icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
18. feb 2011

@erika3011 neboj, budeš skvelá 🙂

erika3011
18. feb 2011

@jafnka ďakujem 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@jutu07 dakujeme 🙂 nech sa nam to skoro vydari a budeme tehulkovat spolu 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@erika3011 no tak to mi je luto, ale verim, ze do vianoc to stihame obe...ja budem mat dalsie plodne dni zaciatkom marca, ak teraz pride mrcha, takze teoreticky do konca roka sanca je .. a v podstate je to jedno kedy pride, hlavne aby prislo 🙂

erika3011
18. feb 2011

@rakovcanka akurat sa mi ms rozbieha už špinim silnejšie ako včera 😒 a ja nedočkava samozrejme nedalo mi a ešte som sa stihla pred polhodinou testnúť.. rachne ma 😀 😀 😀 nevadííí..bude snad koncom novembra alebo vianočne 😵

rakovcanka
18. feb 2011

@erika3011 tak tak..ked nie teraz tak koncom novembra alebo decembra 🙂 takze to je celkom fajn, vychadzaju nam rovnake plodne dni..takze myslim ze vzajomna podpora je fajn 🙂 mne sa este nezacala...ja mam zatial normalny vytok, ale taky slabsi ako cez plodne dni...no ja mam este cas do nedele, ked v nedelu nepride tak zacnem uvazovat, ze sa predsa nieco ujalo ...

erika3011
18. feb 2011

jeeej tak u teba nádej ešte žije 😉 u mna už zašla tym prazdnym testom i ked ms sa ešte nerozbehla iba špinim ale do večera je isto tu.. Ja budem mať plodne dni začiatkom marca okolo 4.3 🙂 ale držím ti päste aby si ich už nepotrebovala a aby sa to už teraz ujalo 😉

veronika002
18. feb 2011

Ahojte babulky.... No môžem Vám už oznámiť, že KONEČNE sme sa už aj my začali snažilkovať, tak som taká rada... Na podiv, je aosm nato vôbec počas sexu nemyslela, myslím na bábo a počatie, ale môj muž,... celý deň mi volá a pýta sa, či cítim zmeny, že či už :o)))) zlatý môj, keď som mu oznámila, že asi kedy to bude môcť vedieť, tak ostal zhrozený.... :o))) No zaujímavé, ako to chlapov nezaujíma a keď už ide do tuhého, tak sa stále vypytuje a chce mať najčerstvejšie informácie, asi by bol najradšej, keby bol test, ktorý ti ukáže // po 2 hodinách :o))))

mandm
18. feb 2011

nam to tento mesiac asi nevyslo ☹ tak dufam, ze uz v marci budu // 😵

janielik87
18. feb 2011

Mna dnes asi porazi, spolubyvajuca ma tak nastvala, ze sme sa mailom pohadali a ona volala mojmu manzelovi, ze co som jej vypisovala. Netusila, ze on je doma a o vsetkom vie. Boze dobry uz aby sme sa stahovali. Lebo ma tu porazi :(

betty26
18. feb 2011

@jafnka ešte si to môžte zopakovať povedzme na vaše 10 výročie svadby 😉
@erika3011 aj mne sa páči taký trojvrstvový závoj...neboj dobrá kaderníčka dokáže zázraky 😉 .....mrcha jedna nemala vôbec prísť ale ked už prišla nech sa ti rýchlo rozbehne aby ste sa mohli začať snažilkovať 🙂

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka hm no tak to ti drzim palce aby to vyslo uz konecne 🙂

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka my sa budeme snazit uz od pondelka ..dufam ze sa to podari..mam plodne dni 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 dakujem, si mila 🙂 vies, ja sice mam skusenosti s bratrancovou malou a mojim krstniatkom... ale myslim ze je najlepsi cas na vlastne 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 drzim palceky 🙂 aby to vyslo aj vam .

drobik1
18. feb 2011

hm ze vdaka neboj dam vediet.. 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 budem sa tesit...ja cakam mrchu, zajtra alebo v nedelu, stale mi to 1 den skace hore dole...takze uvidime, mozno nepride...kiez by to tak bolo 😝

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka no tak to drzim palceky aby vam to vyslo 🙂

red_kika
18. feb 2011

jaj baby.. normalne vam zavidim, ako sa snazite, odpocitavate dni do dalsich plodnych dni 😉 ... ja si mozem este pockat ☹

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 dakujeme, ale zatial nemam taky pocit ... uvidime, mozno budem milo prekvapena...

erika3011
18. feb 2011

@betty26 juj akurat som si vybavila vizážistku, baba chodi aj miss líčiť ale len take ako je miss bratislava atd. 😀 no ale má vynikajúcu pracu a býva len o činžiak dalej ako ja 😀 ..hmm ale zatial len špinim 😒 a aj to nie stale.. nechapem..no ale snad sa už rozbehne ak teda treba..no ak nie tak pôjdem v pondelok na krv pre istotu 😖

rakovcanka
18. feb 2011

@red_kika ahoj.. co sa stalo? nejaka smutna :(

red_kika
18. feb 2011

@rakovcanka nic sa nestalo..ale este musime pockat na par veci, ktore potrebuju cas a az mozno koncom roka sa podari :(

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka ale nikdy nehovor nikdy nadej zomiera posledna 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@erika3011 no ked spinis druhy den, niekde som citala ze to moze byt z usadzovania vajicka,alebo take nieco...mozno poriadna mrska ani nepride...

rakovcanka
18. feb 2011

@red_kika aha, tak drzim palce aby sa to vsetko rychlo podarilo...a mohli ste sa zacat snazilkovat 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 no ano...nadej zomiera posledna...ale keby uz bol aspon pondelok 🙂

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka neboj vsetko bude..nebud netrpezliva 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 no ja som netrpezliva od prirody, a teraz ked sa snazime tak este viac 🙂

betty26
18. feb 2011

@erika3011 super 🙂 ja ju este nemám vybavenú...ak nepríde do pondelka tak tak radšej choď na krv a skús sa aj testnúť