icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kykyna888
16. feb 2011

@zuzmor002 aj my by sme mali rozdiel až 6 ročný..teda necelých 6 rokov ak by sa podarilo tento mesiac zamiesiť na dročeka... 😀 😀 😀

raza
17. feb 2011

@jutu07 hmmm, tak dúfam, že si nepremárnila šancu 😀

sasena033
17. feb 2011

@erika3011 mi taktiez spime traja v posteli.. 😉 moji rodicia z dovodu prac.vytazenosti maleho nebavia...teda nostava tam na vikend vzdy len navsteva a domkov..ale svokra ta v pohodke kolko krat ide aj na cely vikend len sme vudialene od seba 14km 😉

lianka7
17. feb 2011

@erika3011 To faaaakt???vidis,ja som ho este ani nestudovala....takze nam je jasne,ze skor ako nam par dni bude meskat ms ho robit ani nemozeme....silaaa!!!

veronika002
17. feb 2011

@rakovcanka ďakujem krásne za vysvetlenie... včera som aurát vysvetľovala manželovi čo to je ovulka... Pýtal sa či to je ten nový seriál čo bude na joj-ke... :o))) Chudáčik... Začíname to skúšať prvý mesiac, resp. cez prvú ovulku, tak ho musím vo všetkom poučiť, keď ma poučíte vy tu.... :o))))

dandiela
17. feb 2011

@kykyna888 Právě, taky mě to těší že na to nejsem sama... ono se to tak táhne..... už aby byl konec měsíce 🙂

S tím snažením aby na to člověk nemyslel, to se tak strašně lehce řekne,ale popravdě kdo z vás tady na to nemyslí? 😎 Já se jen snažím vyhnout takovýmu - mít sex obden i když nemám chuť, měřit teplotu a přehnaně se kontrolovat. "Výroba" má být zábava stejně jako v době ,kdy jsme to dělali jen a jen pro zábavu 🙂 Samozřejmě ,že něco jinýho je když se někdo snaží Xlet a něco jinýho,když dva měsíce jako já 🙂

veronika002
17. feb 2011

@dandiela áno máš pravdu, ale niečo iného je taktiež, keď ti lekári, kvôli úplne inej diagnóze vysadia lieky a povedia ti, tak teraz máš nato pol roka, tak sa snaž.... Lebo potom zase nasadia lieky a bábo bude v nedohľadne.... Tak potom nato nemysli, keď to máš stále na mysli, že musíš otehotnieť čím skôr... Zatiaľ to nechám na prírodu, veď to bude iba prvý mesiac, takže žiadne ovu testy a ani meranie BT... Len jednoducho láska... Až keď mi bude dýchať na chrbát termín, tak potom budem vymýšľať..... Len viem asi kedy mám ovu, tak vtedy sa budeme snažiť intenzívnejšie,...

dandiela
17. feb 2011

@veronika002 Právě, to říkám, že něco jinýho je když člověk už se snaží rok a dýl nebo tam jsou nějaký zdravotní komplikace. Mě doktorka narovinu řekla, že je dost možný že u nás neproběhne početí hned (z mé strany) ,ale nehroutím se ... ale lhala bych kdybych řekla že na to nemyslím 🙂 Po každym "smajlíkování" myslím na to - bylo tohle to zásadní a nebo ještě ne.... 😅

veronika002
17. feb 2011

@dandiela Tak to ti verím, to isté sa bude diať u mňa, verím tomu.... budem nedočkavá a nervózna, že či hej alebo nie.... Ozaj a kedy je najlepšie robiť si test??? Počula som že existujú také, kde sa to dá zistiť za 5 dní... Je to pravda??? Alebo počkať či príde mrcha??? Ale to ja asi nevydržím.....

rakovcanka
17. feb 2011

@veronika002 nemas za co...a ze serial na joj-ke 🙂)) to je zlate...tak drzim vam palceky, ja som ti v podstate napisala len to, co ma naucili tu 🙂 takze tak nejako ...

janielik87
17. feb 2011

Ahoj 🙂 tak ako? mate nieco nove? ja som dnes mala od 7 skolu, ale uz som doma. Mala by som ist este na jednu prednasku o pol jednej, ale neviem neviem, ci sa mi bude chciet. Skor nie. V sobotu nam ohodnotia byt co ideme kupit. Potom mozeme podat ziadost. Ach...uz aby bol april a my v nasom vlastnom. Neviem sa dockat. 🙂

erika3011
17. feb 2011

@sasena033 moja prespávala u mojej mamky hlavne kym som chodila do školy a na druhy den som musela skoro vstavať tak ona tam ostala už den predtym na noc 😉 no ale školu som pri nej nejako nestihala tak som výšku ukončila..radšej, dieťa je prvorade a takto mi ostane čas a sila na druhe 😉
@lianka7 presne tak...taká reklama a stoji to za prd, ešte lacnejšie testy sú rychlejšie 😒 ...inak mne dnes teplota dosť klesla ☹ som 26 DC minuly mesiac mi ms prišlo na 27 DC tak je to asi predzvesť, možno že v sobotu už testovať ani nebudem musieť ☹

chirabell
17. feb 2011

Dobre ranko 🙂 alebo uz dnik? Zienky, od kolkeho dna ma vyznam sa testovat? mala som ovulku, po nej asi treti den taky jemne naruzovkasty hlien pol dna a od to dna mam citlive prsia, tlak v podbrusku, jeden den som zrava, druhy nezrava, niektore jedla co mi nerobili problem travim velmi dlho, casto chodim curat a chce sa mi stale spat...viem ze to este nic nemusi znamenat, nemusi sa uchytit a prirodzene potratit, alebo to moze byt PMS vdaka rozhadzanemu cyklu po HAK, kedze som len prvy mesiac bez, ale ked som mala v lete prestavku 3 mesiace, taketo stavy som nemala a tento mesiac bola sanca pocas plodnych dni...len neviem ako si to vypocitat...viem ze ak nepride menzes, ale vraj sa da aj skor. Ma to vyznam skor?

solinkarka
17. feb 2011

@chirabell kolky si dc? urcite testovat az v den mrchy pripadne v case meskaniaa 🙂

chirabell
17. feb 2011

vyznie to mozno blbo, ale neviem kolky DC som ,lebo som len 1.2 vysadila HAK a neviem ci to mam pocitat od vysadenia, alebo od poHAk spinenia...no viem, ze ovulka bola minuly piatok. Toto som si odsledovat vedela, natolko sa poznam 🙂 A ak by som sa drzala toho co byvalo u mna zvykom, tak by som mrchu mala dostat o tyzden v piatok 25.2. takze asi najlepsie pockat dovtedy....skoda, som celkom zvedava 🙂

dandiela
17. feb 2011

@veronika002 To co se týče těch testíků, tak já jsem slyšela o takových co "fungují" už týden po oplodnění a nebo 4dny před očekávanou MS,ale popravdě jim moc nedůvěřuju.... raději si počkám do termínu mršky a až když nepříjde tak si půjdu koupit nějakej citlivej testík. Nemůžu mít u sebe zásobu testů, protože jak se znám, tak bych je hned všechny vypotřebovoala, jestli se na nějakym něco neukáže 😀 😀 😀

veronika002
17. feb 2011

@dandiela no to akoby som čítala seba, nemôžem si kúpiť testíky, lebo by som sa hneď testovala bola by som len frustrovaná :o))))) Takže najlepšie je počkať hovoríš, však myslím si, že telo ti nejako napovie...

solinkarka
17. feb 2011

@dandiela
@veronika002 baby na kazdom test je napisane ze sa da robit uz 5 alebo 6 dni po oplodneni ale to neni pravda..ved za tu dobu este babo neni ani uhniezdene...je to len reklamny tah a netreba naletiet...

dandiela
17. feb 2011

@veronika002 Tak aspoň, že v tom nejsem sama 😀 Pořád čtu, jak tady holčiny mají zásoby ... to obdivuju, fakt bych to nevydržela 🙂

@solinkarka To si právě myslím... spoustě holkám se pozitivní test v připadě těhotenství neukáže ani v termínu očekávaný ms, natož týden po oplodnění.... Měla jsem takový test a tam bylo napsáno - Výsledek už 4dny před MS velkým písmem a pod tím úplně maliličkatými písmenky - spolehlivost testu 98% až 3 dny po vynachané MS.... Takže asi tak... 🙂

jafnka
17. feb 2011

juj, lezie na mňa dajaký vírus a veru sa netvári ako tehulkovský, ale chrípkový ☹

dandiela
17. feb 2011

@jafnka Nestraš.... myslím tím chřipkovým.... já mám poslední dny taky pocit, že jsem prochladla - na spodek. Nesmíme se dát 😎

jutu07
17. feb 2011

@jafnka no mě asi chřipka zkolila včera na dnešek jsem si musela vzít volno, abych se do pondělí uzdravila. ☹

erika3011
17. feb 2011

@chirabell ak si len 1.2 vysadila hak tak do par dni ti ms už mala prísť , pride tušim 4 dni po dobrati poslednej tablety.. potom od prveho dna ms sa počitaju dni cyklu..väčšinou je to 28 na cyklus ale každá žena to má inak.. a niekedy sa oplati testnúť už 11 dní od ovulacie ale to si samozrejme musiš byť ista že bola 😉

rakovcanka
17. feb 2011

ahojte holky... kedy sa testovat...kolko dni od ovulky? aby to bolo skoro iste?

raza
17. feb 2011

@erika3011 aj ja som rozmýšlala nad tým blu testom, už dávnejšie, lenže som si to kukla na nete a sklamalo ma to.. vraj test ukáže už 4 dni po meškaní!!! takže keď to píšu takto, tak si ešte pár dní pridajme.. 😖 veď aj ostatné testy, napríklad rapiclear udáva 5 dní po styku a ukazuje okolo 10dní.. okrem toho, myslím, že je to len ťah, veď nás ženy najviac zaujíma, či sme v tom, a nie v kolkom týždni sme, to už nám povie aj doktorka! ale keď mi výde normálny tehu test pozitívne, tak možno potom by som to skúsila, jak si písala aj ty..

raza
17. feb 2011

@erika3011 a zabudla som napísať, že držím päste 😀

chirabell
17. feb 2011

@erika3011 erika, dakujem, presne takto som to pocitala aj s tou MS po vysadeni. Tak potom uz len vydrzat este tyzden, ci sa zadarilo na prvy pokus alebo nie 🙂 moznosti bolo...priznaky su...tak uvidime, aky bude vysledok 🙂

veronika002
17. feb 2011

@chirabell júúj ako ti závidím, ak si v tom... samozrejme v dobrom :o))))

erika3011
17. feb 2011

@raza presne tak sú to len reklamne tahy.. ja sa teraz modlim aby mi zajtra neprišla ms 😒 ked mi teplotka klesla o 0,2 stupna..no ved uvidíme.. a dakujeeeem 😉

lianka7
17. feb 2011

@erika3011 to ma mrzi,ze klesla...ale moja teoria znie-kym nie je ms-poriadna cervena,nadej stale je 🙂 Mne dnes teplotka stupla ale merala som o hodinku neskor, o 6.hod....ale stupla az o 0,3 st.teda dnes bola 37,3 😲 Baby ked pisete o spolahlivosti tych testov,mam chut testovat sa az v den ms-ak nahodou nepride 😒