2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jutu07 asi je to individualne no ja to mam overene lebo ma malá budi nadranom aj trikrat a ja som si vždy odmerala, však prečo nie - zvedavosť 😀 a zakaždym to bolo rovnako, no počula som že aj choroba na to pôsobí, aj zmena teploty v izbe. ...a pokial sa už čiarka stráca tak ovu prebehla určite no niekedy sa stane že ešte po ovu klesne, z toho si nič nerob 😉
@erika3011 a prosím tě ještě mě zajímá ten graf co máš ten je tam zdarma jen první měsíc a pak tam musíš něco platit? Já jsem si ho tam teda udělala a podle něho mi vychází ovu na 10.2. což je blbost,protože jsem den před tím byla u dr. a ta mi říkala, že jsem čerstvě po ms, takže by to tam na UTZ musela vidět a ovu test i hlen mi to ukázal na 15.2. No tak nic budu to muset vysledovat příští měsíc a snad budu chytřejší 😀 😉
@lianka7 budem musiet aj ja zacat 🙂 a prestat tak velmi chciet...a mozno aj motyka vystreli 🙂 a coskoro budeme vsetky tehu...ale no povedzme si rovno, uz aby to bolo... 😅
@rakovcanka už aby to bolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@jutu07 no tak s ciarkami, ktore tam nie su a ja ich vidim, mam skusenosti uz aj ja 🙂 manzel tvrdi ze vsetko je to o psychike, a ci chcem alebo nechcem ma pravdu...my sa coskoro budeme stahovat od svokry, tak mozno sa podari ked budeme vo svojom spolu konecne...a potom to pride, ked to ani nebudem cakat... drzme si palce a bude to ok 🙂
@erika3011 no, vsetky to chceme ... tak nech pride bocian konecne 😀
@rakovcanka to máš pravdu přijde to když to budete nejmíň čekat moc to všem přeju 😀
@rakovcanka 😒 ku mne príde zajtra akurat tak červena armada, dnes mi teplota klesla o 0,2 stupna a teraz na večer som našla ružovy hlien na papieri tak môžem čakať ale ja som si dala termin že chcem vianočne dieťatko, dovtedy času dosť 😀
Ahoj, tak koukám že už tady je první těhulka , samozřejmě gratulace 🙂 Já tenhle měsíc zjišťuju jak je psychika potvora.... každej den se hlídám a každý píchnutí pozoruju až mi z toho hrabe 😀 😀 😀 a přitom jsem teprve týden po OVU.... jediný co mě utěšuje, je fakt, že v tom nejsem sama 🙂

@solinkarka podľa mňa je určite pozitívny, tak šup šup!! 😀