icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
19. feb 2011

@red_kika noo to hej..je to vela aj ked detska izba zatial sluzi len ako sklad ale ked treba umyvat okna tak je hruza 😠

red_kika
19. feb 2011

@solinkarka xixixi... okna budem umyvat az ked bude pekne vonku 😉

solinkarka
19. feb 2011

@red_kika no ved aj ja..najblizsie pred velkou nocou

red_kika
19. feb 2011

@solinkarka v momente sa staram o byt len s najpotrebnejsimi vecami - vysavat,prat, umyvat riad.... aj tak ho ideme predat 🙂 a ked bude domcek, tak to bude ine upratovanie a zariadovanie... uz teraz sa tesim

dandiela
19. feb 2011

@solinkarka No my máme domeček, takže obýváme obě patra 🙂 Ty chlupy to je děs, kočičky jsou převážně doma a pejsek taky... to člověk vyluxuje a za hodinu je to tam zpět, takže pořád zametat, zametat , zametat.... Ale na druhu stranu si říkám, že to za to stojí 😉

rakovcanka
19. feb 2011

ahojte babulky, pozeram ze ste toho popisali zase dost 🙂 tak len tak dalej, a nech pribudaju dobre spravy.... ja som dnes 29 DC a mrcha zatial nikde, este pockam do zajtra a ked nepride tak pondelok sa testnem...

jutu07
19. feb 2011

@rakovcanka držím palečky, aby jsi měla // 😀

zuzmor002
19. feb 2011

@rakovcanka Aj ja držím palčeky, nech Ti to vyjde, ja si ešte minimálne týždeň na testovanie musím počkať, to čakanie je na tom hrozné!!! 😉

lianka7
19. feb 2011

Ahojte babulky,tak ja som nevydrzala a dnes som testla..a nic ☹ ☹ ☹ Som zatial 26 DC,uvidime ci v pondelok dojde ms.

lianka7
19. feb 2011

@erika3011 to mi je luto ze ms prisla,ale uz mam aj ja pocit ze pride aj mne...u mna je to uz 12.kolo ☹

jutu07
19. feb 2011

@jankohrasko prosím tě chtěla jsem se jen zeptat na ten kontryhelový čaj. Takže jsi mi psala, že ho piješ od 1DC do ovu a pak pauza a dojde ti pak MS normálně? Já právě nevím když mám nepravidelnou MS jestli ho nemám pít celý měsíc. Jakmile jsem ho přestala pít(předpokládala jsem, že mám ovu) tak mi klesla teplota jako bych byla zase těsně po MS,tak já nevím jestli se mi to zase neoddálí.

samantha543
20. feb 2011

@betty26 takze dnes rano som testla mamatestom 10 lebo 25 nemali stale slaba ciarocka...tak ale som zmatena lebo tento by mal byt citlivejsi ako pepino..nema s tym testom niekto skusenost? 😒

betty26
20. feb 2011

@samantha543 tak gratulujem // 😀 to nevadí že máš slabu čiaročku ....každej žene ináč stúpa Hcg v tele....halavne sa nestresuj

samantha543
20. feb 2011

@betty26 dakujem moc sa tesim 🙂 dnes mi meska 1 den ms inak skusim tie testy odfotit a hodim sem foto pre potvrdenie ci to vidi aj niekto iny ako ja:D

betty26
20. feb 2011

@samantha543 ok skús to odfotiť 🙂

samantha543
20. feb 2011

@betty26 skusala som a je to na foto strasne slabulinko vidiet..co myslis? 🙂

solinkarka
20. feb 2011

@samantha543 ja tam nic nevidim 😒

samantha543
20. feb 2011

@solinkarka ja viem na foto to neni dobre vidiet skusim testnut za 2 dni mozno to uz bude lepsie 😉

solinkarka
20. feb 2011

@samantha543 jasne to uz bude pekna ciarocka 😉

samantha543
20. feb 2011

@solinkarka v to dufam...ale pri prvom som tiez mala iba taketo dusiky a nakoniec som bola tehu...uvidime co s toho bude 😀

jafnka
20. feb 2011

dobré ráno babulky.
@samantha543 neboj, za pár dní budú pekné koľajničky 🙂

lianka7
20. feb 2011

@samantha543 Držim prsty aby sa kolajnicky zviditelnovali 😉
Baby mne dnes prisla ms...som trosku sklamana,ale vcerajsi negativny test ma pripravil na takyto zaver...nic to,pockame este do aprila v maji ideme do centra na umele oplodnenie...dufam,ze tam budeme mat viac stasticka 😢

samantha543
20. feb 2011

@jafnka bodaj by to tak bolo 😉

solinkarka
20. feb 2011

@samantha543 no vidis, drzim palceky 😉

solinkarka
20. feb 2011

@lianka7 moja to mi je luto 😒 kolko sa uz snazite?

samantha543
20. feb 2011

@lianka7 dakujem jaaj ale dva dni je hrozne dlha doba neviem ci to vydrzim 🙂

jafnka
20. feb 2011

@lianka7 a v tom centre ti na prvom vyšetrení zistia, že si tehu 😉

lianka7
20. feb 2011

@solinkarka uz rok,a mame len 5% sancu na prirodzene oplodnenie...takze dohoda s dokim bola ze cakame do aprila... 😕
@samantha543 viem ake je cakanie nekonecne a dni sa menia na tyzden,ale vies ze zajtra by ti este o nic viac testiky neprezradili 😉

solinkarka
20. feb 2011

;-@lianka7 super tak to uz mate za dva mesiace 😵 to zvladnete 😉

lianka7
20. feb 2011

@jafnka Aaach moja,kiezby....to by bolo to najkrajsie,co by sa mi mohlo stat,budeme sa este pokusat po mrche a robit vsetko co sa da,mm sme nasadili vitaminky,snad motyka vystreli-dnes sme smutni,ale zajtra nasadime usmev a pozitivne myslenie a hor sa do dalsieho snazenia 😉