2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jutu07 juj dakujeme, snád sa podarííííí 😀
@lianka7
@lianka7 juuuj to muselo byť skvéle vidieť novorodeniatka 🙂 prajem ti aby sa vám už aj teraz zadarilo, aspon by si sa netrapila s tym čo ti doktor povedal ale by si mu mohla capnúť o nos tehu testik že aha! 😀 😀 😀 ... ja som si dnes kupila tri kusy, jedno bolo 2 v 1 rapiclear 10 a jeden ten digitalny clear blue ale s tym budem testovať iba na overenie ak mi taky obyčajnejši vyjde na // lebo je dosť drahy 😠 ... inak my sme dnes ešte stale strhavali tie tapety a na večer sa mi dostavili silne mrchovske bolesti v brušku a aj kríže, mali sme popri pracičke aj snahu pomimo s tien - v posteli 😀 tak kto vie či aj to nejako nehra do kariet.. ak mi zajtra klesne teplota a stale budem mať tieto bolesti budem jasná.... 😒
@erika3011 😀 😀 😀 Juuuj moja,si ma pobavila...ty si taka maska na testiky ako ja-lekarne na nas zarabaju.Ja ked idem nakupovat tak nie jeden 😀 Ukaze mi jeden a ostatne odklada-a ja ze,neodkladajte,beriem vsetky 3 popr.4 😀 A mam doma aj ten digitalny a caka tiez az na iste //.Tak dufam,ze ta vasa snaha pomimo stien za nieco stala... 😝
@lianka7 😀 😀 😀 tak v tomto sme ozaj rovnake, aj táto už ked som jej povedala že beriem ten digitalny tak ostatne začala odkladať a ja že počkajte ešte som neskončila a ona do smiechu spolu so mnou 😀 😀 😀 neboj snad sa nam vydarí, ja v to velmi dúfam... i ked ma odradzajú teraz tie bolesti, už ako sa mi bliži termin ms tak trošku z toho depkujem 😅
No my by sme mali až 6 ročný!
@sasena033 chápem ťa, moja je tiež šidlo, je velmi neposedná a furt volačo vymýšla..ale asi ako všetky deti 😅 a čo sa jedenia týka tak ju musim zakaždym nahanať 😀 , v posteli spíme pravidelne traja, tak s bruškom sa neviem ako pomestime... ale aj tak chceme druhe a velmi ja mam šťastie aj v tom že mam velmi dobru mamku ktora mi aj teraz malú hocikedy postraži ked treba dokonca aj buduca svokra sa na detičky teší 😀
My sme tiež dlho spali v posteli traja, až keď mala malá 4 roky, presťahovali sme sa do domčeka, malej sme spravili izbičku, kúpili posteľ a pomaly si zvykla, síce zaspávam pri nej, ale aspoň mi potom všetko v posteli porozpráva čo zažila, takže sa vždy teším! 🙂
@jafnka Rebeka je pekne meno,bodaj by vysli // 🙂 Ti nasi chlapci-hotove vestice Teodory 🙂
@erika3011 Ja chodim cikat vela,lebo stale mi kupuje ananasove dzusiky,kvoli uhniezdeniu a uz sa mi nesmeje,len zahlasi ZASE???? 😀 Neboj teplotka neklesne,lebo si tehu-chodis vela cikat....aj to je znamenie 😉 mne sa aj tak vzdy drzi az do dna mrchy...
@zuzmor002 DAKUJEMEEEEE! 😎
@zuzmor002 ja malú tiež nenútim na postielku, v noci sa mi tam budila s plačom aj 5 krat potom som si povedala dosť a hajala s nami, odvtedy prespí celu noc 😵 a je spokojnosť zo všetkych strán 😀
@lianka7 tak ale toho sa bojim aj ja že mi v den mrchy klesne, teraz si to meriam len prvy mesiac tak neviem ako sa mi telo zachová..no ale vela praveže nepijem tak by to mohlo byť tym... alebo budem prechladnutá 😒 ..no potešilo by ma keby to moje "prechladnutie" trvalo 9 mesiacov 😀
@jafnka 😀 😀 žeby? alebo 1 mesiac 😉
poriadne kýchaj,kým sa dokýchaš ku mne,máš čo robiť 😀 😀 😀
@lianka7 inak čitam si ten letačik k tomu digitalnemu testu, ono to má citlivost len 25mui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a aká reklama na to nech si tie testy strčí vynálezca do zadku, nehorazne peniaze za ne nazbieral istotne, ja osobne som čakala väčšiu citlivosť, určite desiatkovu.. 😒
@lianka7 inak čitam si ten letačik k tomu digitalnemu testu, ono to má citlivost len 25mui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a aká reklama na to nech si tie testy strčí vynálezca do zadku, nehorazne peniaze za ne nazbieral istotne, ja osobne som čakala väčšiu citlivosť, určite desiatkovu..

@erika3011 tak to sa chapeme ja tu tiez len tak odbieham popri maloma a vareni a tak..my sa este nesnazime az okolo leta 😉 chcem tak min 3 rocny rozdiel a chcela by som majovciatko uvidime ci sa podari 😉