icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sasena033
16. feb 2011

@erika3011 tak to sa chapeme ja tu tiez len tak odbieham popri maloma a vareni a tak..my sa este nesnazime az okolo leta 😉 chcem tak min 3 rocny rozdiel a chcela by som majovciatko uvidime ci sa podari 😉

erika3011
16. feb 2011

@jutu07 juj dakujeme, snád sa podarííííí 😀
@lianka7
@lianka7 juuuj to muselo byť skvéle vidieť novorodeniatka 🙂 prajem ti aby sa vám už aj teraz zadarilo, aspon by si sa netrapila s tym čo ti doktor povedal ale by si mu mohla capnúť o nos tehu testik že aha! 😀 😀 😀 ... ja som si dnes kupila tri kusy, jedno bolo 2 v 1 rapiclear 10 a jeden ten digitalny clear blue ale s tym budem testovať iba na overenie ak mi taky obyčajnejši vyjde na // lebo je dosť drahy 😠 ... inak my sme dnes ešte stale strhavali tie tapety a na večer sa mi dostavili silne mrchovske bolesti v brušku a aj kríže, mali sme popri pracičke aj snahu pomimo s tien - v posteli 😀 tak kto vie či aj to nejako nehra do kariet.. ak mi zajtra klesne teplota a stale budem mať tieto bolesti budem jasná.... 😒

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 😀 😀 😀 Juuuj moja,si ma pobavila...ty si taka maska na testiky ako ja-lekarne na nas zarabaju.Ja ked idem nakupovat tak nie jeden 😀 Ukaze mi jeden a ostatne odklada-a ja ze,neodkladajte,beriem vsetky 3 popr.4 😀 A mam doma aj ten digitalny a caka tiez az na iste //.Tak dufam,ze ta vasa snaha pomimo stien za nieco stala... 😝

erika3011
16. feb 2011

@sasena033 jeeej moja malá je májová 😵 konkretne 2.5 😀 bála som sa že bude na sviatok práce 😅 tak prajem ti nech sa zadarí ked sa budete snažiť, trojročny rozdiel si myslim že je idealny, ak sa nam zadarí tak bude tak dva a pol rozdiel

jafnka
16. feb 2011

@lianka7 neboj určite budú v sobotu // už len preto aby vyvrátili doktorove výsledky; silno držím palčeky

lianka7
16. feb 2011

@jafnka pri tej energii,ktoru mi davate uz musia byt...DAKUJEM vam!!!V sobotu len s pozitivnymi spravickami.

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 😀 😀 😀 tak v tomto sme ozaj rovnake, aj táto už ked som jej povedala že beriem ten digitalny tak ostatne začala odkladať a ja že počkajte ešte som neskončila a ona do smiechu spolu so mnou 😀 😀 😀 neboj snad sa nam vydarí, ja v to velmi dúfam... i ked ma odradzajú teraz tie bolesti, už ako sa mi bliži termin ms tak trošku z toho depkujem 😅

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 ako keby som seba videla v lekarni 😀 A kedy mas termin ms?Mozno sa maternica zvacsuje,lebo babo sa uz uhniezdilo 😉

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 uff sama neviem pred branim HAK mi chodilo aj na 32 DC ale po dobrati mi v januari prišlo na 27DC.. a teraz by to na 27 DC vyšlo na sobotu... och bodaj by si mala pravdu..ale ak mi zajtra teplota klesne tak tie bolesti budú jasnou predzvesťou ms 😒

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 ale dnes sa mi drahy smial, že furt len cikať beham a ja som si to ani neuvedomila...a fakt, za den aj 6 krat čo ja inak iba 3 😀 😀

jafnka
16. feb 2011

@erika3011 @lianka7 juj baby, mne mm včera po snažilkovaní zahlásil, že z toho bude dievčatko Rebeka tak uvidíme, možno budem za dva týždne testovať aj ja 🙂 od pondelka som totiž mala výtok, včera asi ovulku a dnes už výtok nie je a ja som ho zvykla mávať potom až do mrchy

erika3011
16. feb 2011

@jafnka 😀 😀 😀 tyyyyyyyyyyyyyy!!! aj my chceme Rebeku 😉 ale bude sa písať Rebeca nakolko prvé je Bianca 😅

zuzmor002
16. feb 2011

@kykyna888 Podobný problém s výskytom kiahní mala aj suseda, keď bola tehotná, ale doktorka jej povedala presne to čo tebe - tada ak si kiahne prekonala, tak by to nemal byť problém, takže malo by to byť OK! 😉
A držím všetkým palčeky, nech to vyjde, nech máte na teste // 🙂

erika3011
16. feb 2011

@jafnka silno držím päste nech sa pošťastí ..alebo už sa možno aj pošťastilo! 😉 🙂

sasena033
16. feb 2011

@erika3011 rozdiel ma byt taky aky zvladas..pre mna je maly narocnejsi..tak preto au 3 rocny 🙂

zuzmor002
16. feb 2011

No my by sme mali až 6 ročný!

erika3011
16. feb 2011

@sasena033 chápem ťa, moja je tiež šidlo, je velmi neposedná a furt volačo vymýšla..ale asi ako všetky deti 😅 a čo sa jedenia týka tak ju musim zakaždym nahanať 😀 , v posteli spíme pravidelne traja, tak s bruškom sa neviem ako pomestime... ale aj tak chceme druhe a velmi ja mam šťastie aj v tom že mam velmi dobru mamku ktora mi aj teraz malú hocikedy postraži ked treba dokonca aj buduca svokra sa na detičky teší 😀

erika3011
16. feb 2011

@zuzmor002 to nič.. niekedy je viacročny rozdiel velka vyhoda, medzi mojim a jeho bratom je 8 rokov 😀 😝 ale aspon si pamäta čo je to bábo 😅

zuzmor002
16. feb 2011

My sme tiež dlho spali v posteli traja, až keď mala malá 4 roky, presťahovali sme sa do domčeka, malej sme spravili izbičku, kúpili posteľ a pomaly si zvykla, síce zaspávam pri nej, ale aspoň mi potom všetko v posteli porozpráva čo zažila, takže sa vždy teším! 🙂

lianka7
16. feb 2011

@jafnka Rebeka je pekne meno,bodaj by vysli // 🙂 Ti nasi chlapci-hotove vestice Teodory 🙂
@erika3011 Ja chodim cikat vela,lebo stale mi kupuje ananasove dzusiky,kvoli uhniezdeniu a uz sa mi nesmeje,len zahlasi ZASE???? 😀 Neboj teplotka neklesne,lebo si tehu-chodis vela cikat....aj to je znamenie 😉 mne sa aj tak vzdy drzi az do dna mrchy...
@zuzmor002 DAKUJEMEEEEE! 😎

jafnka
16. feb 2011

@erika3011 tak to je rozdiel len jedného písmena 🙂 možno aj rodiť budeme s rozdielom jeden deň 😀

jafnka
16. feb 2011

@zuzmor002 medzi mnou a mojou sestrou je rozdiel 8 rokov a máme skvelý vzťah a medzi jej deťmi je rozdiel 6 rokov a tiež sú v pohode, aspoň tá staršia už občas pomôže

erika3011
16. feb 2011

@zuzmor002 ja malú tiež nenútim na postielku, v noci sa mi tam budila s plačom aj 5 krat potom som si povedala dosť a hajala s nami, odvtedy prespí celu noc 😵 a je spokojnosť zo všetkych strán 😀
@lianka7 tak ale toho sa bojim aj ja že mi v den mrchy klesne, teraz si to meriam len prvy mesiac tak neviem ako sa mi telo zachová..no ale vela praveže nepijem tak by to mohlo byť tym... alebo budem prechladnutá 😒 ..no potešilo by ma keby to moje "prechladnutie" trvalo 9 mesiacov 😀
@jafnka 😀 😀 žeby? alebo 1 mesiac 😉

lianka7
16. feb 2011

@erika3011 presne take "prechladnutie" to bude 😉

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 😀 😀 😀 juj ty.. počkaj kýchnem jednu nech to chytíš ak to je také "prechladnutie" 😀

lianka7
16. feb 2011

poriadne kýchaj,kým sa dokýchaš ku mne,máš čo robiť 😀 😀 😀

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 srandičky, však počkaj, v sobotu nas prejde smiech ked budeme rozklepané testovať 😀

kykyna888
16. feb 2011

@zuzmor002 och...ďakujem za info..ukľudnilo ma to veeľmi...🙂

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 inak čitam si ten letačik k tomu digitalnemu testu, ono to má citlivost len 25mui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a aká reklama na to nech si tie testy strčí vynálezca do zadku, nehorazne peniaze za ne nazbieral istotne, ja osobne som čakala väčšiu citlivosť, určite desiatkovu.. 😒

erika3011
16. feb 2011

@lianka7 inak čitam si ten letačik k tomu digitalnemu testu, ono to má citlivost len 25mui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a aká reklama na to nech si tie testy strčí vynálezca do zadku, nehorazne peniaze za ne nazbieral istotne, ja osobne som čakala väčšiu citlivosť, určite desiatkovu..