledovala kočárky a mám nějaké obrázky uložené v pc a když někde vidím někoho s kočárkem, tak jsem dívám právě na kočárek jaké má kola a tak no už mi z toho asi hrabe. Jinak oblečky bych taky nejraději nakupovala, ale držím se. Sice mám doma jednu krabici ve které mám nějaké bačkůrky, deku a hračky pro mimi, které se mi moc líbily a neodolala jsem. Dokonce mám pro budoucí mimi medvídka usínačka 😀

jutu07
16. feb 2011

@raza asi mi ta ovulka opravdu proběhla už včera dnes už test neukázal téměř žádnou čárku.

jutu07
16. feb 2011

@lianka7
@erika3011 držím pěstičky, aby se vám na sobotních testech ukázaly //. Někdo to tady musí začít 😉

ondre
16. feb 2011

ahojte. tak sa k vam pripajam. my cakame na 22.02. mal by prebehnut KET.drzim vam vsetkym palce

kykyna888
16. feb 2011

@lucyka1 waaaw tak to je super že to šlo bez námahy...my zase opačne..pri prvom sme ani nevedeli ako...a teraz ..no uvidíme ako to bude,či sa zadarí alebo nie..ešte len teraz druhý mesiac..takže uvidíme 😉

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 a všetky ktore ste mi drzali prsteky...dopadli sme tak nijako...mm spermie maju problem s prenikom ku vajicku...vraj je moznost prirodzene otehotniet,ale sanca je len minimalna. Dohodli sme sa s lekarom ze ak do maja nic,ideme na umele oplodnenie-toť vsio 😒 Babulky,ja som sa rozhodla,ze v sobotu budu // a hotovo!

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 presne tak!!! hlávku hore, už možno aj si tehu ved teplotky sú krásne 😉 nezabudni v sobotu testujeme, ja som sa už vyzbrojila testami, v lekarni si určite mysleli o mne svoje, ked som kupila tri kusi 😀

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 Dakujem...a dufam,ze vsetky co ukazuju // 😉 Ja som radsej este nekupovala,aby ma nepokusal diablik 🙂 Trosku ma doky vysledkami schladil,ale drzim sa statocne...bala som sa,aby bol vobec mm plodny po jeho zdravot.stave. Vela robi psychika a opat naladujem na veselu strunu.Ved tolko babetiek okolo nas prenasali mamickam na kojenie-hadam sa nalepilo 🙂

kykyna888
16. feb 2011

@lianka7 tak ja silno silno držím palčeky nech tam sú // 😉

lianka7
16. feb 2011

@kykyna888 Dakujem,zlata si...kiezby sa nam to vsetkym tuziacim podarilo 😉

erika3011
16. feb 2011

@sasena033 kolky si DC? ty kedy testuješ? prepač ak si to tu písala ale ja čítam len príspevky ktoré sú mi adresovane, lebo pri malej inak nestiham 😅
@veronika002 dakujeme si zlataaaaa 😉

kykyna888
16. feb 2011

@lianka7 och kiežby...to by bolo radosti