icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
18. feb 2011

@rakovcanka hm to verim.. 🙂 no ja dufam ze to dopadne ako chces a budeme sa tesit s tebou 😉

rakovcanka
18. feb 2011

@drobik1 juuuj dakujem, no ja som asi ako neveriaci tomas, pokial neuvidim dve ciarky, tak neuverim 🙂

erika3011
18. feb 2011

@rakovcanka ale ja som už 13. den po ovulke, mysliš že by sa len teraz uhniezdovalo? 😖
@betty26 ja som už aj dnes testla a nič.. ale špinim už druhy den

solinkarka
18. feb 2011

Ja sa zas idem pochvalit cim ma muzik dneska prekvapil ked som prisla dom 🙂 kupil sam od seba 😵 niekto sa uz zacina pripravovat 😵

rakovcanka
18. feb 2011

@erika3011 to je sice tiez pravda... no neviem, som si nejako neuvedomila ze to je uz tak vela dni, prepac... tak ako pisala betty26 tak skus sa testnut .. ved uvidis..

rakovcanka
18. feb 2011

@solinkarka to je mile, sikovny muzik 🙂

solinkarka
18. feb 2011

@rakovcanka noo je ani neviem co ho to pochytilo 😵 vy ste ako na tom zo snazenim? 🙂

raza
18. feb 2011

@solinkarka 🙂 🙂 to je milé... 🙂

rakovcanka
18. feb 2011

@solinkarka no my sme sa snazili cez plodne dni, teraz cakam na mrchu, a ked nepride urobim si dalsi test... zatial bol negativny, ale robila som ho vcera, vraj je to skoro..mrcha by mala prist zajtra alebo v nedelu..tak uvidime

zuzmor002
18. feb 2011

@erika3011 No neviem, ak Ti klesla teplota, síce Ti to neprajem, ale podľa mňa to nevyzerá na tehotenstvo. Ale bodaj by som sa mýlila! ☹

solinkarka
18. feb 2011

@rakovcanka joj tak to este naozaj zavcasu..drzim palce nech si najdes // 🙂
@raza veru je to velmi mile..ma to az dojalo 😵

rakovcanka
18. feb 2011

@solinkarka dakujem, dufam, ze najdem, aj tebe prajem aby vase snazilkovanie bolo uspesne 🙂 a potom sa budeme spolu tesit...

lianka7
18. feb 2011

Ahojte baby,tak ja som na tom tak,ze teplotka 37,0...nizsia oproti vcerajsku,bolia krize,podbrusko a dnes som mala slabulinky bielo-hnedkasty vytok a prestal...ms cakam-necakam v pondelok a testnem asi az v nedelu...ach boze,kebyy 😅

jutu07
18. feb 2011

@erika3011 ještě uvidíš, taky to může být roztahování dělohy. Když jsem našla minulý rok // tak pak jsem 2dny na to taky špinila sice to tenkrát nedopadlo,ale dokud není krev, tak je ještě naděje.
Mě nějak ty teploty skáčou dnes jsem měla 36,4 a ovu test se zase zvýrazňuje. Asi toho měření tento měsíc nechám už jsem z toho celá popletená, taky to může být tím, že jsem jakási nemocná a cpu se lékama 😒

jutu07
18. feb 2011

@solinkarka tak to je od tvého může opravdu krásné. Já tipuji, že můj manžílek nějakou věcičku nakoupí až budu těhu 😀

solinkarka
18. feb 2011

@jutu07 ja ked som bola tehu tak nekupil nic, nestihol 😔 a teraz ked nie som tak ho to akosi pochytilo 😀 nech mu to vydrzi co najdlhsie 😀

jutu07
18. feb 2011

@solinkarka asi už se na miminko těší 😀

solinkarka
18. feb 2011

@jutu07 strasne...ja neviem ci je to vobec chlap ked on by ho uz strasne chcel 😀 minule mi ukazoval kde na dvore mu postavi pieskovisko a hojdacku 😲 ..som kukala na neho ako puk 😀

lianka7
18. feb 2011

@erika3011 Ja ti este stale davam nadej moja...a v nedelu budu // 🙂

erika3011
18. feb 2011

@lianka7 ach zlatičko ja sama neviem ☹ už aj špiniť som prestala 😅 a ms nikde..no ale dnes som sa testla a nič tam nebolo iba po limite zase take iste ako aj minule..o nič silnejšie ... ale teraz väčšiu starosť mi robí malá, dostala teplotu na večer a ide víkend tak sa "teším" ..ak bude aj zajtra teplotovať tak jedine pohotovosť 😒 už cely den bola čudna lebo nechcela papať a ked sa mi zobudila po poobedom spanku tak som to na nej hned zbadala..a že 38,1.. Tak samozrejme čípok nechcela do riťky tak musel drahy do lekarne pre sirupček ale zabral tak sa teškám.

lianka7
18. feb 2011

@erika3011 Juuuuj,chudatko malicke,hadam jej teplotky klesnu a bude to vsetko ok 😖 Bambulka mala....Vidis,spinenie zmizlo,bude to na tehu a bambulke pribudne dalsia krasavica 😉

erika3011
18. feb 2011

@lianka7 ach neveriiim už .. to by test mal ukazať a 10tkovy nič.. dnes som 27 DC v januari mi ms prišla na 27. den.. no ale to bolo po vysadeni hak a ja som pred branim mala nepravidelny cyklus.. A malička je už hrdinka 😀 spať sa jej nechce liečik konečne zabral a ona mi tu tancuje na posteli 😀 len dúfam,že zajtra už teplotka nebude

lianka7
18. feb 2011

@erika3011 moja,ale u kazdej zeny je to indi-vindi...ved uvidis,ci pride mrcha,alebo nie...zlata musi byt,ked si poskakuje po posteli 😀

erika3011
18. feb 2011

@lianka7 ked je choručka tak vtedy najviac vystrája 😀 ale samozrejme až po liekoch 🙂

zuzmor002
18. feb 2011

@erika3011 Neviem, kde tie deti berú toľko energie, mne tiež malá keď je chorá a mala by ležať, v posteli nevydrží a vymýšla, držím palce nech jej to prejde a Tebe, nech to vyjde, možno to nakoniec bude OK! 😉

raza
18. feb 2011

ááách, baby, aj vy chytáte niekedy takú depku?? keď ja mám niekedy normálne pocit, že to už asi ani nevýde.. ja viem, že som asi trápna, že treba myslieť pozitívne, ale... už mám toho po krk, aj v práci na prd... jáááj, nech už som tehotná, porodím zdravé bábo a sľubujem, že viac už prosiť nebudem ☹
prajem dobrú noc, a nenechajte sa znechutiť mojimi trápnymi výlevmi, prepáčte, len som to potrebovala..

betty26
19. feb 2011

ahoje
@erika3011 ako malá už jej je lepšie???

samantha543
19. feb 2011

ahojte neviete nahodou kolko stoji tehu test clearblue digital?a mate skusenosti s testom pepino?mne dnes vysiel po 3 minutach slaby duch a neviem ci mu mam verit 😒

betty26
19. feb 2011

@samantha543 jééj gratulujem.....neviem kolko stojí ten test ale kočky písali že je drahý

samantha543
19. feb 2011

@betty26 ja viem ale teraz by som chcela mat istotu ked mi tento testik ukazal slabu ciarocku...mas skusenosti s tymto testikom?dnes som 14DPO tak neviem ci to nieje skoro 😒