2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@rakovcanka ďakujem krásne za vysvetlenie... včera som aurát vysvetľovala manželovi čo to je ovulka... Pýtal sa či to je ten nový seriál čo bude na joj-ke... :o))) Chudáčik... Začíname to skúšať prvý mesiac, resp. cez prvú ovulku, tak ho musím vo všetkom poučiť, keď ma poučíte vy tu.... :o))))
@kykyna888 Právě, taky mě to těší že na to nejsem sama... ono se to tak táhne..... už aby byl konec měsíce 🙂
S tím snažením aby na to člověk nemyslel, to se tak strašně lehce řekne,ale popravdě kdo z vás tady na to nemyslí? 😎 Já se jen snažím vyhnout takovýmu - mít sex obden i když nemám chuť, měřit teplotu a přehnaně se kontrolovat. "Výroba" má být zábava stejně jako v době ,kdy jsme to dělali jen a jen pro zábavu 🙂 Samozřejmě ,že něco jinýho je když se někdo snaží Xlet a něco jinýho,když dva měsíce jako já 🙂
@dandiela áno máš pravdu, ale niečo iného je taktiež, keď ti lekári, kvôli úplne inej diagnóze vysadia lieky a povedia ti, tak teraz máš nato pol roka, tak sa snaž.... Lebo potom zase nasadia lieky a bábo bude v nedohľadne.... Tak potom nato nemysli, keď to máš stále na mysli, že musíš otehotnieť čím skôr... Zatiaľ to nechám na prírodu, veď to bude iba prvý mesiac, takže žiadne ovu testy a ani meranie BT... Len jednoducho láska... Až keď mi bude dýchať na chrbát termín, tak potom budem vymýšľať..... Len viem asi kedy mám ovu, tak vtedy sa budeme snažiť intenzívnejšie,...
@veronika002 Právě, to říkám, že něco jinýho je když člověk už se snaží rok a dýl nebo tam jsou nějaký zdravotní komplikace. Mě doktorka narovinu řekla, že je dost možný že u nás neproběhne početí hned (z mé strany) ,ale nehroutím se ... ale lhala bych kdybych řekla že na to nemyslím 🙂 Po každym "smajlíkování" myslím na to - bylo tohle to zásadní a nebo ještě ne.... 😅
@dandiela Tak to ti verím, to isté sa bude diať u mňa, verím tomu.... budem nedočkavá a nervózna, že či hej alebo nie.... Ozaj a kedy je najlepšie robiť si test??? Počula som že existujú také, kde sa to dá zistiť za 5 dní... Je to pravda??? Alebo počkať či príde mrcha??? Ale to ja asi nevydržím.....
@veronika002 nemas za co...a ze serial na joj-ke 🙂)) to je zlate...tak drzim vam palceky, ja som ti v podstate napisala len to, co ma naucili tu 🙂 takze tak nejako ...
Ahoj 🙂 tak ako? mate nieco nove? ja som dnes mala od 7 skolu, ale uz som doma. Mala by som ist este na jednu prednasku o pol jednej, ale neviem neviem, ci sa mi bude chciet. Skor nie. V sobotu nam ohodnotia byt co ideme kupit. Potom mozeme podat ziadost. Ach...uz aby bol april a my v nasom vlastnom. Neviem sa dockat. 🙂
@sasena033 moja prespávala u mojej mamky hlavne kym som chodila do školy a na druhy den som musela skoro vstavať tak ona tam ostala už den predtym na noc 😉 no ale školu som pri nej nejako nestihala tak som výšku ukončila..radšej, dieťa je prvorade a takto mi ostane čas a sila na druhe 😉
@lianka7 presne tak...taká reklama a stoji to za prd, ešte lacnejšie testy sú rychlejšie 😒 ...inak mne dnes teplota dosť klesla ☹ som 26 DC minuly mesiac mi ms prišlo na 27 DC tak je to asi predzvesť, možno že v sobotu už testovať ani nebudem musieť ☹
Dobre ranko 🙂 alebo uz dnik? Zienky, od kolkeho dna ma vyznam sa testovat? mala som ovulku, po nej asi treti den taky jemne naruzovkasty hlien pol dna a od to dna mam citlive prsia, tlak v podbrusku, jeden den som zrava, druhy nezrava, niektore jedla co mi nerobili problem travim velmi dlho, casto chodim curat a chce sa mi stale spat...viem ze to este nic nemusi znamenat, nemusi sa uchytit a prirodzene potratit, alebo to moze byt PMS vdaka rozhadzanemu cyklu po HAK, kedze som len prvy mesiac bez, ale ked som mala v lete prestavku 3 mesiace, taketo stavy som nemala a tento mesiac bola sanca pocas plodnych dni...len neviem ako si to vypocitat...viem ze ak nepride menzes, ale vraj sa da aj skor. Ma to vyznam skor?
@chirabell kolky si dc? urcite testovat az v den mrchy pripadne v case meskaniaa 🙂
vyznie to mozno blbo, ale neviem kolky DC som ,lebo som len 1.2 vysadila HAK a neviem ci to mam pocitat od vysadenia, alebo od poHAk spinenia...no viem, ze ovulka bola minuly piatok. Toto som si odsledovat vedela, natolko sa poznam 🙂 A ak by som sa drzala toho co byvalo u mna zvykom, tak by som mrchu mala dostat o tyzden v piatok 25.2. takze asi najlepsie pockat dovtedy....skoda, som celkom zvedava 🙂
@veronika002 To co se týče těch testíků, tak já jsem slyšela o takových co "fungují" už týden po oplodnění a nebo 4dny před očekávanou MS,ale popravdě jim moc nedůvěřuju.... raději si počkám do termínu mršky a až když nepříjde tak si půjdu koupit nějakej citlivej testík. Nemůžu mít u sebe zásobu testů, protože jak se znám, tak bych je hned všechny vypotřebovoala, jestli se na nějakym něco neukáže 😀 😀 😀
@dandiela no to akoby som čítala seba, nemôžem si kúpiť testíky, lebo by som sa hneď testovala bola by som len frustrovaná :o))))) Takže najlepšie je počkať hovoríš, však myslím si, že telo ti nejako napovie...
@dandiela
@veronika002 baby na kazdom test je napisane ze sa da robit uz 5 alebo 6 dni po oplodneni ale to neni pravda..ved za tu dobu este babo neni ani uhniezdene...je to len reklamny tah a netreba naletiet...
@veronika002 Tak aspoň, že v tom nejsem sama 😀 Pořád čtu, jak tady holčiny mají zásoby ... to obdivuju, fakt bych to nevydržela 🙂
@solinkarka To si právě myslím... spoustě holkám se pozitivní test v připadě těhotenství neukáže ani v termínu očekávaný ms, natož týden po oplodnění.... Měla jsem takový test a tam bylo napsáno - Výsledek už 4dny před MS velkým písmem a pod tím úplně maliličkatými písmenky - spolehlivost testu 98% až 3 dny po vynachané MS.... Takže asi tak... 🙂
juj, lezie na mňa dajaký vírus a veru sa netvári ako tehulkovský, ale chrípkový ☹
@chirabell ak si len 1.2 vysadila hak tak do par dni ti ms už mala prísť , pride tušim 4 dni po dobrati poslednej tablety.. potom od prveho dna ms sa počitaju dni cyklu..väčšinou je to 28 na cyklus ale každá žena to má inak.. a niekedy sa oplati testnúť už 11 dní od ovulacie ale to si samozrejme musiš byť ista že bola 😉
ahojte holky... kedy sa testovat...kolko dni od ovulky? aby to bolo skoro iste?
@erika3011 aj ja som rozmýšlala nad tým blu testom, už dávnejšie, lenže som si to kukla na nete a sklamalo ma to.. vraj test ukáže už 4 dni po meškaní!!! takže keď to píšu takto, tak si ešte pár dní pridajme.. 😖 veď aj ostatné testy, napríklad rapiclear udáva 5 dní po styku a ukazuje okolo 10dní.. okrem toho, myslím, že je to len ťah, veď nás ženy najviac zaujíma, či sme v tom, a nie v kolkom týždni sme, to už nám povie aj doktorka! ale keď mi výde normálny tehu test pozitívne, tak možno potom by som to skúsila, jak si písala aj ty..
@chirabell júúj ako ti závidím, ak si v tom... samozrejme v dobrom :o))))
@erika3011 to ma mrzi,ze klesla...ale moja teoria znie-kym nie je ms-poriadna cervena,nadej stale je 🙂 Mne dnes teplotka stupla ale merala som o hodinku neskor, o 6.hod....ale stupla az o 0,3 st.teda dnes bola 37,3 😲 Baby ked pisete o spolahlivosti tych testov,mam chut testovat sa az v den ms-ak nahodou nepride 😒

@zuzmor002 aj my by sme mali rozdiel až 6 ročný..teda necelých 6 rokov ak by sa podarilo tento mesiac zamiesiť na dročeka... 😀 😀 😀