2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 velmi rada by som zbehla ale som sama doma s malinkym a nechce sa mi vlacit kocik po schodoch a keby som bola tehotna aby som sa moc nenatahovala s tazkym..jaaj bodaj by to tak bolo:Dale ja to uz nevydrzim bazalku mam vysoku a neska som mala dostat mrchu a mam bolesti v podbrusku ale bojim sa ci to nieje s mrchy ☹ a ako dlho sa uz snazis ty?
@samantha543 tak to máš pravdu nenamáhaj sa s kočíkom ...tak to je dobrá správa že máš vysokú BT 🙂 .....a máš aj iné príznaky??tie bolesti môžu bit že sa ti maternica roztahuje 😉 ja som mala v oktobry MA zamlknutí potrat a teraz od januára v januári nám to nevyšlo......a teraz si dáme pavzu do apríla mája teraz mám vela stresov so svadby a som dost nervózna takže radšej počkáme
@betty26 mam citlive prsniky a na dotyk bolave...to mi je luto ☹ ze si prisla o babenko ☹ gratulujem k svadbe mi sme mali pred chvilkou prve vyrocie svadby 🙂 jaj jak ja nemam rada tieto palickove testy stale na to pozeram ,,je tam ciarka neni tam,,? 🙂 uz mi s toho sibe... 🙂 preto som chcela ten clearblue ten by mi ukazal jasnu odpoved 😉 ale zas je mi luto dat tolko penazi za test ktory hodim do kosa 😒
@samantha543 gratulujem k výročiu svadby 🙂s tými testami som na tom podobne 😅..a kedy bi ti mala/nemala prísť mrcha??
@betty26 dakujem no malo by to byt dnes som teda zvedava ak nepride zajtra si dam dalsi testik poslem manzela kupit 🙂 teraz som v napeti ja uz to chcem vediet 🙂
@samantha543 tak to ti verím aj ja bi som bola nedočkavá 🙂ak dnes tak to nie je skoro ze ti ukazalo ducha ...držím ti silno palce 🙂 idem do mesta pozdejsie ešte prídem zatial sa maj pekne a bud v klude 😉ahoj
@betty26 ok dakujem za povzbudive info...maj sa zatial 🙂
@samantha543 ahoj já jsem si ho kupovala i ten pepino i ten clear blue. Pepino si myslím, že je dobrý dá se mu věřit a clear blue digitál u nás vyšel 130Kč a ten s tou indikací početí na 180Kč. Ale podle mě stačí ten obyčejný digitální hlavně jak jsem už někde psala nikde nehledáš čárku je hodně citlivý,takže by to už měl poznat a ukaže ti prostě + a nebo -, tak držím palečky!!!!!!!!!! 😀
@betty26 ahojky, ani nie, v noci aj s liekmi teplota 38,1 takže nurofen pre deti je len velka reklama...dala som jej aj paralenovy čipok do riťušky chuda branila sa ako mohla ☹ no to aspon znižilo na 37.5 a potom som sa s nou celou holou prechadzala po studenom byte a to už uplne zrazilo.. takže do druhej hodiny v noci sme len bojovali..potom zahajala ale rano mala zase 37.6 tak sme znova na paralene.. ak bude večer velmo zle ide sa na pohotovosť 😒 ..no a ja... hehe ms prišla tak sa ide na druhe kolo teda tretie
@raza víš co taky mám kolikrát takové dny. Říkám si co jsem komu udělala, že zrovna nám to musí trvat a všem kolem to na jeden šup vyjde.(samozřejmě, že ne všem,ale já to tak v tu chvíli vidím). Jedna švagrová dítě nechtěla a ejhle šup ho tam a má ho(dlouho se s tím zžívala), druhá švagrová ho chtěla, teda má už druhé a taky se jim povedlo hned a to u nich doma nejsou zrovna dobré rodinné podmínky(to jako, že se se švagrem dost hádají). Ale asi to tak má být a my si hold musíme ještě počkat 😒
Ahojte...tak mi vcera tiez trochu cosi poriesili 😉 ...som zvedava ci mi aj dnes do tretice vinde pozit. ovu test ak hej tak ja uz budem z toho uplny jelen 😠
@erika3011 taky si myslím, že to bude asi lepší. Prostě to chce jen ob den sexovat a uvidí se. Já už jsem z toho měření a těch testu totálně zmatená a pak člověk na to zbytečně myslí. je to začarovaný kruh.
@solinkarka držím palečky, aby se zadařilo 😉
@jutu07 dakujem...nechame sa prekvapit 🙂 vy ste ako na tom? 😉
@solinkarka no my po 8měsíčním snažení jsme zjistili, že mám malou sliznici na to abych otěhotněla teda aby se udrželo mimi(v prosinci se neuchytilo). Doktorka mi nic nedala, tak piju kontryhelový čajík,ale teprve první měsíc a ještě k tomu jsem nemocná, takže tento měsíc zase nic,ale snad aspoň mrcha dojde dřív než vždycky( chodí 37DC a minule 49DC).
@jutu07 130kc to je ale 5eur?chcela by som si kupit ten ale ked som kukala na nete tak tu bola cena 7eur a tolko nedam za test inak pepino som si robila aj pri prvom tiez mi ukazal podobnu ciarku ako teraz ale nejak tomu stale neverim 🙂
@samantha543 zkus jiné testy dokonce někdo nebyl spokojený ani s clear blue, ale papírovým každému sedne něco jiného(bohužel je to tak i s testama). Pak dej vědět jak jsi dopadla,ale pokud tam nějaký duch je v limitu, tak to těhu bude 😉 musíme zaťukat
@jutu07 dakujem za povzbudenie nech to tak je zajtra rano spravim druhy testik a dam vediet kupim si asi mamatest comfort ten je taky spolahlivejsi 🙂
@jutu07 juj mas riadne dlhy cyklus..mohla ti dat nejake hormonalne lieky na skratenie cyklusu 😒
Ahojky, jak se máte při sobotě? my měli včera mejdánek takže odpočívám.... Jinak včera co jsem si šla lehnout tak mě hodně bolely prsa a dneska od rána taky,ale míň ... přikládám to hodně včasnýmu PMS - většinou mě prsa před MS bolejí tak 5dní , tak si to asi uspíšilo(o 7dní). Nemyslím že by to byla známka těhu, protože všichni mluví o pnutí a tlaku a mě prostě jen bolí jako před MS, takže žádný platný naděje si nedělám.... Takže hlavu vzhůru a příště se to určitě povede. Tak snad MS příjde co nejdřív ať můžeme vyrazit do dalšího měsíce 🙂
Baby dnes od rana nic nestiham 😠 zatial som stihla len navarit, dat prat, prezliect periny a este musim vsetko povysavat, umyt podlahy a prach a este dve varky prania a nehovorim o zehleni...ale musim sa setrit ved je ovu 😉
@solinkarka a to co tolko upratujes? sak aj chlapovi dat nieco spravit 😀 😀 😀
@red_kika 100m stvorcovy byt 😠 chlap preraba spajzu na novo takze radsej ho nejdem otravovat 😀 teraz popijam kakawko a pomaly pojdem vysavat
@solinkarka Jó my máme 80metrů jen spodní patro a dalších 60 horní , takže vím o čem mluvíš... Máme 2 kočičky a pejska (zlatýho retrývra) a všude plovoucí podlahy. Věř, že kolikrát bych byla ráda za malý 2+1 😀 😀
@solinkarka heh, tak ja mam zatial len polovicu...ale o par mesiacov budem mat to iste..takze asi budem vediet ako sa citis 🙂))
@dandiela no tak my sme na vrchu v dome a dole kolko je neviem, tam neupratujem...my mame tiez dve macicky a aj hava ale chvalabohu su na dvore lebo mala som jednu macku mesiac vo vnutri a nemohla som sa doupratovat pri nej,,vsade sma echlpy na podlahach, vsetko dohryzene a dotrhane 😀

@samantha543 nie nemám s tým testom skúsenosti....niektoré testy ukazujú po 10 dni po .......neviem skús si kúpiť inú značku ...budem držať palce aby si aj na druhom našla //......skús zbehnúť do drogérie alebo do lekárne 😉 🙂